Ibland flyter det på

Idag var en sån där dag. Eller igår nu när jag ser på klockan.
Vaknade, fick försej inte liv i ungen. Hon vägrade vakna, men kl 8 vaknade hon äntligen.  Åt snabbt, ett snabbbad då fotsvetten var dödlig och iväg. Endast en timme sen. Men sen så vart det bättre, kom hem, åt frukost jag och Jonathan. Badade och piffade till mig. Sen iväg till ams(arbetsförmedlingen för er som inte vet). Skrev in mig och döm till min förvåning när hon sa att jag kunde komma på planering redan nästa dag! Jag har varit arbetssökande i tre år heltid och ALDRIG blivit kallad på ett möte. Innan sökte jag arbete deltid, då jag studerade en kurs vid sidan om. Så imorgon ska jag på ett planeringsmöte.

Sökte mig vidare, mot centrum där jag lämnade in mobilen på lagning. Sen mot spelbutiken för skojs skull. Ville kolla om ett spel gått ner i pris än, men nej. Från 699 till 579. Inte mycket. Men fick en trevlig ptstund i butiken iaf, ang Assassins Creed serien.

Sen fort mot dotterns skola. Hämta henne i tid, till affären intill där jag slapp betala 18 kronor för att de inte orkade dra kort + ta kontant. Sen mot tvättstugan och det eviga springandet däremellan.  Ganska nöjd med dagen trotts allt. Hittade dessutom en rolig bok där som jag lånade från deras bibliotek. Halva utläst, och fick lite ideer till uttryck. Sånt uppskattas alltid.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus