Rövjärn och Bergqvist i källaren???

Efter att ha haft en fnitterattack, eller flera under hela kvällen egentligen så fastande jag i badkaret på kvällen med mobilen i handen. Satt och chattade med en kompis. Det spårade ur en anning, kanske jag ska säga. :-P

"Men min termos är nedpackad i källaren lol"
"Haha, har du inte bergqvist i källaren?
Oki, mobilens språkplis börjar  bli lite irriterande. haha"
"Bergqvisti källaren. LOl en kille i källaren.
"Haha har du ingen bergkvist i källaren. ;-)"
"I wish, om han är snygg så.
Då är de bäst o låsa in d. :-)"
"LMAO"

Herre gud, jag höll på att skratta ihjäl mig igår kväll.
Det slår fan rövjärnet.

För att göra en lång historia kort.
Jag och några kompisar hade hemkunskap i högstadiet. Läraren hade någon föreläsnig innan vi skulle börja med maten. Under tiden fick vi äta vindruvor. Jag och tre till satt och underhöll oss med att sitta och pila ner vindruvekärnorna i blomkrukan så fort läraren vände ryggen till. Självklart fnittrandes. Trotts att vi satt längst fram så märkte läraren ingenting alls. Vi höll på att dö av skratt bokstavligen.

Vi gjorde mat, och sen skulle vi fylla i ett formulär. Var bilder på osthyvlar, rivjärn och andra redskap vi skulle kunna. Sen skulle vi byta papper med vännen bredvid. Så att det blev rätt rättat. Nåja, trodde jag. Mitt i rättningen bryter kompisen med mitt papper ut i en hysterisk skratt attack. Hon håller på att ramla av stolen.
Anledningen? Jag hade skrivit rövjärn, istället för rivjärn. Ja, man undrar ju var mina tankar svävade någonstans när jag fyllde i det pappret. :-)
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


marre

LoL

Rövjärn d knäcker:)bergqvist inte heller illa:)))

»»»»»»»» 2011-10-05 | 23:56:35

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus