"Doktor" Conrad Murray fälld!!



Det kan knappast ha ungått någon, att det har pågått en rättegång mot Michael Jacksons privatläkare Conrad Murray. Även om han inte är mycket till läkare i mina ögon då han gjort så många fel som en läkare kan göra. Detta påpekade även flera vittnen med kunskap inom det medicinska. Man föröker in få igång hjärtat på mjukt underlag, det gör ingen nytta. man ska ha en ordentlig skärm som övervakar patentens hjärta och puls. Han hade sin klocka och en liten mättare  som rums i handen. Den billigaste som finns tillgänglig med andra ord. Han lämnade rummet i ett fall som kräver konstant övervakning och han var en man för lite.

För er som inte hängt med, dels inte läser tidningen eller följer nyheterna så vart han fälld! Annat skulle det inte ha varit rätt. Jag är självklart arg för att han dödade den person jag älskar liak mycket som mina egna barn. Men det är inte därför han ska buras in bakom galler. Nej, han gjorde fel som läkare! Det är det han ska buras in för! Och det var det han fick. Hurt länge beslutas inte förrän den 29:e November. Tyvärr är straffet max 4 år. Man tycker ju att ett liv borde vara värt mer. Men han kan iaf inte betala ut sig själv, under tiden. Han är fast i fängelset tills domen faller! Det är iaf en liten tröst. För det sjuka med rättssystmet är att brott som har med skatter och ekonomi rent generallt sett har högre straffskala. Det säger sin sak, pengar är värt mer en ett liv. Är det för mycket att hoppas på att de tappar bort hans cellnyckel?! :-D Och ja, jag gillar den där bilden. Jag är nog inte ensam om den biten. :-)

Tack David Wahlgren, för toppen jobbet du gjorde! Du var grym! Okey du fällde mördaren, men på sättet du gjorde det på! Du spöade skiten ut Öhhhmmm försvarets talare. Du satte in träff efter träff, och försvaret kunde bara titta på. Att han var något att vila ögonen på var bara en bonus. ;-)


Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Maria

Det är verkligen såå hemskt att han inte blev äldre... En del av mig vill tror att han fortfarande lever men efter att ha hört samtalet där han är så hög att han inte kan pratar, plus bilderna från sjukhuset vet jag inte längre..., Han är saknar, det är i alla fall säkert.

»»»»»»»» 2011-11-11 | 14:27:28 | http://frubodin.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus