Och så kom bakslaget

Dotttern var allt annat än glad idag. Ni vet sådär: Ja, ska inte gå ut, jag ska döda dig, du e dum och slår lillebror.  Hon har sååå frustrerad idag. Han har åkt på många slag stackaren. Fick avbryta hela tiden. Hon säger ofta att det är jobbigt och hon är trött. Men herre gud, vet inte hur många "mamma?" som viskades fram inatt för att försäkra att kag låg kvar under henne. Tillslut låg vi tre personer nere hos Jonathan. Ja, det vart VÄLDIGT trångt. Sov unge, säger jag bara. ;-) Nej, men det är hennes sätt att reagera på. Spelregler är svåra att förstå, specielt när man är trött och inte kan dem från början. Då blir det mycket skrik och tårar från stackars tösen. Men inte så mycket att göra åt, bara försöka milda utbrotten när de väl kommer. Det ultimata vore att vara steget förre, men inte alltid man kan det.

Men nog om det, gjorde faktiskt mer än att gå emellan barnen idag. Drog även ut en snabbis. Skickade lite viktiga brev. Livsavgörande saker faktiskt. Så håller nu nervöst tummarna. Sen köpte vi en glass, ja ni läste rätt. Satte oss ute på parkbänken och tryckte i oss den. Första varma vårdagen måste ju firas med det somrigaste som finns.
OCH för att inte glömma det viktigaste, för en Coca cola junkie som mig, EN COLA!!! Jag var i himmelriket.

Jag skojar inte när jag säger att jag låg uppe till 05 och drömde och tänkte på cola, funderade på att dra ner till bensimacken bara för att få det ur huvudet. Men nej onsdagar och lördagar är sånt tillåtet. Så låg och drägglade och bet ihop. Trotts att jag är beroende, så SKA jag stå emot. Två ggr i veckan räcker. Började dricka 2 liter om dagen då jag väntade dottern, och ut kom en stor unge. Socker säger läkarna, är orsaken. Men grav 2, och åt morötter och citron till förbannelse. Och han föddes några gram tyngre. Så vet inte. Men har klarat av 2 i veckan sen dess. Men det är svårt. Som sagt, när man inte kan sova för att man ligger och tänker på cola är det illa.

Sen gjorde vi mat, tack tjejmorsan för tipset. Barnen inte bara älskade att göra dem, de älskade dessutom att äta dem. Klicka på linken för recept och bilder. Mina bilder kommer upp imorgon. Då ska alla bilder in i datorn.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Ewa (mamma till 6 döttrar)

Jag sänder en stor kram till dig <3 Man blir en expert på det där "steget före" men vet du vad, man är inte mer än människa!! <3



Vad roligt att de gillade korven :) LOVELY!!!



Kram

»»»»»»»» 2012-02-29 | 21:29:35 | http://tjejmorsan.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus