Kan inte dagens läkare någonting??

I somras fick dottern stora prickar som påminde om finnar, med vita prickar i. Det började med en prick på axeln/nacken, och blev snart 6 stycken på halsen och armen. På hösten uppsökte jag läkare då jag inte visst vad det var. Inte heller läkaren, men han skrev ut en kortisonsalva som jag skulle smörja in prickarna med 2 ggr/dag. Självklart till ingen nytta. För någon vecka sen blev den på axeln/nacken infekterad och jag klämde ut den på varr och den där vita pricken. Sen försvann den. Men vad den blödde. Tryckte papper mot den i 20 minuter innan blödningen som inte var liten heller, upphörde helt.

I Januari pratade jag med svågern och han sa vad det var. Molusker! Tydligen en vanlig åkomma bland barn, och som enligt läkare  gå över av sig själv. Allt från veckor till månader. Men söker man på nätet så har vissa haft det i två år utan att få hjälp. Stora infekterade och ömma prickar som gör livet besvärligt.

Vad ännu värre är, det smittar när den brister! Så att dela handduk med en med molusker är som att tigga om dessa prickar. Det kan ju isf förklara sonens prickar som dök upp strax runt jul. Alla på magen.
Så nu blir det ingen mer låna handdukar i det här hushållet, och rör man prickarna så ska händerna tvättas. Vill bli av med det någon gång. Så fort pengarna kommer in ska jag inhandla sprit att rengöra sår med, och zinkplåster. Enligt många så fnkar denna metod för att bli av med dem. Det krävs veckor långbehandling, men bättre det än att de sitter där i kanske år för att det går runt och runt.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus