Igår var det fest

Igår fick jag mina This is it. Sååå jag har längtat. Har nog aldrig varit så snabbt vid brevlådan. :-)
Dock hann jag inte titta på dem, barnen ville också se den. Så tänkte kolla på den med efter maten. Sagt och gjort, klockan 20 snodde jag tv:n när svärmor äntligen lämnade tv:n sen 15 då hon slog sig ner där. Satt där och kollade på arabiska nyheter, chattade och pratade i telefon samtidigt.

Ska man kolla på "this is it", ska man kolla på högre volym än vanlig tv. Sagt och gjort. Dvd:n slängdes i, och volymen upp. Satt och njöt tills karn kom hem vid 22 och gormade att hans mamma sov. Sänkte, och det dröjde inte länge förrän man hörde dem sitta i datarummet och prata. Sova, in my ass. Eller så väckte han henne så att hon kunde göra en macka åt han. Båda lika illa, vilket fall som helst(ljuga eller väcka). Men där satt de till 12 slaget och pratade, tätt ihop.

Hörde hans mamma nämna att jag bara sitter vid datorn (eh, visst ag tar 1 timme nästa på dage till att läsa blogg(eller skriva) och gå in på facebook, MEN AG SÖKER JOBB från datorn!!!!!!!) och hörde ordet maya som betyder vatten. Ja, jag tar långa kvällsbad på kvällen. MEN utan dem kan jag inte slappna av och somna. De får gnälla så mycket de vill. Jag tänker inte springa som ett hembiträde längre, och passa upp på någon. Endast barnen.

Hör och häpna. Hon fäller upp toalettsitsen efter att hon kissat! Hon e tjej!
Men hon har två söner och hade en man, så hon är väl van vid att offra sig själv för att göra männen nöjda.
Hon tvättar hela badkaret innan hon duschar. Låter iaf som det.
Hon skurar golvet och häller ut vatten över hela golvet som hon sen moppar upp.
Pleassseee vi har redan fuktskadat badrum och hall! Golvet i köket börjar släppa nu dessutom. Bubbla vid listen mellan hall och kök(det e sand under vårt plastgolv). Sen efter att hon gjort detta, dammsugar hon kanske kök, ibland kök och badrum(brukar man inte dammsuga först?). Ibland alla rum utom barnens. Jag pekade att jag ville. Hon skulle inte plocka in den. Men hon började dammsuga. *suck* Jag klättrar på vägarna snart!! Ho springer och stressar för att hinna göra mycket tills 15.

MEN NOG OM HENNE!

Igår vart det iaf. Vilket film!
Vilken show det skulle ha blivit.

Han var så skön, humorn, hans perfektionism!
Älskar scenen där de ska starta dansa till introt till Smooth criminal.
Musiken slutar, och Michael rör sig inte. Skrattade igen när den scenen kom upp, och hans ord. "I just have to feel it". En sån underbar kommentar. Hur han nu lyckades känna av att de bytte bild på scenen lär man aldrig få veta. MEn troligen lärde han sig, han var som sagt en perfektionist. Han tvingade väl sig själv till det.
Man vart glad av att se den.
Nya Thriller introt i showen, vart wow!

Men när "Man in the mirror" kom vart det svårt att hålla tårarna borta.
Jag har sen barnsben älskat den låten. Går rätt in i hjärtat. "I'm starting with the man in the mirror
I'm asking him to change his ways. And no message could have been any clearer. If you wanna make the world a better place. Take a look at yourself and then make a change"
Det påminder så om slutet på minnescermin. Från att innan ha fått en att blunda och njuta 100% och göra en harmonisk, så står den nu för när den sista låten spelades och en enda spott light tändes och fokuserade på den TOMMA micken. Han skulle ha stått där! Sen hur de körde ut kistan. Då slets hjärtat ut bokstavligen.
Så satt där med blandade känslor. Först glädjeruset som kommer med låten, sen går man in i relax och sen kommer minnena.

Men det var värt pengarna på blu ray helt klart!

Men en sak undrar jag. Vad tänkte han när han valde de där svart spetsiga kavajen??
Hoppades spetsa ut ögonen på någon som kom för nära??
Och de där oranga byxorna! Eh....mode fine. Men de ser hemska ut! Mode eller ej. Men att se de slicka hans ben hade jag inget emot. Haha....muma!

Nu återstår bara att se allt extra material.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus