20 Augusti - Dagen började inte bra

Den 20:e klockan 11:30 skulle vi vara på kalas, på lek och bus. Klockan 11:00 vaknade vi. De säger väl det hela. Att ta sig ditt med två barn för fot, tar bara det 45 minuter. Jag äger ingen bil. Så vart upp ur sängen. Borsta tänderna, hoppa i kläderna, kamma håret och ut. På gatan ringde jag efter en taxi. Vad annars kunde man göra????
Systerdottern hade ju kalas och vi var SENA!!!! Har aldrig försovit mig till något sådant. Men ibland måste det vara första gången. Men ditt kom vi, och det är väl det viktigaste?! Försöker intala mig det iaf, även om jag hade dåligt samvete. Men ungarna hade kul.

Jag skrattade åt ett muskelberg som inte fick ner armarna ordentligt. Vad hände sen?
Ja, när vi kom ut öste regnet ner. Så sprang in till videobutik intill. Gissa vad vi hittade där? Köpte fem filmer för 150 kr. Sånt gillar jag. Så fick new moon och eclipse, och barnen fick välja en film var. Sen lyckades vi välja en sista film tillsammans tro det eller ej. Köpte lite godis, och sen tog vi bussen hem. Även om barnen ville ta taxin igen. Haha. Men det var ingen kris längre, vi behövde inte stressa. 


Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus