Gene Simmons idiotiska uttal

För oss fans är det ingen nyhet att Gene Simmons, som också är medlem i bandet KISS (för er som missat det), ogillar Michael Jackson starkt. Hans uttalande förra året ang Michaeal sa sitt: "There is no question in my mind he molested those kids.  Not a doubt."

Då undrar man ju vad  de som anordnade allt från första början tänkte? Man tycker ju att de borde vara medmetna om vilka artister som har sagt hatfulla uttalanden om Michael. Struntsamma om Michael beundrade KISS.  Eller hatfulla och hatfulla, men spottat på han bokstavligen. KISS skulle ha blivit utbuade om de uppträtt, så var lika bra att de hoppade av. Tillsammans är vi starka brukar det ju hetta, och tillsammans är MJ fans starka. Vi har ett nätverk som inte kan jämföras med andra. Bara att se på RAW som fick mail från hela världen, när snuttar från programmet vissades på tv. Fans skrev på svenska forum, och därifrån spreds det via fb och andra internationella MJ forum. Tro inget annat. MJ ska ha rättvissa. Tills rättsssystemet vissar något annat, eller någon av pojkarna träder fram så är han oskyldig. Nu bevisades han OSKYLDIG. Och då ska han behandlas sådan också! Vad Gene bygger sina idiotiska kommentarer på?  Han har hört via en gammal medarbetare som blev sparkad att pojkar kom och gick i hotellrummet. Jaha, och vad hände därinnne?? Ja, det vet bara de peroner som nämnts av denna föredetta anställda person. Och en av dem är tyvärr begravd. Såvidare han inte var inne i rummet själv och bevittnade det så kan han knippa käft. Och det är det nog fler som tycker.

Artikeln jag syftar på är denna. Jag vet, en tidning jag ogillar starkt, men detta uttalande har jag läst på flera ställen innan(orkar inte rabla upp varifrån). Så det är fakta. De kan ibland de också.

Nu fick han hoppa av själva tribute konserten, efter önskemål från Katherine. Man tycker ju att hon borde ha haft bättre koll från första början. BUHU för att han fick backa...haha not. Men seriöst? Vad trodde människan? Att det skulle gå igenom? Säg nåt taskigt om Michael, och fansen kommer säga sitt.

Oki budskapet är It's all for love. L.O.V.E.
Men om ena sidan inte kör det stenhårt, ska man fortsätta bli påkörd då? Nej.

Mmmm mmm mmmm


Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


matts jansson

man blir bara så trött, bra att du skriver om MJ

fick upp ögonen för den killen 1970 när jag bodde i USA och såg the Jacksons söndags show på tvn där dom sände en teknad serie med Michael and freinds

»»»»»»»» 2011-08-20 | 11:32:00 | http://mattsjansson.blogspot.com/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus