Är ni beredda inför melodifestivalen???

Ikväll är det dax för Sveriges högtid i glitter - melodifestivalen. Första deltävlinge äger rum i Växjo med 8 deltagare. Först ut är:

1. Sean banan  - "Sean den förste banan"

Text och musik: Sean banan, Joakim Larsson, Hans Blomberg och Mårten Andersson.

Sean Banans premiär i melodifestivalen, vet inte riktigt vad jag ska tycka. Är väl inte sädär överdrivet positiv till hans låtar. De är bara barnsliga och hela hans alter ego likadan. Men man kanske Kanske blir positivt överraskad(?). Och efter att ha tjuvlyssant på bidragen så vart jag lite förvånad. Lite humor still, men ändå en lite seriös sida? :-O



2. Abalone Dots - "På väg"

Text och musik: Rebecka Hjukström, Sophia Hogman, Louise Holmer och Viktor Källgren.

Jag vet inte ens vilka de är, och det är ju inte annat än bra. man har ingen bild av dem, inga förväntningar som kan falla, eller fördomar som drar ner dem i skiten. Så de kliver ut på scenen med tomma blad. Och efter att ha tjuvlyssnat, så gillade jag det. Lite nordman still, och det gillar vi.

3. The Monkier - "I want to be Chris Isaak (This is just the beginning)"

Text och musik: Daniel Karlsson

Jag har alltid gillat den här killens röst, människan kan ju sjunga! Han var en av de bästa i idol det året, och minst lika bra förra året. Så har höga förväntningar på deras framträdanden. Och som alltid, sviker han aldrig.


4. Afro-Dite - "The boy can dance"

Text och musik: Figge Boström, Catrine Loqvist och Johan Lindman.

Här kommer ännu en som jag inte gillar. Vet inte vad det är, men jag har aldrig gillat deras låtar. Känns lite som halv taskig disco. Med en konstig mix av gruppen, en superkick som skulle kunna köra 120 i flera dagar utan att tröttna, en som ser ut att hålla på att somna närsomhelst, och en som är lugnet själv. och ag vart inte förvånad, jag gilllade inte det korta jag hörde.

5. Dead by april - "Mystery"

Text och musik: Pontus Hjälm

Jag gillar gruppen, men det återstår att se om jag gillar dem i schlager sammanhang. Menar, schalger är ändå schlager. Även om jag gillar låten, så är jag smått tveksamt till rock och schlager än. Menkan ändras.


6. Marie Serneholt - "Salt & Pepper"

Text och musik: Lina Eriksson, Mårtten Eriksson och Figge Boström.

Marie och schalger känns lite som....ja de passar inte riktigt ihop. Sockersött meets glitter något. Men til in förvåning så gillar jg det jag hör. Hoppas bara hennes överleende plastiga sätt förstör det nu.
.


7. Thrsten Flinck och revolutionens orkerster - "Jag reser mig igen"

Text och musik: Thomas G:son och Ted Ström.

Kan han sjunga??? Och ja, helt illa var det inte. Återstår att se om han håller i sin helhet ikväll bara.

8. Loreen - "Euphoria"

Text och musik: Thomas G:son och Peter Boström

Efter förra året har jag höga förväntningar på hennes låt. Jag sa då, antagligen Monkier, Loreen eller Erik. Och läser man tidningarnas betyg så verkar hon vara en favorit. De brukar ha rätt ibland. Återstår att se vad som sker live. För det är trotts allt stor skillnad på att lyssna på en låt och att förmedla den till en hel publik.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus