Freista

Aldrig har jag lockats att trycka på reklam, varken på Spotify eller Facebook som man ändå besöker dagligen. Men för några veckor sen kunde jag inte låta bli. Det var en reklam för det mousserande vinet Fresita. Det såg så inbjudande ut att det var svårt att låta bli. För en som knappt dricker alkoholhaltiga drycker, måste det ändå vara en bedrift från deras sida att få en nästintill nykterist att klicka på en alkohol reklam. Eller så är jag lättköpt. ;-)
Jag väljer att se det från den mer smickrande sidab (nämligen min), att de har gjort ett bra jobb. Jag är den sista som är lättköpt.

Väl inne på systemts sida, så blev det bara bättre. Fruktigt med inslag av jordgubbar, hallon och smultron. Ja, det lätt ju bara för bra, och tydligen måste det ha varit det. För varje gång jag gått förbi systmet den här sommaren har den varit slutsåld. Så har inte fått tillfälle att smaka det än. Men ska spring förbi nästa vecka och hoppas på större lycka.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Hanna

Den är skitgod!!! Köpte den flera gånger förra året. KOnstigt att dom gör reklam för den så mkt som dom gör nu i år när den fanns redan förra.

»»»»»»»» 2011-08-01 | 00:31:47
Fnulan

Men guuud den se väldigt god ut!!!!!

»»»»»»»» 2011-08-01 | 03:46:35 | http://fnulan.se

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus