Året 2012 och 2013 bjuder på många bra filmer

Jag vet att i år återstår några bra filmer till. Bla, Twilight sagan som är årets största höjspunkt för mig.



Men 2012 blir ett minst lika bra år på filmfronten. De filmer som då går på bio är minst sagt många. Kommer bli en dyr affär. :-) Fast med det i tanken, jag är ändå medlem i SF's bioklubb, så lär väl komma upp i guldnivå åtminstone och åtminstone få en biljett betald. :-)

Mästerkatten i stövlar

Behöver knappast nämna att katten ur shrek har fått en egen film. Det kan inte bli annat än bra. Eller så lär jag bli sjukt besviken, som jag vart på filmen Rango. Nog den sämsta filme ever, på animerad/tecknad front. Men den här lär knappast bli sämre.Behöver knappast nämna att katten ur shrek har fått en egen film. Det kan inte bli annat än bra. Eller så lär jag bli sjukt besviken, som jag vart på filmen Rango. Nog den sämsta filme ever, på animerad/tecknad front. Men den här kan bara inte bli dålig. Har älskat han i alla filmer, so far.




Dark shadow

Johhny Deep och vampyr räcker för att locka mig. :-D Johnny Deep är en av de bästa skådespelarna genom tiderna. Hans roller är genialiska och tillsammans med Tim Burton brukar det bli magiskt.


Hansen and gretel: witch hunter

Ska jag vara ärlig har jag ingen anning om vad den handlar om, bortsett från at det handlar om Hans och Greta.
Men Hans och Greta, som Häxjägare låter det som. Gillar tvistar på kända sagor, så den kan var bra.

Titanic 3D

Den här gången ska jag INTE springa och kissa när båten sjunker, och tvingas sitta i trappan den sista halvtimmen. Titanic i 3D, det e grejer det!! Gillar att klassiker kommer på bio igen. Ja, jag är beredd att betala för det. :-)

Breaking Dawn, del 2

Sista samtidigt som jag ser fram emot filmen, så är det sogligt. Den sista delen i en underbar film serie tar slut! Den här gången ska jag se, alla delar i ett maraton, bara det kommer då.

The hobbit

Såg nästan alla tidigare Sagan om ringen delar på bio. Denna utspelar sig innan allt började. Den måste man ju bara se.

Warm bodies

Okej, denna är lite av en chansning. Vet inte ens om den kommer på bio eller ens släpps på dvd här i Sverige, men på något sätt ska jag få tag på den. Jag gillar zombie filmer och denna verkar annorlunda. Boken som är skriven av Isaac Marion, handlar om zombien R. Han tröttnar på deras meningslösa liv och vill ha något mer. Han blir kär i en av männsikorna. Ja, lite tvistar jag vet. Zombies brukar inte kunna prata, eller ens känna enligt tidigare filmer. Men det därför jag vill se denna. Den har något nytt, och sånt gillar vi. Boken har dessutom fått bra kritik av andra läsare, och av mig. Hahaha





Och sen finns det vissa kansken till 2012. Bla Lejonkungen 3D och Skönheten och odjuret 3D, som kanske kommer upp på bio här i Sverige. Håll tummar och tår att det går igenom. Jag vill se dem på bio!!!

Sen 2013 kommer ett år som verkligen passar mig. Jag älskar zombiefilmer och även spel. Och 2013 är det just vad man kan kalla ett zombieår inom filmens värld. :-)

Men in black

En av få filmer som faktiskt varit bra alla delar igenom. Återstår att se vad som händer i filmen bortsett från ailens och agenterna.

28 moth later

Har ni sett, 28 days later, 28 weeks later så vet ni vilken  film det här är. För er som inte vet det, så är det del tre i zombietrilogin. Nu 28 månader efter att världen blivit ett zombieland. Älskade del ett och två. De två bästa zombiefilmer jag sett genom alla år.

Zombieland 2

Ja, jag får sitta och skratta emellan spänningarna, nu förhoppningsvis på bion. Jag såg "zombieland" hemma när de precis släppts på dvd och höll på att dö av skratt genom större delen av filmen. Så JÄVLA bra var den! Sett den många gånger efter det.

Pride and Predjustice and zombies

Ja, det är precis som det låter. En Pride och Predjustice med en tvist av zombies. Boken har fått lyssande recensioner, och jag ska läsa den först. Men det finns gott om tid, filmen är redan efterlängtad av många trotts att den inte ens är färdig än.

Sen ännu en del ur Pirates of the caribbean serien. Vad nu den delen kommer heta. Mer Johnny Deep och hans komiska figur Jack Sparrow.

Ser verkligen fram emot lite över två år av bra filmer. Vilka filmer vill ni se på bio?
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Ewa (mamma till 6 döttrar)

Åhhhhh ja ett riktigt bra film år :) Me like a lot!!



Ha det gott!!!



Kram

»»»»»»»» 2011-10-14 | 20:30:09 | http://tjejmorsan.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus