Nytt ord

Idol forum lär en inte bara att uptäcka program som sänds med han, eller att man bli a jour med senaste.
Man lär sig även att man är fullt normal som stirrar på en studsande snopp mitt i dansen. Man kan liksom inte slita sig. man lär sig att det är okej att drömma önsketänkande i mer detaljerade tankar. Ja, ja har aldrig känt en sån gemenskap med andra innan sjut nog.

En skrev en sak och visste ite riktigt hur hon skulle uttrycka sig då hon sa tt hon var tacksam för atthan bröt näsan och blev sjuk, för då hade han ine opererat sig. Kanske låter illa, men han vart värsta hunken efter dessa saker.

Så mitt i olyckan, log lyckan mot en.
Skulle man säga en sån sak...att man vart glad att han föll från trappan och bröt hela näsbenet och blev fläckig av vitiligo så hade folk börjat undra om man har tomtar på loftet. Men här behöver man inte förklara. Alla förstå redan. För andra har samma tankar och ideer, alal har samam drömmar.
Nu menar jag inte att alla sitter ich nickar och och håller med varandra. Utan i grund och botten står vi för samma åsikter, men  där delar vi oss sen. Vissa kan tycka något annat välgörande ändemål e viktigare än en annan, en annan tycka michal var snyggare i en annan era. Ja, ni hajar. Menar vi har ändå från 70 talet då han var gammal nog att kallas snygg, innnan var han ju ett barn. Ja, 4 decenier att jämföra. Eller off the wall snygg, bad snygg, dangerous snygg, eller som han såg ut i slutet. Jag säger bad och slutet. :-)

Men jag lärde mig även et nytt ord.
Nekrofil. Haha.
Varför ens lära sig ett sånt ord?
Men men......det fastnade.
Vi e nekrofiler, allihopa, allihopa. Hahaha
Ta det på ett skämtsamt sätt, okej? ;-)

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus