Igår firade vi med restaurangbesök

Kanske låter nördigt.
Men jag har en massa inkass och delbetalningar. Alla med ränta självklart.
Visst låter det kul?

Nej, inte precis.
Så imed att jag började plugga så tog jag inte bara studiebidrag, jag tog studielån också.
Just för att kunna leva, + den den störta delen ska gå till att betala av skulder.
Så istället för att ha 30 olika räntor hos olika inkasso, så kommer det bara bli 1 hos csn att betala tillbaka sen. Bättre och man har bättre öeversikt. För med varje avbetalning tillkommer 25kr/faktura(och det blir ju en hel del med de småsummor jag betalar nu) + räntorna som ligger då varje månad.

Så igår betalade jag 3000 kronor till 10 olika inkasso/inkassokrav.
Kändes jobbigt att betala dessa, då det är så onödiga utgifter. 
Men har man levt på endast 2200 i barnbidrag till kläder til barnen , en själv, och betala sina räkninagar med dessa så finns det ingen möjlighet att betala. Det är en enkel summa. Då dryper dessa ner helt enkelt!
Jag har ingen rätt till a-kassa heller så jag har helt enkelt inte haft en inkomst på flera år. Endast levt på barnbidraget, medan karln betalar sina räkningar, hyran + mat. Sen har han sina nöjespengar självklart också.

Men alla räkningar slutar inte där. 
Nej! 
Totalt ska jag betala 15 000 till innan sista Maj. Blir tufft, men skiten ska bort!
Då slipper jag oroa mig för det. Vilket känns skönt! En börda som lyfts bort! Kan sova bättre på nätterna! Och börja slappan av för första gången på evigheter och bara njuta av livet och endast oroa mig för att få arbete.
Kan säga att hos hm kontot(med deras underbart "låga" ränta ligger bara den på 2500 kronor och växer hela tiden imed räntan....never again konto hos postorder säger jag bara!) är en stor bov. Betalar man 200 kronor, så är hälften garanterat ränta. Man tyckte att dte var så himla smart att man kunde betala av sina kläder, men det blir bara dyrare!


Så utlandsresa är att glömma, FÅr göra en heldagsutflykt varje månad istället med barnen. Med en heldag på nya roliaga ställen. Museum(wihi....vad roligt! Första besöket börjar på lördag), bada på fyrishov. Ja, jag ska verkligen leta mig utåt. Det blr inte bara billigare utan även flera roliga saker åt gången. Istället för att spara länge och snåla som bara den i månader och liggea på en strand i 1 vecka och sen tillbaka till svensssonliv igen. Kan jag uptäcka stockholm varje helg. Hur kul är inte det? Kommer värmen sen ka man ha picnics....Japp, jag längtar till värmen! :-) Vill ha vår! Därför vart jag sååå glad när jag läste Mikaelas blogg. Våren är sannerligen på väg, eller så har moder natur fått fnatt.

Vad gjorde jag efter den mindre trevliga sak som räkningsbetalning.
Jo istället för att slänga mig in i tvättstugan, så gick jag ner till station och åt på en restaurang. Thai och kinaresaurang i ett. Barnen åt dock inte så mycket! Så fick ta hem deras mat.......Sen till coop och köpa det nödvändiga.
Men hyrde även en film, eller 6 stycken snarare.

Blev rysaren "barnhemmet" och någon ny "the stranger" med liv tyler.
Barnfilmerna "horton" och "lilla sjöjungfrun 2", de fick välja e varsin.
Och jag tog två parodifilmer.
så alla fick något de tycker om. :-)
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Anna

dessutom såg jag en levande insekt när jag var ute och gick i skogen i veckan. Otroligt:-)

»»»»»»»» 2009-02-01 | 12:35:21
Carro

De har ju såå god mat där!! Var filmerna bra?

Skönt för dig att bli av med dessa jobbiga inkasson. Jag vill ha nya dagisbilder på dina gullungar!! Har ju bara bebisbilder på dem på skänken. Har du några kvar som jag kan få köpa?

Puss o kram till er

»»»»»»»» 2009-02-01 | 16:10:22

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus