Mahna Mahna

Vi började morgonen med en skön ballad av Kermit, och vi fortsätter med mupparna. Men nu med en skönare kille. Skrattade så att jag fick ont i magen igår. Svårt att välja ut de bästa bitarna.Vet inte om det är slutet, början eller mitt i. Skratta gott, och somnna med ett leende på läpparna. :-)

 


Vissa låtar bara älskar man. Denna låt en sådan. Orginalet är kärlek, men Timbaktus är t o m bättre än perfekt!


Och så kom bakslaget

Dotttern var allt annat än glad idag. Ni vet sådär: Ja, ska inte gå ut, jag ska döda dig, du e dum och slår lillebror.  Hon har sååå frustrerad idag. Han har åkt på många slag stackaren. Fick avbryta hela tiden. Hon säger ofta att det är jobbigt och hon är trött. Men herre gud, vet inte hur många "mamma?" som viskades fram inatt för att försäkra att kag låg kvar under henne. Tillslut låg vi tre personer nere hos Jonathan. Ja, det vart VÄLDIGT trångt. Sov unge, säger jag bara. ;-) Nej, men det är hennes sätt att reagera på. Spelregler är svåra att förstå, specielt när man är trött och inte kan dem från början. Då blir det mycket skrik och tårar från stackars tösen. Men inte så mycket att göra åt, bara försöka milda utbrotten när de väl kommer. Det ultimata vore att vara steget förre, men inte alltid man kan det.

Men nog om det, gjorde faktiskt mer än att gå emellan barnen idag. Drog även ut en snabbis. Skickade lite viktiga brev. Livsavgörande saker faktiskt. Så håller nu nervöst tummarna. Sen köpte vi en glass, ja ni läste rätt. Satte oss ute på parkbänken och tryckte i oss den. Första varma vårdagen måste ju firas med det somrigaste som finns.
OCH för att inte glömma det viktigaste, för en Coca cola junkie som mig, EN COLA!!! Jag var i himmelriket.

Jag skojar inte när jag säger att jag låg uppe till 05 och drömde och tänkte på cola, funderade på att dra ner till bensimacken bara för att få det ur huvudet. Men nej onsdagar och lördagar är sånt tillåtet. Så låg och drägglade och bet ihop. Trotts att jag är beroende, så SKA jag stå emot. Två ggr i veckan räcker. Började dricka 2 liter om dagen då jag väntade dottern, och ut kom en stor unge. Socker säger läkarna, är orsaken. Men grav 2, och åt morötter och citron till förbannelse. Och han föddes några gram tyngre. Så vet inte. Men har klarat av 2 i veckan sen dess. Men det är svårt. Som sagt, när man inte kan sova för att man ligger och tänker på cola är det illa.

Sen gjorde vi mat, tack tjejmorsan för tipset. Barnen inte bara älskade att göra dem, de älskade dessutom att äta dem. Klicka på linken för recept och bilder. Mina bilder kommer upp imorgon. Då ska alla bilder in i datorn.

Nya tuffa tag

Trodde allvarligt talat att barnen skulle strypa mig när jag införde nya regler för data användadet. De har bråkat mycket kring det. Jag har sagt ett spel var, sen byter ni. Tror ni de lyssnat? Nej, precis.
Så nu i veckan blev det nya regler. 30 minuter ensam, vid datorn varje dag om de sköt skolan/dagis. Mobilen sätts på ringning och sen byter de. OCH INGET KNORRANDE!!! Det gick för lätt! Jag går nästan och väntar på baksaget, när kommer det? Haha

Men det är skönt att de faktiskt lyssnar.

Bli en testpilot av bärselen Ergo

Jag har själv tidigare haft en ergo som jag bokstavligen älskade. Den vart väl använd. Så vill ni också kunna bära er lilla bebis i timmar utan att få ont i ryggen/axlarna, så anmäl er som testpiloter. Ni får då köpa selen till halva priset.
Den är dessutom bra  för barnet. Barnet får som liten ligga ner i selen, sen sitta i grodposition mot dig, och sen när barnet blir större så kan barnet sitta med benen uthängda som vanligt. Sen bära den på ryggen. Och skulle barnet somna, så använd då huven, för att stödja huvudet. Som sagt. Som sagt ultimat!


Klicka på länken till Smartson, och anmäl er, och vänta och håll tummarna att ni blir en utav de lyckligt lottade.Det är inte lätt att vara grön

Höll på att ramla av stolen, när jag seglade in på denna. Titeln "det är inte lätt att vara grön", säger allt.


What a wonderful day......

Vissa dagar är bättre än andra. Idag var en sån där som började bra, och slutade bra.
Ungarna lekte fint, utan att bråka en enda gång.Två kompisar var här och lekte, inget bråk då heller.
Så jag hann städa badrummet utvändigt. Finns inte en smutsig vrå o hela badrummet nu. Nådde densom vågar kissa ner toalettringen inatt/på morgonen...läs: killarna i huset. Småplocka lite, men det syns inte nu längre. Tillbaka på ruta ett. Men det fixar vi imorgon.

 

Ska tilläga att bilden inte är min. Hittade den på google. Just so you know. :-)
Ordning och reda

Saker som underlättar för att hålla reda på räkningar och viktiga papper är alltid ett stort plus. På ellos säljer de nu just ett sådant, för 179 kronor. Kommer garanteras att köpas hem till oss.


För att förtydla

För att visas vad jag menar med trött, så kommer här en bild från förra veckan. Jag har sett ut såhär konstant sen januari. Det har berott på situationen jag befinner mig i nu, och även att jag varit konstant sjuk sen januari. Ingen underdrift. Det sätter sina spår om man säger så. Och nej, jag bär inte glassögon hela tiden, utan bara när jag läser/skriver.


sexigaste språket

Jag har innan sagt att indier som pratar engelska är världens sexigaste dialekt, eller vad man ska kalla det. Nu har de fått en konkurrent. Den skotska dialekten! Damn, hade svårt att faktiskt lyssna på vad han sa. Och jag som brukar sitta och suga upp allt de säger på dokumentärer, uppfattade inte ett ord. Jag hörde bara en massa ord.
Tror jag tar första bästa plan till Edinbourgh imorgon.  :-)

Tre i sängen

Som småbarnsförälder så sover bebisen i någon grad i ens säng. Och tar upp enormt mycket plats, trotts sin mini size. Hur ser det ut hemma hos er?


Våren e här

 


Från blixthalka i veckan, så började äntligen snön smälta. Och det skapade enorma pölar lite här och var. Varav en som barnen ville gå fram till och titta på i onsdags. Sonen gick i några cm, sen gick han därifrån. Det var för djupt tyckte han. Det var ingen liten pöl heller. Fem meter bredd mätte jag till med ögonen.

Mitt i allt bestämde hon sig för att springa ut mitt i pölen. Vad hon inte visste var att på väg ditt var det en gropp. Så istället för vatten upp till skornas kant, så låg hon raklång i pölen. Hela hon blött. Reste sig skakande upp och vattnet nådde till midjan när hon stod upp i der där hållet. Bara attt klä av sig allt, och hoppa i overallen som hängde över väskan som jag bar. Och tur var väl det. Sen begav vi oss hemåt, mot ett varmt bad. Behövdes om inte annat. Det där vattnet kom från ett rör som går under en lagerbyggnad. Så inte var tvätta bort smutsen, utan även få upp värmen.

Karma bitch

 


Idag är det dax för Mello igen

För två veckor såg det ut såhär. Nu ska det firas igen. Och ungarna ska tidigt lära sig traditionen av den musiktävlingen. :-)


Hänt i februari


Har varit dålig på att uppdatera om vad som händer privat, men ingen tid eller ord. Mycket som händer i mitt liv som måste fixas och det är just nu prio ett. Bloggen och allt annat kommer sist just nu. Fram till dess att alla pusselbitar är på plats får det bli så. Så vad har hänt hos oss? Inte så mycket egentligen. Dotterns skola kör på, dagis kör på. Han har kommit in på  samma skola som dottern. Ska bli skönt att slippa lämna på två ställen.
Det har varit selmedag, våren är här och dottern firade det genom att ta ett bad i en enorm pöl. Nästa vecka börjar sportlovet och det är också då det är min födelsedag. Men nu lite bilder.


Ibland har man tur. Denna dag var en sådan. Solen sken, det var varmt ute, snön låg kvar. OCH vinterhatataren Jonathan ville åka pulka! Japp, ni hörde rätt! Och han tyckte det var kul också. Dottern tyckte det också i sådär 10 minuter innan hon började åka på allt och göra sig illa. Träffade stubben längst in i backen. Trodde den var omöjlig att träffa, men Mary åkte rätt på den och rev upp byxorna och fick ett rejält rivsår. Sen gjorde hon en kullerbyta i backen. Då gick vi hem, ville ha hem en levande och hel Mary, och den dagen hade hon dessutom snubblat och snubblat i skolan. Dessutom lyckats fastna i bibliotekets nya snördörrar. Inte hennes dag helt enkelt.

 

Sen kom fettisdagen, eller semledagen som vi kallar den. Den firades på dagisets öppna hus med en semla självklart och lite lekande. Sen hem o göra mat. Har för mig att jag skulle någonstans den dagen. Kommer inte ihåg var nu. Haha. Det e därför man ska blogga, så att man kommer ihåg vad man gjort under hektiska dagar.

 

Förra lördagen var dottern bjuden på kalas hos en klasskompis. Då ska man självklart göras fin. Örhängena åkte på, håret lockades och fixades. När jag hämtade henne klockan halv sju, så sa hon:"du får hon inte hämta mig såhär tidigt. Klockan är inte halv sju än". Det är iaf bra betyg för ett kalas. Resten av kvällen tilbringades i lugnare tempo. För första gången någonsin gick jag och la mig och tittade inte på schlager, eller Mello som det kallas numera.Michael och jag är mer lika än ni tror

""I can’t wait to go to India... ! That’s what I want to see! I’ve seen the very rich and the very poor, but I’m mainly interested in the poor. I don’t wanna think the whole world is just like what’s around here. I want to appreciate what I have, and try to help others. I know what the rich are like. I’ve studied that country, India, so much, and when I go to other countries, people say, "You wanna see the ugly part of it?" That’s what I want to see!"

Nej, det är inte mina ord. Eller jo det är det....har sagt det där i MÅNGA år, så fick jag läsa idag att Michael sagt precis samma sak 1977, så ja han var lite före mig. :-) Så jag har inte bara samma uttryck när jag blir arg, samma ideeer om hur en bra värld ska vara....eller de har jag ju lärt mig av honom. Nu kom jag ju på tanken om Indien själv. Damn, vilket par vi skulle ha blivit! ;-)Och så hittade vi tapeten ocksåI det tidigare inlägget, som ni ser precis nedanför denna så har ni mitt dröm sovrum. Rustika tapeter med mönster som tar plats, men som ändå är lugnande på något sätt. Den kommer från tillverkaren Decor Maison, och tillfälligt nog bär det namnet Bohemian Rhapsody 2931. En låt som råkar vara en utav mina absoluta favoriter genom tiderna. Men nog om det. Sen började jag läsa texten, som beskrev själva tapeten. OCh den stämde ännu bättre in.

"Bohemian Rhapsody är tapetkollektionen som hyllar till det bohemiska, sorglösa livet utan tvång och måsten. Den lockar fram glädjen i vardagen och inspirerar till ett personligt och avslappnat hem, där antikt trivs med trend, romantiskt med funktionellt, nytt med nött.Våga blanda sådant som inte riktigt passar ihop. Stilbrott är själva stilen och skönheten ligger i mixen."

Japp, det är PRECIS så mitt sovrum ska bli!!! Antikt möter nytt, romantik möter funktion. Nytt blandas med slitet. Vad detta kostar? Bara 399 kronor/rulle. Bara att börja spara pengar. Behövs ändå några stycken. Eller rear de någonsin ut tepeter? :-D

Vad tycker ni?


dröm sovrummet


Jag har hittat drömsovrummet, får byta ut sängen mot en mindre för att det ska funka för det lilla sovrummet. Men såhär ska jag ha det + en fejk öppenspis. Ramar i mängder som inte ens matchar varandra. Hyllor längst väggarna som är smokade med mina böcker. Mitt krypin där jag kan dra mig tillbaka, få brainstorma lite, skriva, sova och NJUTA!

Med bilder som dessa på väggarna. Bilder jag känner något för. Som väcker någon tanke, eller en känsla. Den sista bilden förstorad till en stor storlek. Jag älskar den bilden, och den har redan en given plats.

 


Casino BetssonJag har fått chansen att testa Betsson casino. En utav de större på nätet. De har allt; poker, skraplotter, bingo och slotts. Jag personligen föredrar slots eller enarmade banditer som det hette innan spaken togs bort på riktiga maskiner. Och det var just det som jag prövade, och jag vart inte besviken. Det var riktigt kul. Det levererade det jag trodde. Och då kan man inte klaga. Lite roligt vardagsnöje att göra vart du än är. Så länge du har en dator och en internet uppkoppling, så kan du spela. Jag har en riktigt seg dator, och det funkade trotts det att spela. Så pröva du med, just nu har Betsson en kampanj. Alla nya medlemmar får 100 kr att spela för. Passa på att testa då du med, för att se om det är något för dig.


Blogvertiser

Det finns sätt att tjäna penagr på bloggen, även om man inte är en stor bloggare med tusentals besökare. Blogvertiser är en sådan sida. Man får ett erbjudande om att testa en tjänst och får därefter pengar för varje utfört uppdrag. Beroende på hur många besökare man har, så får man olika summor. För mig som har, ca 25 stycken besökare varje dag får en summa på 100 kr/uppdrag.

Känner du dig sugen på att också, pröva denna sida. Så gå in på denna sida, och registrera dig.


Kan inte dagens läkare någonting??

I somras fick dottern stora prickar som påminde om finnar, med vita prickar i. Det började med en prick på axeln/nacken, och blev snart 6 stycken på halsen och armen. På hösten uppsökte jag läkare då jag inte visst vad det var. Inte heller läkaren, men han skrev ut en kortisonsalva som jag skulle smörja in prickarna med 2 ggr/dag. Självklart till ingen nytta. För någon vecka sen blev den på axeln/nacken infekterad och jag klämde ut den på varr och den där vita pricken. Sen försvann den. Men vad den blödde. Tryckte papper mot den i 20 minuter innan blödningen som inte var liten heller, upphörde helt.

I Januari pratade jag med svågern och han sa vad det var. Molusker! Tydligen en vanlig åkomma bland barn, och som enligt läkare  gå över av sig själv. Allt från veckor till månader. Men söker man på nätet så har vissa haft det i två år utan att få hjälp. Stora infekterade och ömma prickar som gör livet besvärligt.

Vad ännu värre är, det smittar när den brister! Så att dela handduk med en med molusker är som att tigga om dessa prickar. Det kan ju isf förklara sonens prickar som dök upp strax runt jul. Alla på magen.
Så nu blir det ingen mer låna handdukar i det här hushållet, och rör man prickarna så ska händerna tvättas. Vill bli av med det någon gång. Så fort pengarna kommer in ska jag inhandla sprit att rengöra sår med, och zinkplåster. Enligt många så fnkar denna metod för att bli av med dem. Det krävs veckor långbehandling, men bättre det än att de sitter där i kanske år för att det går runt och runt.

Vårens nyheter är här

Snart släpps 2012 års nyheter, från Triumf. Vecka 10 släpps dem, så se till att hitta en säljare i närheten av er som säljer dessa.

Delicatobollsglass


Bara namnet får det att vattnas i min mun iaf. Chockladboll och glas i ett, och det är precis vad det är.
Eller mer exakt gräddglass med mockasmak, varvat med Delicatobollsbitar och kakaosås.

Cars 2


En  favorit i repris, känns det lite som. Gb hade en liknande för många år sedan, som sedan togs bort.
Smaken är cola.

Triumf Hallondröm


Äntligen en laktosfri glass som låter god! Nu kanske man kan äta utan att se ut som om man är haövvägs in i en graviditet. Så denna kommer jag absolut testa. Laktosfri vaniljgräddglass med hallonsorbet, hallonrippel och hallonbitar.

Triumf Toppen


Ännu en barnglass? Troligen. Men inget för mig, jag och allt vad skumgodis hetter går inte ihop.
Vanilj- och jordgubbsgräddglass i rån med skumboll på toppen. Med andra ord, godis och glass i en vild mix, skulle man kunna säga. :-)

Twix


Behöver den ens en presentation? Twix är gott, twix med glass, kan ju bara inte bli fel. Eller?!
Innehåll: Gräddglass med kolasås och kex täckt med mjölkchoklad.

Vilken tror ni blir er favorit??


Mary har lärt sig en finfin ramsa♪♫♪ Lär dig krypa lär dig gå lär dig hata AIK ♪♫♪
En ramsa dottern har sjungit på idag, hela dagen.De första bilderna har läckt


Jag gillar zombie rullar, det förnekar jag inte. Speciellt Zombieland, 28 days later, 28 weeks later. Men finns många lika bra, även om dessa tre än så länge ligger på topp 3. De är roliga och spännande och det kan inte hända. Därav jag klarar av dem, och njuter av dem. Eller som bloggaren Asebeia skrev på sin blogg: "Jag har problem med zombier. Ja inget allvarligt problem då, de står inte utanför mitt fönster och brölar efter brains direkt" som fick mig att börja skratta högt framför datorn.

Men nu pratar vi inte om zombies rent generellt, nej vi pratar om "Warm bodies", en bok jag tidigare nämnt i min andra blogg. Det första jag då tänkte, som så många andra när de läst den (majoriteten) är att den vore en perfekt film(här pratar vi målande bilder). Och så var en film redan på G! Till sommaren är det tal om att den släpps, och jag är eld och lågor! Nu hoppas jag bara att Sverige fattar det hela och köper in den (läs: SF).

Många har jämfört historien med Twilight, kanske för att romansen mellan en människa och något icke mänskligt.
Men jag måste säga såhär: Twiligth i all ära (jag älskar de böckerna och filmerna), men den här är så mycket bättre. Kortare visst, men bättre! Ingen typsik film där blodet flyger höger om vänster.


Är ni beredda inför melodifestivalen???

Ikväll är det dax för Sveriges högtid i glitter - melodifestivalen. Första deltävlinge äger rum i Växjo med 8 deltagare. Först ut är:

1. Sean banan  - "Sean den förste banan"

Text och musik: Sean banan, Joakim Larsson, Hans Blomberg och Mårten Andersson.

Sean Banans premiär i melodifestivalen, vet inte riktigt vad jag ska tycka. Är väl inte sädär överdrivet positiv till hans låtar. De är bara barnsliga och hela hans alter ego likadan. Men man kanske Kanske blir positivt överraskad(?). Och efter att ha tjuvlyssant på bidragen så vart jag lite förvånad. Lite humor still, men ändå en lite seriös sida? :-O2. Abalone Dots - "På väg"

Text och musik: Rebecka Hjukström, Sophia Hogman, Louise Holmer och Viktor Källgren.

Jag vet inte ens vilka de är, och det är ju inte annat än bra. man har ingen bild av dem, inga förväntningar som kan falla, eller fördomar som drar ner dem i skiten. Så de kliver ut på scenen med tomma blad. Och efter att ha tjuvlyssnat, så gillade jag det. Lite nordman still, och det gillar vi.

3. The Monkier - "I want to be Chris Isaak (This is just the beginning)"

Text och musik: Daniel Karlsson

Jag har alltid gillat den här killens röst, människan kan ju sjunga! Han var en av de bästa i idol det året, och minst lika bra förra året. Så har höga förväntningar på deras framträdanden. Och som alltid, sviker han aldrig.


4. Afro-Dite - "The boy can dance"

Text och musik: Figge Boström, Catrine Loqvist och Johan Lindman.

Här kommer ännu en som jag inte gillar. Vet inte vad det är, men jag har aldrig gillat deras låtar. Känns lite som halv taskig disco. Med en konstig mix av gruppen, en superkick som skulle kunna köra 120 i flera dagar utan att tröttna, en som ser ut att hålla på att somna närsomhelst, och en som är lugnet själv. och ag vart inte förvånad, jag gilllade inte det korta jag hörde.

5. Dead by april - "Mystery"

Text och musik: Pontus Hjälm

Jag gillar gruppen, men det återstår att se om jag gillar dem i schlager sammanhang. Menar, schalger är ändå schlager. Även om jag gillar låten, så är jag smått tveksamt till rock och schlager än. Menkan ändras.


6. Marie Serneholt - "Salt & Pepper"

Text och musik: Lina Eriksson, Mårtten Eriksson och Figge Boström.

Marie och schalger känns lite som....ja de passar inte riktigt ihop. Sockersött meets glitter något. Men til in förvåning så gillar jg det jag hör. Hoppas bara hennes överleende plastiga sätt förstör det nu.
.


7. Thrsten Flinck och revolutionens orkerster - "Jag reser mig igen"

Text och musik: Thomas G:son och Ted Ström.

Kan han sjunga??? Och ja, helt illa var det inte. Återstår att se om han håller i sin helhet ikväll bara.

8. Loreen - "Euphoria"

Text och musik: Thomas G:son och Peter Boström

Efter förra året har jag höga förväntningar på hennes låt. Jag sa då, antagligen Monkier, Loreen eller Erik. Och läser man tidningarnas betyg så verkar hon vara en favorit. De brukar ha rätt ibland. Återstår att se vad som sker live. För det är trotts allt stor skillnad på att lyssna på en låt och att förmedla den till en hel publik.

Badrum

De flesta badrum är sådär tråkiga så att tider stannar. Standard och fyrkantigt. Några lyxar till det lite. Här kommer några bilder på några badrum som faktiskt lyxat till det lite och de som slått på stort.De flesta av dessa badrum förutsätter självklart att man har stora badrum, vilket vi inte har. Snarare tvärtom.Dessa var de lite enklare, de där man kan fixa själv med lite färg och annat smått och gott.
Nu kommer de mer elegana, som verkligen får en att drömma bort. Att önska sig bort. Vi börjar med det svarta syndiga. Mot det sockersöta rosa.Eller känslan av att vara ett med naturen??? Jag skulle iaf aldrig lämna det där badrummet.Vilket skulle du välja om du bara fick välja en?

H&M säljer Michael Jackson

Ibland är det dött på den perioden, och ibland bokstavligen regnar det ner prylar även från de stora kedjorna.
Nu är det H&M's tur. En tröja med Beat it temat. Och detta till ett bra pris också, 149 kronor.


Jag har hittat min drömbostad!!!Sen att den råkar ligga i helt fel del av landet, och kostar minst sådär 8 miljoner säkert är en annan femma. För priset är inte utsatt. Ord som sekelskift, kamin, ekgolv, BIBLIOTEK, masterbedroom och bastu räckte för att få mig på fall. ÄR väl inga höga krav jag har på ett drömhus. :-)

Men spana in den här. Taxeringsvärdet låg iaf på 3, 6 miljoner. Vad den sen kostar att köpa....ja det vill jag inte ens tänka på. Snälla någon där uppe, gör så att jag vinner pengar på lotto. Jag vill ha den, jag flyttar t o m och lämnar Stockholm för det där huset. Ja, jag var ♥.Det har allt jag vill ha i ett hus.
Första plan har de där offentliga rummen, en hall, en toalett för gästerna, kök, matsal med öppenspis i, tvrum och bibliotek med inbyggda hyllor-(!). På detta, som pricken över i:et, serveringsgång mot matsalen (ni vet den som man personalen använde förr för att gå mellan köket och matsalen).Och nej det slutar inte där. Det har detaljerna i taket, en STOR trädgård, relaxavdelning med bastu, köket är en dröm med ekgolv, det finns en bar nere i relaxavdelningen (nej ingen sån där sjabbig sak). Och herrtoaletten ska vi inte ens snacka om, jag skulle bosätta mig där! Och om man nu skulle ha 4 bilar så finns det plats i det enorma garaget. Och det ligger centralt. Som sagt det perfekta huset! Och jag glömde, det finns t o m en damm i trädgården med en FORS som leder ditt. Nej, jjag vart inte alls kär.....inte alls!

Jävla slem

Nej inget slem till kille, utan det i halsen. Jobbigt att andas, har varit bra nära att spy flera gånger idag för att det totalt hållit på att täppa till luftvägarna. Men upp måste det, konstant hostande eller spy upp skiten. Eller som läkare sagt till mig: det är normalt, vissa får trängre luftrör när de blir förkylda och får därför svårt att få upp slemmet.

Tack för infon, men jag visste det redan. Skulle vara kul med en lösning på det dock. Mollipect hjälper inte, det öppna upp lite, men vill ha lite mer än lite hjälp.

Vissa låtar fastnar man för

Det vart ett sent onsdags inlägg, men bättre sent än aldrig.

Valet vart självklart, en Queen låt som har fasnat i mitt huvud sen många år tillbaka. Går bara inte bort. Den är klassiskt, tidlös och helt jävla perfekt! Live minst lika bra, eller nej bättre.

Queen Rapsodia Bohemia

 


NCIS Los Angeles goes Michael Jackson


Snubbarna i serien diskuterade vad de hade för värdefulla personliga saker och en av de frågade:

Kille 1: Why did he have one glove?
Kille 2: He's the king of pop, what else do you need to know?

Tryggare kan ingen vara....


"Sov nu, ni har lady (mitt gamla gossedjur som liten = en enorm collie hund) som är världens bästa vakthund, drömfångaren fångar upp mardrömmarna och ett kors som håller vampyrerna borta. Så ni är trygga. Sov nu."

Den sista kommentaren orsakade en skrattattack från barnen, men de blundade iaf. Mina gullungar, sen att mary kommit upp med håret åt alla möjliga håll sådär hundraelva gånger är en annan sak.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus