tandläkaren gick bra.

Deb 27:e vart Jonathan till tandläkaren.
Sin första kontroll. 3 års kontrollen!

Både Mary och Jonathan var med.
Kan säga tt Jonathan var inte glad att gå, antagligen då när vi kom och häntade JOnathan så kom flera äldre barn och sa tt de inte tyckte om tandläkaren och tyckte han var läskig. Ja, detta hade han hört på dagen på dagis, så inte var han pigg inte på att gå ditt. Grät till och från hela resan ditt. Fick bära in han på mottagningen och intill rummet, han satt och ville krypa in i mina axlar. Ville inte alls vara med.

Ännu mindre sitta i stolen. Så emot Mary som glatt alltid studsar upp i stolen och glatt säger att tandläkaren är rolig och snäll. HOn tycker om att få välja frimärke eller tandborste hos dem. Hehe

Så jag fick sätta mig först i stolen och sen bära upp, han.
Han gömde sig. Så tandlkaren fick han inte ens att vissa ansiktet, så en annan kallade sin. Pratade om hans fina spiderman tröja och cardigan, och frågade om han tyckte om honom. Sen pratade hon 3 minuter runt det och han börjde nicka och svara. Sen bad hon att få titta på hans tänder. Då öppnade han frivilligt. Hans tänder såg fina ut. INga håll, inga karies.

Inte ens den ordinarie tandläkaren som först tittade på Marys tänder för att vissa Jonathan att dte inte var farligt lyckkaes, Med sen var hon pang på också. Kanske ingen bra ide nrä man har med barn att göra. Men MAry som är van vid tandläkaren öpnnade snällt och tyckte det var inget alls. Men något bra gjorde den tadnläkaren iaf. Hon vissade dem hur man borstar tänderna och pratade med barnen istället förmig hur tänderna ska borstas. Och de tittad eoch lyssnade.
För sen det besöket har de öppnat tänderna varje morgon och kväll frivilligt. OCh när jag fråga varför man ska bortsta tänderna varje morgon och kväll: "Tandläkaren sa det" säger de stolt. Så bra gick det.

De fick sen en varsin tandborste då båda varit duktiga och gappat.
Men tandläkaren hittade ett håll i Marys mun dessvärre. Men hon ska ju gå på årliga kontroller då hon har sina problemtänder sen sjukdomen som liten, och hon har en tid nu i slutet av Juni.
Så då blir det en mer grundlig undersökning, och sen en ny tid för lagning IGEN.
Gillar inte när de ska laga hennes tänder. Jobbigt att se henne.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus