Den vilda bebisen

Så har jag kommit till den 26:e Februari, den dagen blev dagen inte som planerat.
Hade planerat att ta det lungt. Men då ringde syrran(mer bilder), och frågade om vi ville hänga med på teater. Barnteter då, annars skulle väl barnen fatt noll. Sagt och gjort. Bara att hoppa in iduschen och börjafixa och trixa.
Vi skulle in till en barnteater som hetter Tittut. Barnen var helt till sig. Vi skulle hitta på något och träffa kusinen Emilia. Lilla Wilma gör ju inte så mycket än. Ligger mest där och sprattlar. Men hon e lika gullig för det.

Kom in till stan. Hönsmamma som man är, så vart man rädd att de där snörasen från taken skulle komma ner på en. Men det slapp man. Istället var det en tant som fick det över sig i form av slask. Och det var väl tur att det bara var det.



Hade aldrig varit där trotts att att barnen är 5 och killen imorrn fyller 4 år. Så var lika kul för mig att hitta på nåt nytt. Mary och Jonathan hittade snabbt bokhörnan, bland alla bebisar. Var mest bebisar där då det var från 0 till tre år. Men tycker det passade även äldre barn. Minst lika roligt för Mary. Jag vet inte, men vad får en bebis som kryper runt ut av teater. Visst, de kanske har kul. MEN de kommer ju ha glömt det när nästa måltid serveras.
Visst lät jag positiv där? Haha Men tycker dessa är från +2, då de iaf kan uppskatta det de ser.

Jonathan riktigt tjött av skratt, han tyckte nog det var roligast. Men de andra satt de med och tyckte det var kul även om det inte syns på denna bild. Blir nog ett besök ditt och kollar på tuppen som de också har. Den skulle nog båda uppskatta. För äldre barn dessutom. Men vartsugen på den vilda bebisen, för den boken tycker barnen om och läser en hel del. Även om teatern är t o m tre så kan man nog få komma och titta om man frågar snällt.

Denna teater var knappast lång, det var en slags smakprov kan man säga på hur "den vilda bebisen" var.
Lite lek i rummet utanför, sen en blöt promenad mot tunnelbanan och leta pölar. Jag och barnen brukar alltid fika då vi vart i stan, eller äta på mcdonalds om det blir en heldag. Men sen åker vi inte in så ofta heller.
Så efter lite affärer så vart det en fika på åhlens. Ungarna orkade inte vänta och denna låg närmast.
Så där traskade vi in. Beställde kanelbulle, och chockladbulle till mig och barnen. Och läsk.
och en massa toalettspringande. Haha

Men det är som det är med två småbarn utan blöja. Detta eviga spannande eller frågande efter toalett.
Först Jonathan, och Mary var inte kissnödig då. Men så kommer man tillabaka och även hon behöver gå.
Snällt nog bjöd hon i kassan på toalettavgiften när jag kom den andra gången. Så sparade en tia iaf.
MEN då hade det hänt saker. Emilia och Jonathan hade fått en glass av cafeet, och Mary vart ledsen för att hon inte fått någon. Så på hemvägen fick jag lov att köpa en för att tänka på rättvisan.

Sen skulle fyra trötta barn hem. Och två stressade mammor. Haha
För dagen efter skulle vi på kryssningen.TIIIDIGT på morgonen.
Så tidigt har jag inte gått upp på många år.

En superrolig dag!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Carola

hihi... det var verkligen en händelserik dag o så försenade tåg på hemvägen dessutom, snacka om stress inför morgondagen med dessa tåg.. :D



Riktigt kul var det iaf.

O den vilda bebin tror jag är från 2... ska gå på den med emilia ocså. vi skulle kunna boka in den tillsammans.



Jag får ångest över min blogg... har så mkt nu så jag hinner inte sitta ner o skriva nåt i bloggen. e full rulle här hemma hela tiden. :( e helt slut.

»»»»»»»» 2010-03-29 | 22:43:23 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus