Ännu en mardröm i natt....

Den senaste tiden har jag sovit dåligt. Dels oron över hur jag ska hinna köpa skolböcker till skolan, 1 vecka inna kurserna börjar( sista jag pluggade fick jag skjuta fram läxor 2 veckor för att bröckerna vart försenade = mindre glada lärare), sitter och funderar på vilka skulder jag ska betala först, och sen dessa återkommande mardrömmar som återkommer minst 1 gång i veckan och efter mardrömmen håller en vaken! Inatt kom den vid 4 tiden. Vaknade med andan i halsen, ångest och samtidgt en lättnad att barnen hade tassat in till vår säng och andades och sov i godan ro.

Men den här gången hände något i min mardröm som aldrg hänt innan.
Jag, barnen och Carola var på kryssning. VAr stormigt. Och vi bestämde oss för att gå ut på däck, då vi tydligen åkte birka paradise och vi var på soldäcket. Dum ide att gå ut då, jag vet. Men drömmar är oftast rätt flummiga som ni kanske vet.
JAg ser Carola och MAry soringa iväg lekandes hand i hand längst räcket. Tänker skrika till syrran att hålla i Mary hårdare då hon springer nära räcket, tills jag se att det även är glas nedtill. Andas ut då. Så går runt med Jonathan i famnen.

Hör helt pötsligt syrran skrika till, Mary skriker till hon också, men blir sen tyst. JAg springer allt vad jag orkar, var JOnathan tagit vägen har jag ingen anning om. Syrran har klättrat över räcket och drar upp MAry. Hon har hamnat på andra sidan räcker och håller i sig med en hand. Jag i min tur håller i syrran iaf en våg skulle komma igen. Syrran håller nämligen iinte i sig utan konsentrerar sig på att få upp Mary. Upp kommer dom, och jag sliter gråtande in Mary i mina armar. HOn överlevde!

Min första dröm där barnen överlevde. KÄndes som en lättnad. Man samtidgt den där  paniken jag kände i min dröm, den satt kvar när jag vaknade. Så kunde inte somna. Låg och stirrrade i taket till 8 då jag somnade av utmattning.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Nina

Hej Linda!

Har uppdaterat inlägget med barnstolen nu om du vill kika in. En webbutik som har erbjudande på den ; )

»»»»»»»» 2008-12-29 | 18:57:25 | http://petitfashion.se/
Carola

usch vilken jobbig dröm!

Har också haft massa mardrömmar om emilia...men i vaket tillstånd. Ser massa olyckor...det är min absolut största fasa...jag skulle dö om något hände henne....

»»»»»»»» 2008-12-31 | 01:04:44 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus