I onsdags vart det fullt upp!

Dagen började med att jag vaknade med ett ryck klockan 9 på norgonen.
VAd gjorde vi fortfarande i sängen?
Flögg upp,och hoppade i kläderna i rekordfart innan jag började klä på barnen i  sömnen efter att ha misslyckats med att väcka dem. Då vart det lite liv i dem också. De sträckte på sig och drog sen fötterna efter sig. Jag insåg att jag inte skulle hinna lämna Jonathan till dagis och samtidigt hinna i tid till ögonläkaren med Mary. Så båda fick snällt följa med, vilket kändes som en överkurs nu i efterhand.

Så började den skumpiga vägen över den frysta snöblaksket från igår som var allt annat än jämt, men fram kom vi iaf. Även om jag undrade varför de envisades med att sitta i vagnen när de satt och hoppade loss där oxå.
Kom in till ögonläkaren precis när jag hörde han ropade ur dotterns namn, och förslökte klä av två barn som sprang som på speedade kaniner  fram och tillbaka. MEn 2 minuter senare sprang vi in i samma takt vi gått ner till ditt.
Kom in i ett litet rum, och satte oss ner i en varsn stol. Mary i min famn.

Hon fick säga vad några bilde föresttällde, och det var knappt så att läkaren hörde när hon sa vad allt var. Sen tog han fram nån glassgrej, höll tummen för det andra fingret och lös på det glasförsedda ögat, ja höll på så  någon minut utan ett ord. Jag satt mest som ett frågetecken. Gick sen ut med Mary, varv läkaren ropar till "glöm int sonen bara" men ser dödsallvarlig ut. "Ingen risk" ler jag tillbaka. Men jag råkar veta tt går jag framåt med Mary, följer han med utan ett ord. Speciellt när vi varit hos läkare. Okej att jag var trött, men glömma sina  barn gör man inte.

Hur det gick?
MAry har en bra syn, bara lite okoncentrerad! :-)

Eftersom vi inte hann äta frukost går vi till restaurangen och äter, de tar sina vanliga hammburgare och jag tsar en kalvgrya i dillsås. Supergott! Var nästan så att man satt och blundade när man åt! :-)  Men när jag skulle hämta läsken så satt två barn och slett i ett varsitt ben så att klacken halkade på kaklet till golv flera gånger. Varav jag röt till Mary att sluta annars fick hon ingen saft! De skulel de inte ha fått heller, för jag skulelha ramlat inna det hänt. Och JOnathan kunde gå och sätta sig på vår plats. Fyllde snabbt på tre glass saft, och sen tittade jag på vår plats. Ingen JOnathan. Ibland brukar han bäras in i köke utan ett ord, och man hör eller ser han innan man hinenr gripas av panik. Men inte nu. Helt puttsväsk. Jag får panik. Lilla godtroga JOnathan som  följer med alla som ber snällt, är borta! Tittar närmast alla hörn. Han går inte precis fort, så så långt kan han inte ha hunnit under 30 sekunder. Frågar de som jobba där om de sett honom eller om han är bak i köket med Amgad. Nej.
Nu syns det ganska uppenbart att jag har panik. Tänker precis springa längre bort när jag hör de i kassan hojta till.
Jonathan kommer gåendes från Toaletten, med Amgad.
Tydligen har han sprungit ditt istället för bordet. Och Amgad hade sett hono stå och hänga där inne. Nåväl han fick kissa iaf. MEn måste han springa ditt utan att säga till som han annars alltid gör?!

Går därifrån stresad av barnen. Då de  hällt ketchup på bordet och sen gegat runt det, harft svårt tt ssitta stilla. Så efter 30 minuter när de inte röt någon mat utan bara lekt med den går vi därifrån. Går mot öppna förskolan, som de ville gå till efter läkarbesöket. Men då var det lunchstängt. Så vid 13 när de öppnade igen gick vi in där.
Barne vart helt till sig! Visst inte vad de skulel göra riktigt. Var ett tag sen vi var där. Måsta ha varit precis när de öppnadei höstas. Mer hann vi inte vaar där, för sen blev jag sjuk. OCh sjuka är portförbjudna där, vilket är bra!
Leker om bäst där.Vid 14 när det blir sångsamling, så vägrar barnen att gå ut från lekrummet så jg säter mig i en fotölj och spnnar på alla barn under sångstunden. Brukar vara gansak så roligt.Visa barn shakar loss, andras itter som iglar på sina föräldrar, medan andra barn går runt till nadra föräldrar. Mitt i allt ser jag Emilia, syrrans dotter. VAd fan, har hon en dubblkopia hiner slåå mig innan jag efter någon sekund känner igen syrran.  Haha
Jag är inte van att se syrran så tillfixad, så var tvungen att blinka några gånger. ;-D Hehe

Men barnen vart glada när de såg sin lillkusin oc moster. Även om de till en början mest sprang och fnittrade runt så fort de såg henne. FÖrsta gången vi är där samtidigt! Och senare kom lillsyrran ditt också. Så vart en mini-syskonträff. Fattades bara äldsta storsyrran, sen skulle det varit komplett.
Kom överens om att syrrorna skulle hämta upp mig vig 16 tiden för att åka till gymmet.
Jag skulel träna med dem då ute på själva gymdelen och lyfta vikter.
Så skyndade oss hem.
Packade väskan och åt lite snabbt.
Sen kom de och hämtade oss.
VArt lite nervös att det inte skulle finnas plats på mini-sats till dem. Men det fanns de. Så drog en lättad suck.
Mot gymmet. Självklart fick syrrorna vänta på mig hela tiden. Först när jag skulel lämna barnen på mini-sats, sen när jag skulle dra kortet i kassan(kö), och sen när jag skulel hämta dem givetviss. Sen var det en pers att få dm till bilen från gymmet. :-)

Herre gud vad jobbigt att träna på den delen!
Skulel jag ha varit ensam skulel jag aldrig ha satt min fot där. :-D 
Men med sällskap vart det kul. Därför ska jag gå på mina klasser eller på delen där löppbanden finns. Mer min sak. Där kan man dessutom vara ensam! :-D
Och man blir vägled så det kan inte bli fel.

När vi väl kom 1 trappa upp så kunde man se in på mini-sats. Var kul att se hur barnenlekte. För jag satt och undrade det när manvar på klassen dagen innan. Men nu fick man se med egna ögon att de trivdes. MAry hade dessutom sin dagiskompis där igen, viklet var kul att se. Mary lekte dessutom med främmande barn. Pratade på med fröknarna, och kastade boll med en pojke. Innan hon tillsut sprang omkring i en prinsessa kläning tillsammans med 2 andra flickor. :-)

Kom hem och de var sååå trötta!
De somnade ganska snabbt efter det!
Hade varit en dag full av aktiviteter! Från 10 på morgonen tol 19 hade det fått i non-stop!

Själv hoppade jag in i duschen e nsnabbis inna Mga ville kola på en skräckfilm inna han somnade(vilket betyder att han kommer somna efter 20 minuter).  Han vilel att jag skulle duscha efter att jag kollat på den filmen. Glöm det! Såvida han vote vill sova i en lägenhet som är tänd 100% och musik å högt för att jag är livrädd! :-D
dessutom var själva skräckscenen utspelad i badrummet. DÅ skule jag hellre tha gått o lagt mig svetti g än duschat om jag lyssnat på han.


Mary och Jonathan tyckte iaf att det var kul att
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


carola

haha...var jag tillfixad? brukar jag se ut som en bonn-mamma annars...hihi..

jag tyckte jag slafsade ihop mig den dan också, med allt hår bakdraget i en hästsvans o trollade bort småspretet som sticker upp överallt....en nackdel med amnningen att man tappar massa hår.. :S



O hörrö du ... vi har faktiskt varit en gång där förut också. när emilia målade sin tavla... :D



ses på söndag

puss o kram

»»»»»»»» 2009-01-23 | 18:03:22 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus