Assassins Creed Revelations är släppt



Så har den sista Assassins Creed delen släpps. Den enda del jag inte äger än så länge. Men den ska införskaffas utan tvekan. Ett måste, då spelen är helt perfekta från alla håll, eller första spelets karta suger rejält men bortsett från detta enda faktum så är det perfekt. Grafiken är toppen, historien ännu bättre osv

Till skillnad mot första spelet som är historiskt korrekt från tidsperiod till personer som levde då, och som dessutom utspelade sig under korståget 1191 i Jerusalem, Acre,  Damaskus och i Masyaf. I spelet tar man sig an rollen som Desmond Miles, en bartender som har ett släktträd av lönnmördare. Han har blivit tagen till ett komplex där han tvingas använda Animus, en maskin som tillåter honom att kunna se minnen från sin förfader. Desmond tar sig an rollen som Altaïr.

I del två "Assassins Creed II",  har vi flyttat oss till 1400-talets Italien. Ja, där är grafiken ännu bättre, och kartan läsbar. Alla kända landmärken i Florens och Venedig finns där riktigt bra gjorda. Även denna gång får vi följa Desmond Miles, men nu som hans anfäder
Ezio Auditore da Firenze. Han slåss för att hämnas de som dödat hans far och bror. Samma karaktär får man följa i Assassins Creed Brotherhood. Ett spel jag äger, men som jag inte hunnit spela.

Nu för bara några dagar sedan, släppte som sagt den sista delen, som nu år 1511 utspelar sig i Konstantinopel. I denna serie binds alla figurer samman för att Rädda Desmond som ligger i koma. Spelet har fått bra betyg från flera och tittar man på trailers från spelet så kan jag först det. Historien och grafiken verkar hålla lika hög standard. Första delen släpptes 2007, och nu 2011 kom den sista delen i ett spel som fått många anhängare genom de här åren.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus