Resume av Idolfinalen

Precis som så många andra satt jag som fänglad inför finalen.
Vet inte vad det är med mig nuförtiden. Det senaste året har jag känt starkt för saker som egentligen inte ens är sådär dödsviktiga. Ta tex valet i usa(okej, det var viktigt). Under hela valkampanjen, så tändes ett hopp om att det kanske skulle tillträda en bättre människa än bush(för under hela hans 8 år som presendent gjorde han fler saker, som ödelade miljontals människors liv. Det finns en anlednign til varför hela Europa hatar en). Och på valdagen var jag som ett nervvrak, veckor av oro och ångest  var på bristningsgräns. Fan om hans motståndare vann, då skule jag ha lagt mig ner och gråtit bokstavligen! Jag visste när valet var färdigt, men jag gick och la mig trotts att jag ville sitta uppe och vänta.Men lika förbannat vaknade jag 6 på morgonen, och jag som i vanliga fall får slänga mig själv upp ur sängen och sen drar fötterna efter mig på morgonen flög nu upp som ett skott. Flög mot tv:n och text tv. Medan jag väntade på att dvd:n skulle sättas på(vi har kanalerna där, och tittar genom den), började jag tänka om hans motståndare, den extreme kristne mannen vunnit. Magen knöt ihop sig och jag fick svårt att andas. Bara det säger en hel del! När jag såg att Obama vunnit, släppte allt. Jag började gråta! Nu skulle äntlien de fattiga kanske få det bättre, de skule lämna Saddams land så att fler soldater slapp dö och fler oskyldiga slapp dö i kriget. Det kändes som om en sten lossnat från ens hjärta.



Likadant var det med Idol. Från första stund har jag följt Idol. Är nog det enda program som är dokusåpa(förutom expedition robinson) som jag följer maniskt. Man engagerar sig. Kevin vart min favorit på en gång. Karn kunde ju sjunga, och han hade vilja till tusen på att lyckas, och det syntes i hans ögon att han älskade att uppträda.
Det måste fler än jag ha sett, för det var så pass tydligt, iaf enligt mig.

Nåväl, för att göra en resume av finalen.

När alla gamla finaldeltagare steg upp på scenen. Kände jag bara wow.
Tänkte att tyvärr är Daniel är där(hur han kunde vinna över Darin är för mig ett stort frågetecken), men hoppades samtidigt att Darin, Sibel, Agnes och Måns skulle vara där. Tyvärr var inte Måns där. Undrar nu i efterhand hur mycket skrik han skulle ha väckt bland alla publikens fjortisar.:-)
För det räckte tydligen med hans musikvideo för att få alla att skrika lite extra. :-)
Även det tyder på talang!

Det finns 4 personer jag verkligen fastnat för på idol. Den första var Darin självklart, den andra Måns Zelmerlöv, den tredje Jesper elelr vad flintet i förra årets(ni vet han som hade en romans med amanda?) idol och sen Kevin nu då.

Jag vart inte direkt förvånad när Darin var sist, det tyder på att han skulle vara huvudnumret i det scenframträdandet. För han fick den klart bästa sceneffekten, medan Daniel fick typ 20 sekunder i början. Sen bleknade han bortoch var bortglömd när nästa artist kom. Märks det att jag inte tycker om den mannen? Hehehe




Vad hade Ola gjort med sitt hår??
OCh vilka kläder....typ finbyxor instoppade i fotbollsstrumpor. Hade han svårt att bestämma sig för om han skulle gå sportigt eller elegant, så han mixade lite av varje. Skulle vara intressant att få veta.
Nåja, den där golvmoppsfrisyren med de där kläderna var ingen hitt.
Men sen har jag akdrig gillat han han heller...han har för stort ego.
Men sjunga kan han.
Men låten "Natalie" väckte rysningar hos mig.
När låten kom som ny, älskade jag den låten. Den gick varm här hemma. La de dessvärre som alarm ringsignal på mobilen också. Big misstake. Att vakna av "OH. Do u feel liek i feel. ntalie, nathalie" varje morgon gav en tillslut en hatkärlek till den låten. hatar tidiga morgnar, och den här låten tvingade upp mig. Därför har det misstaget sänkt den statusen på låten litegranna.

Sebel var bra, men henne har jag också alltid gillat. HOn har rösten, men folk hade väl svårt  för hennes powerballader, vad vet jag. Men  hon var bra som alltid. Om än lika, läskigt small. :-D
Nåt jag symboliserar henne med är fina kläningar och det hade hon idag också.

marcus....bra. Men han ålande dans har aldrig riktigt fallit mig i smak.

Sebastian, var bra. Och manenn som gav en kvälningar förut har slutat med sin konstiga rykningar oh ålningar när han dansar. Detta gjorde att manalltid hade kisspaus när han skulle sjunga förut. Satt t o m och tittade och njöt när han sjöng. :-) Men fortfarande lite näsan i vädret attityd. Men kan likaväl vara spelad...who knows?!?

Daniel Karlsson var skitskön(yes, jag kom på hans namn). Men det tyckte jag redn när han var med. Fattade noll när han åkte ut.  Karn kunde ju sjunga och folk röstar ut han! Ville ju ha han i finalen!
Se själv, och säg vad ni tycker!



marie picasso....nja henne hejade jag på då när hon var i finalen. Men var som att välja på pest och kolera det året.

Förbaskat synd att Måns inte var där som sagt....han är något att se på, han dansar som en gud och han sjunger underbart! Finns det något fel med han???

Agnes låt var skitbra! Den låten älskar jag. Äntligen börjar hon tuffa till sig lite! Den präktiga tjejen med ballader gillade jag aldrig. För sjunga kan hon. Men för fin i kanten och präktig. Lite till och hon får förhoppningsviss mer självförtroende att vissa och får mer kaxiga låtar.

Danny, ja hans junger bra. JÄvligt bra! Inget mer sagt om han. För ful som stryk är han.

Emd är bra! Men mer än så är det inte.
Snygg eriks solokarriär suger ju också. :-D
Snart får man väl höra så att man får det het om öronen. :-D Sorry, men det är min åsikt. :-D

Amanda...inga kommentarer! Gillade henne aldrig, konstig allmänt, konstig musiksmak, konstig röst. :-D
Bara att kolla på hennes musikvideo. Säger mycket om henne som person.

Sen till Darin, som var numrets huvudartist.
han kom fram bakom Emd som värsta divan .:-)
Självsäkert, med en tuff låt(ingen pop/ballader som alla andra).
Var med en attityd som sa: se på mig, här kommer jag!
Som en väg breddes ut för han och släppte fram han och han tog för sig. Ja, hoppas ni fattar min flummiga försök till förklaring. Han dansade fortfarande lika bra, sjöng ännu bättre, hade en svängig låt. Skitbra helt enkelt.

Okej, nu har vi kommit förbi artistuppträdanden. OCh jag har som vanligt skrivit en hel roman. Sorry about that people!
Men jag älsakr att skriva, mitt intresse. Och det får jag ut här på bloggen. Hinner ju inte skriva på mina nveller längre. *snyft*

Börjar bakifrån!
När de sjöng låten "With every bit of me". Så var Kevin klart bäst!



Bedöm själva...
Var det fler som tänkte på att Alice hade samma halsband som Bagge. Var det Bagges sätt att säga att  hon stödde Alice. Det var iaf en tanke som slog mig, men kanske är ensam om det?



Även om Alice kläning var väldigt snygg! :-) En sån skulle man dö för! :-D

Alla hans låtar han sjöng, var toppen idag!
HAn gjorde allt så perfekt!
Man satt som trollbunden som vanligt.

Men fan vad arg jag blev när de fick kuveret, och vinnaren skulle räknas upp.
Så säger han att det är reklam!!!!
Kevin och Alice höll ju på att kissa på sig av nervösitet, och dera minner när han sa att det var reklam.
Nej, det e för fan lite toryr! Lite känsla måste de faktiskt ha för finalisterna också! Kan inte vara roligt att stå där och vänta på att svar. Nej, var enligt mig, och det finns säkert fler som håller med mig, ett grymt spratt!

Men när de äntligen skulle läsa upp vinnaren tillsut på riktigt, så var båda så nervösa. Jag höll på att skita på mig själv. Ville bara skrika rakt ut!  KEVIN! Och bfredvid mig satt två superpigga barn och hoppade runt i soffan. Ena stortjejen dansade under hela idol, medna killen mest försökte vandlisera det jag gjort så julfint utav.
Mitt under denna späning, säger Mary helt plötsligt.
"Han hetter Kevin" kunde inte annat än att le. :-)
Hon har väl förstått efter varje fredag att under hans sångnummer håller man tyst. :-D
Så namnet fastnade väl tillslut. :-)

Så ropades Kevin ut som vinnare. Tror fan jag grätt mer än vad Kevin gjorde. Haha....patetisk morsa.
Hulkade nog mer än han också....hahaha. Ja, ibland blir man bara för glad. :-D

Och reaktionen när han vann. Hela jag smälte.
Stackarens spänning släppte, och tårar av lycka och lättnad kom. Då vet man verkligen att han kämpat så länge för att komma någonvart med sin dröm. Och han lyckades ikväll!!!
Ett stort grattis Kevin!



Du förtjänade det verkligen!

Och ännu en favorit i repris! :-)
Enjoy!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Åsa Wojtowicz

Hej



Nu har jag läst i genom hela ditt IDOL inlägg och har även kollat på klippet med alla de gamla idolerna. Han är grymt söt Darin.

Prova gärna vinet jag rekommenderad, det är jättegott.

Åsa

»»»»»»»» 2008-12-13 | 10:58:03 | http://wojtansblogg.blogg.se/
carola

höll också på kevin...han var helt klart bäst... när de sjöng sista låten så börja jag nästan böla när kevin sjöng... var så fint.. o det fick mig o tänka på disney.... av nån anledning..haha...men var verkligen superfint o vackert.... sen när alice börja sjunga, så tänkte jag "shit, hon var juj precis lika bra"..fast det var bara i början, sen när refrängen kommer in, så sjönk hon många poäng...fast hon också var grymt bra.



O inledningen på idol var ju kanon.. tycker de fick med alla bra....o när sebastian var där.....oooohh.... han är ju bara för sexig när han står där o sjunger. Där har man en självsäker kille. ;) hihi

»»»»»»»» 2008-12-15 | 19:24:30 | http://mynameislola.blogg.se/
carola

nån som hade attityd när hon kom in var agnes... hon såg så grymt cool o kaxig ut när hon kom in.. bästa entren av dem alla... o hon är sjukt snygg....hon såg ut som en mix av beyonce o mariah carey när hon kom in på scen... men mycket mycket snyggare o coolare...



daniel karlssons röst påminner om di leva litegrann...gör den inte? man hör ett svagt uns av dileva i honom...hihi..



what? vad säger du om sebastian? det är det som är så sexigt me honom, hans "ålande" dans på scen, lite som mick jagger, som visserligen inte är snygg el sexig nånstans...haha..men det är däremot sebbe....o hans kaxighet är också det sexiga. när han har sin näsa-i-vädret-attityd.



det var altl jag ville säga..



eller jo en sak till... picasso var skitsnygg i mörkt hår... o hon höll jag på i förra året..:D

»»»»»»»» 2008-12-15 | 19:35:41 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus