Juldagen - kyrkan och utgång

Så vaknade man på juldagen kl 07.
När skulle vi vara i kyrkan? Klockan 07.
Så vart inget, ganska naturligt. :-D Om man inte hestade sig till kyran med håret åt alla håll. :-) Men det ville jag inte, ska man till kyrkan, ska man vara fin. Dessutom väcka morsan. Hon skulle köra nämligen.  Så somnade gott om i 1 timme till. Behöver jag säg atat jag njöt extra mycket av denna sömn? :-D

Sen såg vi till att ta det lungt, åt lite frukost. De lekte lite innan det var dags för morgonbestyren. Nämlige deras "älskade" tandbortning och borsta håret. Borsta tänderna gjorde de med glädje nu kan jag säga. Men att borsta håret var som vanligt ingen hitt, och som vanligt fick man sprinag och jagga dem. NOt funny!
Vet inte vad klockan vart när vi väl kom därifrån. Men morsan körde hem oss iaf. Skulle vara ganska så svårt att få hem alla julklappar annars.

KOm hem och Amgad stod i duschen. MEn han var inte vaken länge. För han hoppade i sängen ganska omgående, sov mååånga timmar.

Hur får man svar ur en man som ligger som en nockad säl i sängen?
Jag och syrran skulle ut, var det planerat. Men kunde vara skönt att veta om han skulle vara hemma med barnen, eller om föräldrarna skulle vara hemma. Till min förvåning så skulle han vara hemma med barnen. Never happened before!
Någin gång måste vara första gången. Så nöjd med det faktum att jag skulle slippa lida av dåligt självförtroende, när de var hos sin mormor och morfar, kunde jag slappna av att de fick vara i sitt eget hem, och att mina föräldrar fick ta det lungt som de förtjänar.


Så 22 gick jag hemifrån. Gick så fort jag vågade på den halla asfalten. Ville inte slå ihjäl mig.
Hem till föräldrarna och lillsyrran. Skulle byta skor där.  Från vinterskorna till stövlar.
Lilla jag är ju flip flopp och ballerina skornas bästa vän. Är inte van vid att gå med högklackade skor. Så sparade det till den 5 minuter långa promenaden det är till klubben.

Gick  därfirån mot Fabben vid 23 tiden något. Ställde oss i kön klockan 23:30 kommer jag däremot ihåg. Redan då lång kö. Men in ville vi. Var så pass desperata att vi stod o den där förbaskade kön i TVÅ TIMMAR!!! Fatta, jag stod i en jävla kö så länge! Tillslut skakade jag så illa att hela kloppen skakade! Men blev varm otroligt fort. 30 minuter senare hade ens djupfrysta fötter tinnat, men det genom dansande. Så vart en anning smärtsamt ibörjan kanske jag ska säga. :-D

Behöver jag säga att kösystemet vart helt fucked uped?!
Folk trängde sig mm.
Precis när vi skulle in. 
KOmemr inte ens ihåg vad bruden säger. Men hon tittar på hela jag sm skakar och säger något. 
"Ja, men man har ju stått här i över 2 timmar också för att få komma in." 
HOn skratatde till
"Men jag har stått här i 3 timmar om inte mer" Slänger hon ur sig då, och skrattar.
Driver den kvinan emed mig, tänkte jag då.
JAg hade fan sett henne ställa sig i kön 1 timem innne. Kom urhoppandes ur en taxi!
Går knappast att missa en tjej, med världens största afro,
 Frågar syrran om bruden driver med oss, och frågar om hon också såg henne hoppa ur taxin.
Säger högt till syrran(menat så att bruden ska höra), att hon inte alls stårr här i minst 3 timmar, för hon kom långt efter oss. Även vakten hörde detta, men han flinade bara. Verkade inte bry sig om att folk trängde sig, även om han såg det.
VAr inte så bra stämning i kön kan jag säga. Folk vart förbannade. Och om folk kom in gjorde de segertecken, för alla frös. Så illa var det.

Efter att folk fått rätt jackor, jackor försvunnit och det var kaos i garderoben blev vi äntligen insläppta! Fanns en risk att jackor försvann, Slängde fram två jackor, åt mig och syrran. Jag hade den stora vinterjackan, lillsyrran en liten skinjacka. Så menar det går knappast att missa att det är två jackor(som dessutom var i två olika färger). Betlar för en, få en lapp för jackan.
"Är det här också din jacka?" säger hon å om min jacka.
"JA!" tittar konstigt på henne.
Inte konstigt att folk förlorat sin jackor tänker jag då. Sen ber jag att inte min jacka försvinner.
Men risken lär ju inte vaar så stor. 99% har svarta i diverse storlekar. Jag hade en guldgfärgad. :-)

Först in på toa för att kolla hur pass röd om näsan man är av kylan, kolla håret och mer läppglans. :-)
Dansade från 2 till 3 då de stängde i princip. Inte så länge kanske, men det var den tid vi fick. :-(

Bra musik var det!
Men då man själv bara druckit ½ cider innan man ställde sig i kön, så vart man ju inte på humör kanske för att hanskas med alla druckna människor. Tjejer satt framtill på killar  och låtsasred, medan killen dansade, folk puffades och vinglade stil hela tiden. Ett under att inte blåbärks Linda fick ett blåmärke. :-D

 I början ville killarna kanske dansa nära, men när de bokstavligen dök på en för att komam nära(för nära), så fick man titta åt sidan, för att undvika en kyss, och deras gnuggande var inte sexigt. T o m när man stack en armbåggen på en för närgången dansare, så fattade inte personen. Lillsyrran fick köra bort han. Men han kom tillbaka senare. Pekade bara på fingret där vigselringen skulle vara. Det fick iaf den människan att fatta och dra.


Alla var liiiite för desperata att bli påsatta eller att få hångla upp någon. Det syntes långa vägar.
Jag tyckte bara att det var jobbigt då. Jag ville bara komma ut och dansa lite. That was all. Inte bli upphånglad eller ha en igel på mig. Nej, nästa gång får jag se till att dricka mer innan jag går ditt så att inte folk blir så jobbiga. :-)
Blev kallad barnunge för att jag vägrade ta emot en snus eller cig eller en öppnad öl när vi väntade på ens jackor.

Hade kul faktiskt, även om det  inte låter så. Men som sagt var  lite jobbigt med dessa plåster på en.
Vågade knappt tita på dem utan att de missförstod.

De stängde iaf klockan 03, och då skulle vi hem var det meningern att vi skulle hem. MEn nej, istället träffade syran en gammal bekant. Hem på förfest till en vän till denna. När kom vi hem tro? kl 07 ca satte jag min fot innanför dörrem.

Efterfesten var okej, men inte riktigt mina typer!
En brud hade allvarliga problem, Frågade om man ville bli slickad.
Satte på en kille i köket, eller så ville hon bara testa att sätta sig gressle över människan och se om de i köket försvann därifrån eller inte. Frågade skumma frågor om "fan, limmade du inte på henne nyss" för enligt henne "limmade" man på någon bara man pratade med en av motsat kön. Men hon verkade av mitt uttryck av de 2 timmar vi var där vara en såkallad madrass. MEn kan likagärna ha fel, vilket man ju kan hoppas.
Killarna var oki. Bortsett från syrran kompis som var en player och skrött om det. Me dont like.
 Ursäkta, syrran, det var så jag tänkte.

Och hans ena kompis som självklart satte sig att snacka med mig. Satt och skrött om att han lurade försäljare utomlands och fick med sig varor grattis med falska löften, och att han rökte på ofta. Behöver jag säga att jag ville hem därifrån? Vart tacksam när jag väl kom hem. Fick dela taxi med 2 tjugoåringar då de andra i taxin hoppat av någon annanstans. Ville ha med mig på förfest, till dem. Tyktes inte lyssna på det örat att jag hade två barn som snart skulle vakna, och mannen skulle gå till jobbet vid 07.

Så 07 dunsade jag i sängen! Och vaknade int till förrän 14. :-S

Det var min kväll gott folk.
En trevlig dag på dansgolvet, en mindre trevlig dag på efterfesten. :-)

MEn nu vet man. Ska man ditt nästa år ska jag köpa förköpsbiljetter och komma tidigt på denna dag,

Nu ska jag sova.
Fortsätter med mitt skrivande om skärmen vill sammarbeta med en imorgon.
Nu ska jag sova, Då får ni hör aom min "underbara" dag den 26:e. Den slår rekord trro jag...haha.



Tog ingen ny bild på mig igår, så denna bild på kläningen jag hade igår får det blir.
Kallt värre att stå med den ute!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Hanna

Hahahaha, hade du inte kul på efterfesten? :-) Måste bara rätta dig med en sak. Min gamla bekanta har inte nån flickvän, men en unge har han ja. Så han är singel o får göra preciiiis vad han vill. O ja han är en player, men what the fuck. Vem bryr sig. Alla är vi olika. :-) Jag gillar honom iaf.

Men jag är tacksam att du ville hänga med på efterfesten för min skull. Jag hade ingen lust att gå dit själv. O trött som fan var man dagen efter. Usch ja!

Tack o hej!

Kramar

»»»»»»»» 2008-12-27 | 18:04:33
Carro

Fattar inte att ni orka köa i två timmar!!! Vilka idioter det verkade vara på efterfesten...jag har väldigt svårt för personer som inte kan vara trogna och pundare som knarkar. Tur att jag inte var med..hihihihi

»»»»»»»» 2009-01-03 | 21:03:42

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus