Prins, pajis och planket.

Ja, man kan inte beskylla dem för taskigt uttal.
De är ju trotts allt barn och att be en snart 5 åring som är lite efter i tal att säga engelska namn korekt när hon har fullt upp med att lära sig arabiska nu utöver svenskan är överkurs. Idag frågade dottern som är lite mer för frågor och varför, om Majkel bjaxon har barn.
HAnn bara säga ja och hon ville självklart se. Så bara för mig att vissa bilder från någon hemsida.
Frågade vad de hette.
PRince fick hon hum om tidigt. KAnske tyckte han var sött, haha. MEn jag klandrar henne inte. Han kommer se bra ut sen när han blir stor.
Hon är dessutom inne i en lek på dagis där de leker prinsar och prinsessor och de är kära på låtsas.

Så Prince, kopplade hon ihop med Prins. Lätt att komma ihåg för prinsessa flickan.
Paris, var värre, men den fastnade efter några bilder, men uttalet var inte så bra. Men hon lär sig tids nog. :-) Kan ju nästan säga Michael nu.
Blanket var riktigt illa däremot. Planket som hon säger....fastnade inte riktigt. Kan nästan lova att hon glömt bort det namnet igen.
Sonen var dessto gladare över att se han.
"Titta Jonathan pojken har långt hår precis som du"
Han skinner upp i ett leende och blir överlycklig, mitt i sitt pysslande.
Har försökt vissa andra pojkar som är yngre som har långt hår som han, men det är svårt. Finns knappt. Finns mest asiatiska, och de tar han inte riktigt till sig av någon anledning. Men han gillar sitt långa hår, är stolt över det. Man får inte klippa det. Han kramar det hårt om man frågar om han vill klippa håret.

Bara att se på dagis. Alla föräldrar har inte vågat fråga mig, men jag har sett att de titttade i början, då jag oftast ropade "Toto" efter killen.
De har varken kunna sätta ihop namn och hans utseende med ett kön.
De har tillslut fått fråga fröknarna om det är en pojke eller flicka.
Detta har fröknarna sagt mig, så att jag inte ska bli ledsen eller något om jag får höra det via en annan förälder.

Kanske är bra för dem att förstå att allt inte är så fyrkantigt. Att pojkar kan ha långt hår. Bra för deras genus ideer om att alla kön är har könsbestämda lekar. Att pojkar kan leka med dockor och flickor bilar mm. Nu vet jag inte om de kör så hårt på det dagis då dottern komme rmycket med komentarer om att bara får ha rosa och leka med dockor. VEt inte var hon får de idiotiska ideerna ifrån. Här hemma lär vi dem inget sånt. De ska vara sig själva och göra det de trivs med. Sen att det är emot normen, glömmer vi bort. Sånt kör vi inte här hemma.

Ja, ni skulle ha sett andra föräldrars minner när vi förra sommaren kom gående på sommaren till dagis.
Mary med sin större dockvagn med en docka i. OCh JOnathan kom med en mindre dockvagn och en docka i den också.
Ja, man såg att folk tittade en gång extra. Vissa tyckte troligen jag avr en idiot då de tittade bort. MEn mina barn var stolta!
Jonathan mest stolt tror jag då det var första gången han hade den ut.
Var tydligen för mycket med en lågnhårig kille på 2 med en dockvagn.
Men då skulle ni ha sett hur folk reagerade när han 6 månader gammal kom i en mohican. En riktig sån. MEn allt hår borta förutom på toppen där den var kammad uppåt. Det stod ju upp av sig själv ändå. Bara dra det lätt uppåt och det stod av sig själv.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Nat von OCD

Jaa! Åh jösses Amalia, du har missat något. Fast jag ska erkänna att jag inte läst många av böckerna själv. Har läst en annan vampyrserie innan, och slänger mig in i twilight-böckerna nu (har inte sett filmen).

Böckerna är skrivna av Stephenie Meyer och heter Om jag kunde drömma, Ljudet av ditt hjärta, När jag hör din röst och Så länge vi båda andas. Det där var då inte nödvändigtvis i kronologisk ordning, men ändå. Kolla upp dem! :)

»»»»»»»» 2009-11-17 | 23:49:48 | http://natvonocd.blogg.se/
Nathalie

Hej, först vill jag bara säga tack för kommentaren :)



Jag bor ju i Paris så missade reklamen och hittar den ingenstans så vet inte vilka "skämt" de drog.



Förstår att du och andra fans tar illa upp när det gäller påhopp osv. Speciellt när det gäller det gäller "pedofil-grejen". Han har ju trots allt aldrig blivit fälld (om jag minns rätt) och det säger ju en del om hurvida det är sant eller inte.



Jag har ingenting att säga direkt om Michael Jackson. Jag har hört hans låtar, läst lite skvaller, men för mig har han varit som vilken kändis som helst. Jag varken gillar eller ogillar honom helt enkelt.



Tycker dock synd om alla fans som har tagit illa upp pga RAW. Och som får ta skit annars med för att de tycker om Michael Jackson. Man ska ha rätt att tycka om någon utan att få ta skit för det!



---



Och om du letar efter pojkar med långt hår så tycker jag att Kate Hudsons son Ryder är ett bra exempel! Nu är ju han lite äldre än din son, men Ryder är så grymt söt i sitt långa hår :)

»»»»»»»» 2009-11-23 | 22:50:05 | http://881108.blogspot.com
Carola

Nu vill jag ha lite uppdatering i bloggen. ;)

hihi...säger jag som inte skrivit i min blogg sen 16 april.. över 7 månader sen. måste ta tag i den snart.

»»»»»»»» 2009-11-24 | 15:35:25 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus