Träningen gick bra

Ska först göra en kort resume av dagen, bortsett från det jag skrev tidigare!
(för som inte orkar läsa detta, hoppa ner till texten som kommer under strecket längre ner)

Jag vaknade efter en dålig natts sömn klocan 06:20. Tittade upp piggt....tills jag såg klockan!
Då vart jag supertrött helt plötsligt! Kunde ju inte gå upp inna klockan ringt! Haha....dumt jag vet, måste få den ideen bort från min skalle! Så rigde klokcan klockan 07d ja ganska preecis hunnit somna om och jag vart skitttött! KOm inte upp ur sängen förrän 09, då jag flög upp i panik. Barnen ska ju vara på dagis klockan 09. Upp och slängde ihop mackor till barnen, fiksade fram kläder till barnen och kläder på dem, borstade tänder ohc sen hoppad eman själv trött i kläderna.
Kom till dagis vid 10:30, efter bråk om varför de skulel borsta tänder, att de skulel till dagis, att strumpor måste på innan skorna. Ja, helt meningslösa "bråk", men för dem tydligen livsviktiga av en anledning!

Kom in är alla andra redan satt till bords och skulle börja äta snart. Vilket är den sämsta tillfället att lämna ett barn!
Brukar sluta i krokodiltårar hos Jonathan, och Mary brukar bli lite hängläppig.

Lämnade blev de iaf, även om Jonathans lämnaing för en gångs skulel ar under tårar. Annars brukar han säga åt mig att gå! Trevlig unge ma har va? Hehe. Klockan 15 hämtade jag dem idag då ja inte har något att plugga i direkt. Kan läsa lite material på hemsida, but thats it! Böckerna har  inte bahagat dyka upp än. Läraren sa att det tar max 5 dagar sen ska man ha dem. Imorrn är det dag 6! Kursen började i måndags, historian iaf! Jag försöker förtränga stressen! Blir jag stressad, blir jag nervös och blir jag nervös när jag ska stressa mig något och dessutom lämna in en uppgift så slutar det bara i kaos! Så försöker hålla en cool yta utåt, för det kommer gå bra! Det ska gå bra! Jag ska behålla mitt lugn!

Nåja när det mantrat är uppräknat så fortsätter vi.
Med mina nya skor, och lite ovan med klackar då jag i princip levt på flip-flops, gympadojjor, ballerina skor som alal är platta i ca 4 år så är de ovant med klack. Men jag ska gå trotts att mina hällar klagar! Haha
Fram tko jag iaf trotts allt slask som vart som hallt slime under ens fötter! Skulel ju köap gympakläder och det hittade jag ju som bekant på H&m. Byxorna, bh:n, och två tunna tröjor!  Men så ställde jag mig i kön. Klockan var  11 och vart kom alla människor ifrån? Nåväl var väl tur att det var kö, för började rotta fram kortet. Gone! Då kommer jag på det. Jag la den ju i väskan där den absolut inte ska ligga! Och vart är väksna då? Jo, nämligen hemma! Som tur har jag id-kortet på mig! Lägger undan kläderna och går sen mot Nordeas kontor, inne i centrum den också. Kommer ditt och  kontankten de har med nån server är helt död. Man kan inte ta ut pengar via deras kontor. Jag rekommenderas att gå till station till nordea kontoret där nere. Sagt och gjort, jag traskade ner. Elller snarare tippade ner på den tjocka slasken. Fram kom jag utan bruttna bem, vilket kan ses som ett stort plus. 15 minuter senare hade jag cashen i handen och började min återvandring mot centrum!

Fötterna värkte redan nu, hur dkulel det här sluta?hällsenan ska jag inte tala om. Men det beror på mitt fel i foten, inget annat. Men kom inte så långt, för bara några meter in i centrum blir jag påhoppad av en av dessa försäljare som har sina bord uppställda i centrum. Trodde jag skulle slippa undan om jag sa att jag hade tele2, vilket de kom ifrån. Men icke sa nicke. När han tänkte börja erbjuda abonemang började jag bli skeptisk. Sist någon idiot försökte få mig att skaffa det, kom han och påstod att mina 100 kronor jag laddar på varje månad inte var bra, iställe var deras abonemagnbättre är man betalde 300 kronor per månad + samtalskonstnader. Alltså, hur skulle jag tjäna på det? Såg jag så lättlurad och naiv ut eller? 

Men det han hade att erbjuda lätt okej. 49kronor i månaden i abonemang, sen grattsi ringa till tele2 och sms:a. So far, so good! Men så sa han at det kostade 99 öre att ringa till andra operatörer och 69 att skicka sms till andra operatörer. 
Där föll det. Jag vart inte längre ntreserad. Någonstans på vägen nämde jag att jag var student och  då sa han att han hade ett bättre erbjudande. 39 kronor/månad! 0 :- för alal sms oavsett operatör, ringa rattis till teel2, och 69 istället för 99 öre/minut till andra operatörer än tele2. Tele2 ringde man självklart grattis till. Jag skrev under. Med en försäkran om att jag hade min ångerrätt på min sida!
Försökte även praka på mig ett mbilit bredband, men utan en egen laptop är den till ingen nytta. Amgad har ju en, kan ju låna den! :-)

Sen mot H&M trodde jag.
Då hörde jag någon ropa "linda" bakom en.
Vem kunde ropa på mig! Amgad jobbade likaså hans brorsa. Efter någon sekund bestämde jag mig för att vända mig om trotts allt. Där fick Amgad och hans brorsa mycket riktigt. Tydligen varit ute på en rökpaus. Frågade om jag köpt abonemang. Ja vet, inte bra för mig som ringer för mycket. Men jag ska lägga en spärr det första jag gör på 200 kronor att ringa för när jag får kortet! och 39 /månad är okej. Men tanke att jag faktikt rnger folk med telia så blir dte lite för dyrt för mig med kontantkort. Nu kan jag sms hur mycket jag vill. Wiii. Ringa till alla tele 2 frattis dessutom! Haha
Blev inbjuden på lunch till restaurangen. Lovade att komma, men först skulle jag hämta ut mina kläder.  Klockan var nästan 1 nu och fortfarande samma kö. Hade inte folks lunch tagit slut än?
Honi kassan råkade göra håll i tröjan så fick halva priset och jag lovade att sy igen det minimala hålet annars skulel det bli större.
Så betalde det jag köpt, sen mot restaurangen. Tog en supergod pasta.
HAr fått en dille på allt från havet den senaste tiden. Jag villha musslor, kräftor, räkor,  t o m bläclfisk. och hur mycket jag längtar efter en sån fär typ smårgåstårta med baar skaldjur på ska jag inte ens nämna!
Hade turen på min sida idag.
De hade pasta(som jag för övrigt inte är så förtjust i) med musslor, räkor och bläckfisk i. Musslorna riktigt njöt jag va! :-D
Men pasat är mättande! Så jag fick bara i mig halva tallriken innan det sa stop. Se skulle jag hem en snabbis. Sy tröjan, packa en gymväska ocjh sen hämta barnen.

KOm ditt och båda barnen följde otroligt nog med utan att behöva jaga dem med ytterkläder. Behövde bara säga det magiska ordet "åka buss" och de var i kläderns på rekordfart. Haha
 Mot bussen och de var glada,  att få åka rutschkanna och gunga, som jag sagt att gymet hade till dem. Förklarade noga hela vägen till bussen, på bussen och på väg till gymmet den sista biten att de skulle vara ensama med två tjejer medan mamma tränade. Det  accepterades.



Vi satte vår fot innanför gymmets dörrar vid 16:30, som jag fick rådet om så att jag skulle få en plats på barnpassningen. Men jag var den enda i kön och 2 bakom kassan(den nea var praktiskant dock) och jag fick vänta i 15 minuter. Hon som jobbade där satt i telefon och beställde varor och svarade i telefon. Hade god lust att säga något, men bet ihop. Nog att jag hade dålig erfrenhet av den personen, hon jobbade nämligen tidigare som gympalärare i min skola i högstadiet och hon var ingen trevlig person då inte. Men sen var inte klassen någo vidare trevlig till henne heller.

Fick min hjälp. Konstigt att de inte fblev galen på mig. Ropade med jämna mellanrum, nej rör inte skorna, nej akta hissen, lkeinte där det r farligt, nej vänta mamam är inte färdig än, vänta gungan kommer snart så gå inte upp än(ja denna mening upprepade jag minst 10 gånger...haha), trummade med fingrarna och puttade oskyldigt på läpparna meddan jag osyldigt tittade upp i taket(nej, jag försökte inte alls få uppmärksamhet, varför tror ni det?Haha) Men sen nr jag väl fick hjälp så fick jag förstaklassig hjälp. HOn hjälpte mig boka tid till ett pass, lånade ut lås till mig, berättade ALLT, och resarverade t o m två platser till mig upp på barnpassningen. Annars är det i mån av plats och man får hoppas på en ledig plats.

Så 16:23 efter att ha mattat barnen med banan och dricka så vart självklart Jonatahan kissnödig. Så upp till barnpassningen, och in till toaletten, men tydligen lite öfrsent....han kissade på sig iaf. Tur att man packade ner extrabyxor och kalsonger. Sen stannade jag i 15 minuter för att se att dom kom tillrätta. Sen smett jag iväg ner till mitt pass. Samma person som tidigare hjälpt mig med registreringen hade lovat att vissa mig var omklädningsrummet låg. Så trängde mig fram till den långa kön, och sa att jag bevde hjälp. Hon avslutade det hon hade och vissade sen mig till omklädningsrummet.

Vad jag valde för träningspass?
Bodypump. Fanns cykel och bodypump att välja klockan 17.
blev bodypump då cykel är en mer jobbig variant på det. LÄngre pass med högt tempo.
Nog vill jag känna att man levde, men jag villa inte ta ut mig totalt. Jag skulle hem sen också kommunalt.Och innan dess till barnens hus.

Bytte snabbt om, och sen mot salen. Gud, vad andra tittar på andra. VAd skäms folk över egentligen?
Vissa verkade titta på andra med osäkerhet, det syntes långväga!
Herre gud, folk ser olika ut. Nu vände jag mgi bort oxå försej, men det var för att jag hade brun utan sol rand på magen pinsamt nog. Annars skulla jag inte ha brytt mig!
Sist in, så hamnade längst fram.
En bra början, eller hur?  Haha
Inte gjorde det bättree av att han som höll passet finade till ibland när jag höll på att tappa balandnnär anskulel stå med fötterna framför varandra. JAg såg väl hyperkonsentrerad ut eller nåt. Hehe

Och tydligen den enda som var där första gången.
Han tyckte tyligen att jag skulel lägga på 1 kilo till.
Nej, glöm det. Jag har inte ansträngt mig på evigheter. Och mina muskler har förtvinat till noll existens. Efter 10 minuter (då lyfte ag 2 kilo i vikter..haha) började benen skaka. Men trotts det la jag på 2 mer kilo efter halva passet. Jags skulel ha kunnat ha haft på 4 kilo från början, men vill testa mig fram först.. Kan säga att jag kände muskler i magen jag trodde försvunnit i sammanband med två graviditeter. Smått svettig, och på skakiga barn sprang jag in till duschen och duschade snabbt av mig innan jag skulle hämta barnen. De satt så lungt och tittade på film när jag kom. Ville inte ens därifrån. Efter 10 minuters tjattande och muttande så km vi iaf därifrån, mor barnen hus för att köpa lillkusinens födelsedagspresent! De stängde ju om 20 minuter, och ja jag var stressad och trött(eller snarare skakig).
Men kanske inte så konstigt. De hade värsta lekrummet där! Och dessutom var Marys två dagiskompisar där!
Det klickade jag först när mamman hämtade barnen och ropade deras namn. Då var jag tvungen att fråga om de visst var rätt barn. :-D

Inne på barnens hus så hoppade Mary upp på rulltrappan och åkte upp själv som om hon inte gjort något annat.
Stod och gappade i någon sekund av beundran och förvåning innan jag  insåg att Jonathan var på väg åt samma håll. PAnik! Min snubelpojke som fastnar i allt och ramlar på allt, skulel ju bryta bnacken om  han ens försökte göra det där ensam!

Eller är jag bara överbeskyddande för att han är minstingen i familjen?
För jag behandlar honom bebisaktigt ibland. Behöver du hjälp jonathan? Medan man utgår från att MAry kan det mesta. HOn har ju alltid varit den ska SKA göra allt själv och oxå kunnat. Jonathan har aldrig vågat försöka, och han har blivit rädd och klamrat sig fast vid en, eller ramlat vid de flesta tillfällen och sen inte vågat gör om det igen. Nej, jag såg värst askräcksenariet framför mig när han var på väg uppför trappan!
Försökte släpp det och ville låta honom fösöka, men helt plötsligt fladrade alla bilder av barn som fastnat i rulltrappornas springor coch fått djupa sår, skor har fastnat och tårna nästan klämts ihjäl.....ja dessa bilder flashade förbi i rekordfart innan jag sprang efter honom med ömma muskler.
Fick bära in han skrikandes in i hissen, not funny!
I
Inne i affären så sprang de runt som två överspeedade barn och som båda var rejlt trötta!
Dock fastnade de vid hockeyspelet som vanligt och jag kunde lungt strossa runt och titta lite. Tillslut tyckte JOathan att Emilia skulel ha en giraff gossedjur, men den hade hon ju redan. Så han lämnade tillbaka den, och Mary ansåg att hon behövde en likadan med en inbyggd skallra i. Nåja, började titta runt. Inte kunde hon få en bebisleksak. Hittade en sak. MAry tyckte tydligen att den skulle Emila ha, och den var för rätt ålder oxå. BArn som kan gå.
Nåja, hon kan ju inte gå än, men snart så! De är bra nära!
Så den vart det!

Lola, gillar du inte presenten, får du skylla på Mary. Haha...jag avsäger mig allt ansvar. Blir dock inget i köksväg från vår sida. För så fort hon fått tag i den sprang hon mot kassan och ställde sig fint i kön som var. :-)
Har jag sagt att hon är duktig för sin ålder. Som en mini mamma. Hehe
Kan man anlita en 4-åring som barnvakt till en snart tre åring? ;-)

Sen mot bussen och mot burger king. Jag skulel inte få ro om hon fick sin hamburgare och jag var för trött för att bråka.
Musklkerna värkte, fötterna bultade, ja var som bambi på is då slasken förvandlade mina skor till snorrhala. Kanske får lov att sula om skorna med ordentliga gummisulor. ÄR som sagt höstskor som är fodrade. :-)

Upp på bussen. Såg med fassa de tre trappstegen! Hur fan skkulel dte här gå?
JAg med skakiga ben, Jnathan sov i vagnen.
Hoppades att chafföeen skulle hjälpa till. Men nej, han rörde inte en fena. Inte killen som pratade i telefon längst bak heller. Så med fnys och  "ahhhh" skrik (ja jag lätt typ som när man föder, iaf så fint som de låter på filmer)och sittandes på golvet medan jag drog upp vagnen för varje steg. Steg 1 fick på 30 sekunder, steg 2 tog ett antal försök och frustande och skrik för att få kraft att få upp den. Tredje höll jag på att ge upp. Hade försökt över 10 gånger. Skrikit rakt ut för att få extra kraft, borat ner de supersmala krackarna i golvet och satt mig ner på golvet. Tillsut så sat jag mig halv på golvet medan jag klanrade mig fast i vagnen. Skrek till rejält nu, den SKULLE upp!!!! Även om jag så tuppade av på kupen av brinnande muskler som skrek i protest! Nåja, jag skek nog tillräckligt högt som det var iaf på busen! Hahaha.

Men det får de fan leva med när de hör hur jag för kung och fosterland försöker få upp vagnen på bussen! Nåja, 3 minuters kamp senare åkte bussen iväg och jag frustade efter luft. Värre träning än själva bodypump i sig. Ingen match att lyfta en 25 kilos vagn uppför!!!  Därav mina plägade och agressaiva skrik i försöken att få upp den.
Hoppade av vid stationen nära burger king. KOm knappt uppför backen. Gled bakåt. Så med milimetesteg och borrade ner klacken som ett reserv iaf vagnen skulle dra bakåt så kom jag upp för den 2 meter branta backen. Mary hade då redan sprungit in i burger king. :-) Stod otåligt och väntade på mig därinne i värmen.

Blev varsin barnmeny.
Nyttigt att smälla i sig en hamburgare efter ett pass?
Nej, men jag firade att jag kom iväg på den första passet!
Sen efteråt(vid andra träningpass alltså) så ska jag äta en frukt om suget kommer. Sen mitt kvällsmål givetsvis.
PÅ väg hem höll jag på att halka och slå ihjäl mig flera gånger då vagnen fick eget liv (ta ALDRIG en sulky ut på vintern!!!), svängde ner i diken, ut mot bilväggen.....ja allt tänkbart man inte vill ska hända.
Samtidigt hade jag svårt att hålla mig på fötterna. 5 cm slask är inte bra!

Vad såg jag då på den avfart jag skulle in på? 
1 polisbil och en ambulans.
Båda skulle då samma håll , men ingen visste var de skulle.
Undrade vad som hänt?
De återvände hela tiden till tavlan som vissade området.
Nåja, man kan ju hoppas att ingen allvarligt sjuk behövde ambulans, för efter 15 minuters omkringkörande så måset ju en svårt skadad, eller AKUT fall avlidit.Jag skulle gladerligen gått fram till dem och hjälpt dem men då var jag tvungen att släppa vagnen och gå mot bilen. Nej, nog ska man vara hjälpsam, men jag riserar inte att bryta föttern aför en sån sak.
Får hoppas att de hittade ditt tillslut iaf.

Hemma så vart Amgad paff att jag vart och tränat. Tydligen visste han inte att de hade barnpassning på SATS, Men han gnällde iaf inte att jag slängde pengar i sjön. Har väl förstått att jag hatar min spinkiga kropp så mycket att jag behöver träna. Hoppas på bra resultat inom någon månad iaf. :-) Bättre med för långa mål och det går fortare att nå ditt. Då blir man inte besviken iaf. :-) Dessutom 335 för ett guldkort som annars kostar 600 per månad är ett bra pris. Och 250 istället för 850 kronor  i administrationsavgift. Nog slår man till då!

Jonathan vaknade lagom till det att vi kom hem, trött, ocg gnällig. Men efter 10 minuters gråt vaknade han till och fick äntligen fram vd han vilel. Då hade man gått runt och vaggat honom för att trösta honom. Han var hungrig! Jaha, bara och göra kvällsmål! OCh självklart  vart man hungrig när an kokade te, gjorde skorpor med smör och jordgubbskräm. Så jag gjorde en porttion till mig själv också! :-) Tog ett bad, jag och barnen.
Sen somnade barnen efter tandbortningen. Mary behövde bara lägga huvudet på kudden och hon sloknade som ett ljus. Jonathan hoppade runt som en rastlös sak och envisades med att inte somna. Nu ligger de i samma säng och trycker sig TÄT intill varandra. Snarkar ikapp och pratar i sömnen.
Eller som Amgad äger. Han kan inte sova så bra på nätterna då jag ligger och småsnarkar, och pratar i sömnen konstant, Och sen kommer barnen till vår säng mitt i natten. Där pratar de också på i sömnen.
Haha.....stackaren vad han får stå ut med på natten. :-)

Nu ska jag också hoppa i säng, för imorn ska Mary till ögonläkaren och titta på sina ögon.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


CAROLA

VA DUKTIG DU E... !!!

»»»»»»»» 2009-01-21 | 10:44:59 | http://mynameislola.blogg.se/
maddie

Jag håller med disney äger, är lite avunsjuk på att du varit på disney on ice ;) Snygga träningskläder förresten :)

»»»»»»»» 2009-01-21 | 12:42:55 | http://maddiesliv.blogspot.com

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus