Plockade blåbär

Var i skogen jag, barnen och två grannbarn. Turligt nog ligger skogen 10 minuters snigelpromenad från hemma, så är ju lagom nära. Fick 1 kilo blåbär, men även lite smultron och hallon.
Vilken tuur man hade som kunde plocka allt detta. Fick en riktigt god dessert sen.

Mindre kul var att jag blev biten av nnågon gul myra, eller tv och jag hade flip flop skor på mig.
Fan vad det seved. KÄndes som tusen eldar i foten.
Men Jenny den äldre grannflickan på 6 år skrattade gott iaf.tyckte det var roligt när jag svor till och hoppade på en fot bort och höll p att dö av smärtan i foten. Men det bjöd jag på.
Nåväl 1 timme gick och sen bröt allt loss.

Yngre granntjejen tyckte inte något kul hände och började illtjuta av hon ville till pappa. Mary börjar mucka mer med henne, samt hennes storasyster strycker sig mot henne varav hon blir mer hysterisk. Säger att i 30 minuter sprang jag fram och tillabak och sa nej och slta mer än jag plockade. Skulle h plcokat de sisat bären på 10 minuter, men nu tog det 30 minuter. SÅ utmattad gick jag mot affären köpte kycklingen och sen hem.
Slängde kycklineg i ugnen och satte mig framför tv:n och tittade på nicke nyfiken med barnen.
Det faktum att jag blev en levande kudde av 5 barn orkade jag inte bry mig om. Hade jag själv fått välja skull jag gå och sova. Men barne avr hungriga. Så bara bita ihop omman håller på att somna stående. MEn hade kul trotts de sista jobbiga minuterna. Var kul att hoppa in bland bukar och sitta på huk tills ryggen värkte, har saknat det!

Eller vad säger ni? Visst är det kul att gå i skogen och plocka bär?

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus