Är han död eller inte??

Jag vet att det kan tyckas vara en onödig fråga, men det finns de som faktiskt tror att Michael lever än idag. Vad de bygger sin teori på? Jo, nämligen att han inte hade en öppen kista, och andra teorier. Jag vet inte vad jag ska säga. Att ens tänka den tanken är för mig främmande, det är svårt för stjärnor stora som Michael var att bara gömma sig. Alla vet vem han är. Enligt psykologins värld så kallas det förnekelse för att man inte orkar ta in sanningen. Man lever därför i en slags drömvärld, för att världen inte ska förlora sin skimmer. Inte hälsosamt med andra ord.

Det gick t o m rykten om att han skulle ha klätt ut sig under både minnesgudstjänsten 7 Juli och till Conrad Murray. Båda helt befängda, men antar att det finns bevis om man nu letar efter dem.  Skulle man tro andra så skulle Elvis och 2Pac leva med. Men så är ju inte fallet nu. Tyvärr finns döden, och det är inte annart än att acceptera den.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Sandra P

Finns ju en video där "Michael" går ut från en van, men det är ju något tyskst eller va det var som gjorde en bluffvideo..



Men det finns ju folk som säger att Elvis fortfarande lever också. Dem hade ju en öppen kista innan dem åkte till Staple center. Tycker det va bra att dem inte hade en öppen kista på minnescermonin. Jag vet inte ens om jag kunde ha kollat på minnescermonin annars. Jag har lite problem med att kolla på döda kroppar.. =(

»»»»»»»» 2011-11-26 | 22:39:28 | http://sandra-omsandrasliv.blogspot.com/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus