Full fart med film, lek och mardrömmar

Igår orkade jag inte skriva om dagens händelse, utan valde att hoppa i säng precis som A. Och tvingade i farten ner barnen i sängen också. Inga glada minner där inte ska jag säga. De somnade surmullna om. Trötta som få, men fortfarande skulle de inte sova. Men somna gjorde de på två röda. Iaf fram tills 21 då någon idiot, som jag tänkte just då då någon BOKSTAVLIGEN hängde på klockan. Inte var det 30 sekunder som vanligt folk när de skojar. Nopp, här höll det i sig i 2 minuter!!!! Inte fan skulla jag öppna inte iaf. :-D Envis, i know! Men jag behövde sooova! Vilket jag behöver nu också men av en annan anledning som kommer upp i ett annat inlägg.

Var planerat en utflykt till Öppna förskolan(kändes konstigt att skriva hela namnet, e van vid att skriva förkortningen på det), då syrran också skulle komma. Men hon stannade hemma sen iaf. Men vi ska ju synas idag iaf, så ingen skada sked. :-)Hade fått för mig att de hade 0- 5 på måndags eftermiddagar. Men så fel man kunde ha!  Det var på eftermiddagar det var på måndagar, och förmiddagar på onsdagar.  Nu kanske man kommer ihåg det, om de inte byter tider efter julen. Men då jag hade lämnat in kläder på secind hand försäljningen, så hämtade jag kläderna jag inte fått sålda. Så något fick jag gjort iaf. Men det sjuka jag hörde var att på den 12:e då de firade lucia där också som de har varje år där, så kom bara hälften in med sina vagnar. Resten fick parkera på bvc intill eller utanför dörren till bvc. :-O Okej, att det brukar vara mycket folk där, men det där var ju löjligt mycket!

Sen bar det av mot bvc väntrummet där barnen kunde leka också. Så då parkerade vi där, innan jag faktiskt ville ha svarsprov för mina prover jag tagit på mödravårdscentralen. Vissade sig vara negativt, så man kunde pusta ut. :-) OCh nej, det var inget graviditets test, så andas ut ni som trodde det! Jag har min spiral, den jäveln ska funka!  :-D Räcker med ett p.piller barn och ett mini-piller barn....ska det bli fler barn ska de bli till utan skydd, och med jobb. :-D




En irriterad JOnathan "toto" för att  jag tog kort på han utan attt han fick hjälpa till att trycka. Någon som har svar på hur man lyckas med det, utan att ha en gummihand som i "street fight..hahaha
Detta var dagens outfit igår. Tjusigt va?

Så där satt vi iaf på bvc och lekte, när jag helt plötsligt kom på att MAry skulle ha 4 års kontroll någon gång i December. Så tryckte mig in till barnmorskans rum (hade tur att deras tant hade mottagning just då), och frågade när det skulle vara.
Hade varit i torsdags redan, så bara till att få en ny tid. Den 22:a ska hon ditt på koll. TYdligen testa syn och hörsel.
Så ännu en viktig sak utförd. :-) kände mig riktigt nyttig idag. Då kändes inte dagen helt bortkastad på endast lek. Skulle det ha varit så skulle jag ha känt mig totalt onyttig. Då jag för första gången på 2 veckor haft en städfri dag så kändes det skönt att komma ut igen ur huset. Tyckte tydligen barnen också för de vart heltokiga när de väl kom ut. Som att släppa ut vildhundar ur deras burar.

De tittade i lite böcker, lekte i köket, och okuperade alla bilar i rummet. Men otroligt nog delade de med sig när någon annan ville ha en av 5 bilar de hade. Menar vad ska man med 2  bob bilar, 2 lådor med hjul, en last bil att sitta på som ensam person? Man kan ju knappast leka med alla dessa själva, samtidigt!
Krävdes dock en och annan tillsägning.

Så mitt i detta när jag satt och läste senaste Amelia. Hur ofta har de månadens tidning på bvc? Typ aldrig, så jag satt och läste och njöt. Barnen skötte sig så gott själva, Tills jag vart störd av ett "ursäkta". Tittade uppp och där stod en mamma, med en sele i ena handen och sin beby i andra. Man blir lika paff varje gång någon faktiskt frågar om ens barnvagn(eller det har jag börjat vänja mig vid nu). eller om hjälp. Här i Sverige är det inte vardagsmat. Prata med främlingar kan vara farligt även som vuxen! Nu kanske man inte längre blir kidnappad som man vart hotad av som barn, eller äckliga gubbar med godis. Nu kanske man blir kallpratad till döds, vad vet jag?! Tycker bara det är mysigt när man börjar prata med någon främling. Lika mysigt varje gång.

Hon skulle ha hjälp med sin bärsele. Hon klarade inte det själv.
Då såg jag till fasa vilken sele hon hade. En babybjörn! Jag gillar inte den saken, för det sista det är är en bärsele. Ryggdödare är vad det är! Näväl efter att ha knäppt den för att titta hur den faktiskt se ut knäppt så lyckades jag lirka ut hur den skulle sitta på en. Hjälpte henne på med den, lossade spännena så att man kunde knäppa selen, sen skulle barnet i. Herre, gud lungt barn. Låg snällt på soffan och väntade medan vi joxade med selen, sedan lyfta jag i han/hon och fortfarande inte ett ljud! Kommer inte ihåg att mina var så lugna....eller var de det?



Här har vi en riktig sele. Min älskade ergo sele, som jag fortfarande använder iblad trotts att sone blir 3 nu i mars!
Man kan t o m bära en trött 4 åring i den en kortare stund inna jag får ont i benmusklerna(eller avsaknaden av dem), och då väger hon 18 kilo!
Och inga kommentarer om min undervikt tack! Jag, var för smal där. Men sörjer man så äter man inget.

Sen skulle tre spännen till spännas innan den var färdig. Hur fan tänke de när de har det understa knäppet precis där barnet har sin rumpa??? BArnet måste ju lyftas upp en bit, och det kan man inte göra själv, såvida man inte har 4 händer då. Fick ihop allt tillslut och en tacksam mamma kunde gå iväg. Men innan desshann jag tipsa om ergon. Hahha....gör jag reklam eller?! Men man måste ju tänka på sin stackars rygg.  Sen orkde jag inte sitta där sysslolös längre. Tror jag e sjuk eller något. Har aldrig blivit rastlös av att bara sitta ner och glo, tvärtom njutit. Nu e det tvärtom. Jag njuter när jag städar! JAg njuter när jag gör något som leder till någon form av resultat. Kanske är bra, har blivit en husmor av mig tillslut.

Så traskade iväg till A's restaurang igen! Orkade inte göra mat hemma så åt där istället. Barnen fick sin pommes och hamburgare, medan jag fick en ris med kycklingsnitxel(elelr hur det nu stavas) och nån ädelostsås. KAn säga att alt var en höjdare förutom såsen. Gillar inte såna ostar. Urk! Dock vart de lite sura över att colan var slut. Hahaha

Där satt vi till 17 max, sen hemmåt. Då däckade JOnathan bara han satt i vagnen. Vart för mycket för han idag tydligen! Traskade in till New Yorker, och tittade på kläder. JAg hittade två jättefina plagg. En baddräkt med håll på sidorna och magen i  färgen turkos!! Min favoritfärg! OCh en typ skoluniformskläning. HUr snygg som helst. Men har tyvärr inte budgeten till kläder den här månaden. :-( Så får nog vänta. Men baddräkten kanske jag köper trotts det....kostade ju bara 200 kr, och var hur snygg som helst! Jag som annars hatar baddräkter vart kär!

Sen skulle vi hem iaf. Trodde jag! Morsan kom också gåendes. Skrek ett antal gånger innan jag hörde henne! :-D Men e man fokuserad på hemfärd så är man. Stod och pratade en stund med henne, innan hon skulle tröttare än trött gå och handla mat. Själv var jag på väg hem till sängen. :-) Så vid 18 kom vi hem, och alla hoppade i säng. Hittade till min förvåning A hemma sovandes! Trött och med fötter som gör ont sov han väl int så gott igår stackaren.

Fick sova till 21 iaf då den där idioten ringde på dörren. Who it was?
A's bror. Det var dagens idiot iaf. Haha
Han skulle låna en nyckel och en cd till datorn.
Så viktigt var det*suckar*
Så bara att gå upp, då barnen vaknat också.
Satte mig vid datorn, A tittade på lite tv. Och barnen satte jag framför tv:n,. :-)
De fick se en ny fiim för dem, Mulan.

Vi har ett usb uttag i dvd:n. Så  ladar ner filmerna från datorn till usb och sen får de kolla i rummet!
Då fick man lite lugn och ro iaf. De tittade på den 2 gånger i rad innan jag nattade dem igen under ljudliga protester.
De ville se den en ågn till! Alltså hur kan en film vara spännande 3 gågnger på raken....för tydligen var den det. De skrattade på samma ställen osv. Hm???

Själv somnade jag vid 02:30 ca, Vaknade svettig vid 04:30.
Hade en mardröm om att någon kidnappade mina barn igen!!!
Hur månag gånger kan man drömma en sån dröm, och dessutom i hur många olika varianter?
Fick  världens ångest när jag vaknade, som vanligt när jag drömmer att de brinner inne, blir kidnappade eller något annat hemskt som att jag såg de drunkna en gång(den sist nämda började jag faktiskt gråta utav efteråt, för barnen är mitt allt!). Började tänka på om det verkligen skulle hända, började tänka på medeleine, på baby P, på soultrains - runaway train låt. Så där låg man och kunde inte somna efter det. Oron låg och gnagde i en!
När är oron normal och när är den överdriven, har börjat cirkla runt i mitt huvud. Någon som vet?

Så har varit uppe sen dess och skrivit anteckningar till en novell jag har(bara för att tänka på annat). Snart färdig med anteckningarna, så att jag kan släppa den ur huvudet. Sen kan jag börja skriva vidare på min kärlekroman. :-) Syrran kanske får läsa igenom den och se vad hon tycker. Om den behöver sliskas till eller inte. :-D

Avslutar med ett kort av gårdagens outfit på dottern. HOn såg ut som en docka tyckte jag. :-)



"mammma, jag ska ta på mig strumpan först", men när hon väl fick se kortet vart hon nöjd iaf! :-)
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


carola

så söta de är på korten... vart superbra både det på jonathan o mary.



O babybjörn....jag är supernöjd med deras bärsele... tycker inte de är otympliga eller förstör ryggen överhuvudtaget.... allt e en smaksak. Jag tycker de är jätteenkel o knäppa själv med EN hand. :)

Fast bärselen har vi kanske använt max 10 ggr till emilia...så vi använder inte den så jätteofta.. men det är bara för att vi oftast har vagnen med överallt, o emilia sitter så tyst o snällt i sin vagn o tittar på allt runtomkring.

»»»»»»»» 2008-12-17 | 10:38:56 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus