Jag har fått godkännande att möblera om!

Jag är väldigt glad! Haha
Inte för att jag brukar fråga innan annars, men kände att jag kanske skulle vara lite ödmjuk och göra det för en gångs skule innan jag börjar möblera och därmed drar på mig nya blåmärken.
JAg är en sådan person som behöver möbler aom lite då och då för att vara nöjd med ett rum, för imed denna möblering som faktiskt brukar gå på max 30 minuter om det görs utan avbrott så får man dessutom en chans att storstäda.

Visst man kan vara me smart ch bara dra fram allt och göra det. Men känns så dumt tt bar dra fram alla möbler och stälal tillbaka dem. KÄnns mer nytt och fräscht med en möblering. Då ser man GARANTERAT en skillnad!

Så nästa vecka ska jag förutom att plugga självklart, flytta sängen från att stå luttad mot fönsterbrädan till grannens väg.
Ska dessutom vända madrasseno och damsuga på brädan där madrassen hänger. Brukar alltid var lite skit där varje vår och vinter så jag brukar göra detta. Gjorde det inte för 2 somras sen, och dt resulterade i att Amgad skulle sova i sängen en sen kväll. HAn flög upp skrikande och flaxande och tände lampan. Hlea sängen var invaderad av myror!!!!
Det resulterade ia tt han slett av alla sngkläder och dammsugade på rekordfart hela rummet! HAr aldrig sett han arbeta sååå fort! Haha
Så efter det har jag gjort det till vana att  göra detta med sängen 2 gånger om året. Och på sommaren MÅSTE man dammsuga direkt efetr varje måltid. Om en kaka tappats. Dammsuga på en gång. LÄsk p golvet. BÖrja torka av HELA köksgolvet på en gång. Annars har man en myrstig till läskfläcken inom 1 timme.
INte roligt kanske, snarare jobbigt med detta eviga städande på sommaren när man helst vill vara ute. MEn inga fler myror inomhus har jag bestämt! Det räcker med silverfiskar, mjölbaggar och enorma spindlar. Just ja glömde tvestjärtarna som gärna smitter in i hela huset om dörren öppnas en sen kväll. Ser fram emot att de ska fixa balkongen nu i apil/maj. Då tar de bort golvplantet som står direkt på jorden. Då slipper vi en större mängd tvestjärtar och spindlar som trivs där i mörkret iaf. MAn vågar kappt gå barfota efter att ha sett en spindel liak stor som en stårtånagel hoppa upp mellan springan och slita åt sig en myra i farten. OCh då är jag inte ens rädd för spindlar. För att ite nämna tvstjärtaran som gärna kryper runt och sover på stollar och överallt i balkongen på sena sommarkcällar och nätter. Att gå ut utan sandaler och en ficklampa då är att glömma! Det finsn naktdelar med att bo på bottenplan också!
Då bor vi på en mark  där myrorna finner nöje i att försöka invadera husen. Alla jag pratat med på detta område har SAMMA problem. Ni kan ju förstå vila fina myrstigar det finns på barnens dagis?!

Så tar mig frigeten att flytta bordet också i veckan i köket tror jag. 
HAr aldrig gillat att den står mitt i golvet, där karn placerade den.
Nu fattas bara balkonen. Måste städa den nästa vecka också, så att man kan börja äta ute på balkongen! Saknade denna möjlighet idag.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Lindisen

hoppas du får ordning på balkongen! det där jag gjorde med vaxduken va inte helt smart. för dubbelhäftande tejpen höll inte så nu har all duk rasat ner... måste komma på en ny idé...

»»»»»»»» 2009-04-25 | 07:18:52 | http://www.lindisen81.blogspot.com
mikaela

jag älskar oxå ommöblering :D Fast sker inte för ofta här tyvärr.. svårt att möblera hos oss. det där med alla myror och spindlar.. vidrigt! men samtidigt så känns det somrigt :D Går ju an när jag slipper städa iofs. låter jättejobbigt. Kan de inte ta grannens hus istället? ;D

»»»»»»»» 2009-04-26 | 12:46:06 | http://gwendolenthegood.blogspot.com/
carola

man behöver inte bo på bottenvåningen för att ha dessa äckliga tvestjärta. vi har fullt av dem.. det bara kryllar utav dem. har legat i sängen flera gånger o känt något som krypit i håret, o då har det varit en tvestjärt... de kommer till sängen, soffan, överallt. o vi bor på 3:e våningen. O hit upp hittar de minsann... går aldrig ut på altanen, så fort mörkret kommer, o stänger alltid altandörren o alla fönster direkt.



Fast jag blev faktiskt biten av en förra sommaren, mitt på ljusa dan. satt helt still i solstolen o sen kände jag hur det bet till mitt på låret. Aaaaj!!! äckliga jävla tvestjärtar. hatar dem! kan de inte utrotas.. de kan väl inte göra nån nytta, de är ju bara skadedjur.

»»»»»»»» 2009-04-27 | 09:34:06 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus