Hänt i februari


Har varit dålig på att uppdatera om vad som händer privat, men ingen tid eller ord. Mycket som händer i mitt liv som måste fixas och det är just nu prio ett. Bloggen och allt annat kommer sist just nu. Fram till dess att alla pusselbitar är på plats får det bli så. Så vad har hänt hos oss? Inte så mycket egentligen. Dotterns skola kör på, dagis kör på. Han har kommit in på  samma skola som dottern. Ska bli skönt att slippa lämna på två ställen.
Det har varit selmedag, våren är här och dottern firade det genom att ta ett bad i en enorm pöl. Nästa vecka börjar sportlovet och det är också då det är min födelsedag. Men nu lite bilder.


Ibland har man tur. Denna dag var en sådan. Solen sken, det var varmt ute, snön låg kvar. OCH vinterhatataren Jonathan ville åka pulka! Japp, ni hörde rätt! Och han tyckte det var kul också. Dottern tyckte det också i sådär 10 minuter innan hon började åka på allt och göra sig illa. Träffade stubben längst in i backen. Trodde den var omöjlig att träffa, men Mary åkte rätt på den och rev upp byxorna och fick ett rejält rivsår. Sen gjorde hon en kullerbyta i backen. Då gick vi hem, ville ha hem en levande och hel Mary, och den dagen hade hon dessutom snubblat och snubblat i skolan. Dessutom lyckats fastna i bibliotekets nya snördörrar. Inte hennes dag helt enkelt.

 

Sen kom fettisdagen, eller semledagen som vi kallar den. Den firades på dagisets öppna hus med en semla självklart och lite lekande. Sen hem o göra mat. Har för mig att jag skulle någonstans den dagen. Kommer inte ihåg var nu. Haha. Det e därför man ska blogga, så att man kommer ihåg vad man gjort under hektiska dagar.

 

Förra lördagen var dottern bjuden på kalas hos en klasskompis. Då ska man självklart göras fin. Örhängena åkte på, håret lockades och fixades. När jag hämtade henne klockan halv sju, så sa hon:"du får hon inte hämta mig såhär tidigt. Klockan är inte halv sju än". Det är iaf bra betyg för ett kalas. Resten av kvällen tilbringades i lugnare tempo. För första gången någonsin gick jag och la mig och tittade inte på schlager, eller Mello som det kallas numera.


Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus