En ny dag och torsdag

Nej, jag vaknade inte upp i tid idag. Men det skyller jag på JOnathan. HAha
Han vaknade nämligen vid 04 på natten av att han var kissnödig, jag gick med tröttasteg mot toaletten!
Så tände han lampan till badrumemt som en del av sin toalett cermoni, GUD, sncka om bright light. Kunde knappt ha ögonn öppna. Det bara stack i dem.
Jag är mörkrärdd, men på natten tänder man inte toalettlampan pga barmhärtighets själv mot ens ögon och huvud.

Nåja, bländad gick jag ut från badrummet.
Då vart han törtsig som vanlit. mEn han vile ha mjölk! Han vet om att det inte blir mjölk på natten, annars kissar han i sängen. "Jg vill ha te" bestämmer han sig för då!
Please, hinner fara genom min skalle.
"Snälla toto, det är mit i natten. Då dricker man inte te. Du får te."
"jag vill ha mjölk" och han sprinegr mot kylskåpet.
"nej ingen mjölk. Vatten"
Efter lite protester svalde han vattnet. OCh sen vaggade vi mot sängen båda två, eller jag snarare drog fötterna efter mig.
HAn ville leka. "nej, sov nu" minns jag att jag fick ur mig. HAn låg och hoppade runt i sängen rast lös som bara den. Kunde inte somna! Tillslut vid 05 somnade han! Finall, och då kunde jag äntligen somna om. Men då låg Mary på min mage så kunde knappt röra mig i gengälld(hon väger 18 kilo, så är inte så lite). Men är man trött så brukar man somna av utmattning tillslut. :-)

Så även denan morgon varrt panikartad.
Skulle ha fått till den sista lektionen på orienrteringskurrsen.
Men försov mig. Så gick till solariet där jag lovat att träffa lillsyrran. HOn vill inte sola där ensam, så jag hängde på som sällkskap. Kan knappast göra mer när ens skolbörcker inte kommit och man ahar läst påa lt som det går på hemsidan.
Men lillsyrran som r klockan själv kom sent! Tror nog det är första gången det hänt under hela hennes 24 åriga liv skulle jag tro. Haha Rätta mig om jag har fel?! :-D

Eftersom jag var lite tidig, så passade jag på att springa in til Resia och fråga när säsongen frör Sharm el Sheikh komme rigång. I slutet av oktober. Alttså , åker jag utomlands så vil jag inte ha fleecejacka på kvällen! Vilket man måst ha vid denna period. Men men.....kanske blir en sista minuten till hurgahad aiaf. :-( Nåja, bättre än ingenting iaf! Men det hade varit så roligt att se baren nrär de fick km efter km med restauranger, discotek och Neonljus så långt ögat kan nå!
MEn 9000/betalnde vuxen med hotel + flyg i 2 veckor är inte värt det!
Och man kunde inte boka endast flyg heller via resia. Vilket jag hade tänkt göra!
Nåja, får kolla på internet och se om de har nåt flyg till sharm i augusti. Okej, en massa italieranre och annat folk. Men det kommer iaf att vara varmt! Så alla italienare överlever man väl. MEn är alltid lika roligt att åa utomlands och barnen kansk efår nåt svenskt barn att leka med iaf! :-) Eller så åker jag innan april iaf så att jag får mitt sharm el sheikh. Billigt. Finsn ofast sista minuten ditt, billgt. JAg ska ditt! :-) Och i 2 veckor! :-D Hehe
Hurgahad vil jag absolut inte till! Billgt och smutsigt ohh bara en massa byggande! Nej, de som åker till egypten och åker till hurgada och sen bedöver egypten efter det har valt fel ställe. JAg älskar egypten, men det där stället var INTE fint!
Men som sagt först passen....till barnen! Men det blir i Februari!

Medan jag väntade på henne passade jag på att sola själv i solariet. :-) Fan, att folk utsätter sig för detta frivilligt. Svettigt värre! I somras när det var sol gick jag knappt ut  solen. Jag älskar solen, att vara på stranden, men mina ögon är så känsliga att det är sjukt! De blir torra och det känns som om de brinner och ögonen börjar rina! Sen kom hon indroppandes. Satt och pratade medan hon låg där och solade i detta ljus. Sen efter det skyndade jag till bussen, Skulel till gymmet och konditionsträna. BLev romaskinen eller vad den kallas i 15 minuter, nån springsak där man la fötterna på en pedal så man sprng rutn på den iatället för på ett löppband. Mildare för knäa om jag förstått det rätt. :-) Börja försiktigt som sagt! :-) Lite cykel och sen några sittupps. Tog 1 timmes pass + lite bastubadande. Sen spring mot bussen.
Skulle ju ttvätta klockan 15 och klockan var 14:45. Men hann gjorde jag. OCh jag hade intebehövt vara ororlig. För när jag kom ditt 15:20 så var tvättstufan tom. Så jag fick 8 maskiner för mig själv, vilket var skönt! Gick att tvätta på rekordfart!

Hämtade barnen, och sen tillbaka till tvättstugan för att ta ut kläderna ur torktumlaren. Sen hem och slänag av allt, sen till centrum för att hämta mina böcker! HAde äntligen kommit! Tog bara nästan 2 veckor.
Så imorrn kan jag börja läsa ur böckerna! :-)

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


carola

wow vilken effektiv dag!

Du hann ju me hur mycket som helst! Imponerad e jag minst sagt!



O vad du e duktig o träna!



Förresten, gick det bra hos ögonläkaren med mary?

vad sa han?

»»»»»»»» 2009-01-23 | 18:08:24 | http://mynameislola.blogg.se/
Hanna

Fy jag skäms att jag var försenad. :-( Tror nog att det är första gången ja. Skyller på att jga somna först vid 5 på morgonen. Så var lite trött kan man säga när mobilen ringde 10. Förlåt, förlåt, förlåt att jga kom sent. Men då vet du hur det känns att vänta, som jag alltid får göra på en viss madame. =)

»»»»»»»» 2009-01-24 | 23:45:31

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus