Alex Mica - Dalinda

Är kär i den här låten, så nu ska ni få höra vad jag lyssnar sönder just nu.
 
 

Jag går först, eller nej vänta.....


Dony feat Alex Mica - Mi Hermosa

 

Kalle anka är bajsnödig


Kate Bush - Wuthering Heights

 

Jag vet, låg humor

 

Ibland säger en bild mer än tusen ord

Så känns det ibland, man söker jobb efter jobb och ringer runt och sen kommer någon nöt och kläcker ur sig. "Hur svårt kan det vara att få ett arbete. Det är väl bara att skicka iväg några ansökingar?!" Bildens svar ligger bra nära till hands då.Ring, ring

Ibland kommer de där dagarna då man inte gör annat än sitter i telefonkö och ringer från ställe till ställe. Idag var en sån "rolig" dag. En halvtimme i en kö för att kopplas mellan två olika personer. En annan kö för att få info om en sak. Men någon dag ska man väl ta till allt det tråkgörat också. :-) En avbetalning ordnad. Så nu betalar jag av en skuld 14 månader framåt. Sen är den fakturan ute ur världen. Vilket känns skönt. Ett litet myrsteg mot en bättre ekonomi.  Sånt uppskattas. Inte minst av en själv. Inom fem år kommer jag ha det riktigt riktigt bra för att lägga på "lite" extra tid för att minimera chansen att bli besviken på sig själv när jag inte lyckas uppnå målen i rätt tid. Hellre att jag lägger på och känner att lyckats före dead line, än att jag har för kort tid och inte lyckas nå målet på den tiden. Det behövs för en sån som mig som gärna klankar ner på mig själv för att jag inte lyckas göra alla 10 saker jag skulle göra om dagen.

Nu hoppas jag slippa sådana fler sådana dagar då man inte gör annat än att vänta in på att folk ska svara på andra sidan luren. Gillar verkligen inte att vänta.

Kate Bush - The man with the child in his eyes

Eftersom vi körde på med en ögon låt, så kör jag på i samma spår nu. Ögonen sägs ändå vara själens ögon. nu med ännu en gammal goding.


Coach + intervju

Natten som var fick jag inte en blund. Var för nervös över intervjun som jag hade klockan 11. Innan dess skulle jag befinna mig hos coachen. Vad gör man inte när man har en sömnls natt, jo man tar ett långt bad och hoppas på det bästa. Försöker lugna ner sig och inte tänka att allt kommer gå åt helsike. Fel intryck på en intervju kan bokstavligen gå åt helsike, och jag var verkligen livrädd för det nu. Men trotts det lyckades jag behålla lugnet. Lämnade barnen på fritids, sen gick jag mot coachen som jag har på gångavstånd. Pratade lite om hur en bra intervju ska gå till och HUR man säljer sig själv. Hur framgår det på en intervju och HUR framgår det i ett brev. En halvtimme senare traskade jag mot tåget och intervjun. Jag var lugnet själv, jag skulle ha jobbet! Jag var bra klädd för jobbet jag skulle söka, självsäker och peppad till 1000. Nåja inte så peppad att jag var helt hoppig. Men peppad och lugn, kanske var det rätta ordet jag sökte. Kom ditt och det kände bra. Men det är inte alltid heller en garanti.

"Det låter bra. Kan du börja imorgon?"
Skulle jag gärna ha gjort om det inte vore för att jag inte fått papprena från polisen som arbetet kräver. Som fler och fler arbetsplatser kräver för den delen. Men jag har ett jobb!! :-D


Det gick!!!

Ibland ler fortuna mot en. Vet inte om ni kom ihåg löneanspråket jag skickade iväg för ett tag sen?! Idag kom svaret. Det var godkänt och hon vill träffas för en intervju, så imorgon ska jag på intervju. Wish me good luck!!!

Sista Twilight postern är släppt

Nu har postern för Twilight läckt, och jag vet inte vad jag ska säga. Första tanken var: "bra man ser mer än överkroppar som ser överspända och stridslystna ut." MEN så tittade jag närmare på postern. Herre gud vilken lam bild. Med tanke på den budget de har, varför ens göra en så dålig bild? Känns som om de ber dem springa på en fläck och frysa till mitt i rörelsen när de ska ta en bild.

Jag vet vad scenen ska förställa, men med tanke på vad de vill så ser det lite ynkligt ut. Hade förväntat mig något mer storslaget. Ska den scenen bli lika svag som postern, så blir det en tumme ner. Men vi får hoppas at de lagt krut på rätt ställen i filmen. Bedöm själv nedan vad ni tycker om postern.
 
 

Prövade konståkning

Efter mycket nej och testande av olika aktiviteter, så beslutade sig dottern äntligen för att testa något igen. Friidrottsklubben har inte hört av sig. Så frågade i veckan om hon ville testa konståkning, då kusinen ska börja på det. Hon ville, så sagt och gjort idag vandrade vi iväg till ishallen och hon fick testa. Lite nervös för att hon inte skulle kunna, inte skulle känna någon var hon. Men efteråt så ville hon abslut fortsätta.

Jag kunde inte bli gladare. Hon vill göra nåt efter skolan, inte sagt att man måste, men jag tror att en sak i veckan åtminstone är bra för hennes självförtroende. Vill inte att hon ska bli som de ungdomar som drar runt här. De har inget att göra så de drar runt på kvällarna. Tror inte att man får ut något positivt av detta hängande. Så nu kör vi två gånger i veckan. Lördagar och torsdagar.

Sovrum för vuxna

Lördag och dags för Världen i bilder. Nu med temat sovrum för vuxna. De flesta Svenssons har ett rum med en 180 säng och en garderob sen får det inte plats så mycket mer. Och i denna trångbodhet så sitter man och drömmer sig bort. Drömmer om ett större sovrum, där sängen är centrum med större yta. Sen skiljer det sig självklart åt. Jag själv drömmer om en rejäl handgjord säng i king size, en stor öppen spis.

 

Det ska börjas i tid

 

I feel sometimes the walls move....

 

Så var skridskorna för små

Anmälde dottern till konståkning för ett tag sen, och nu på lördag är första tillfället att pröva. Så självklart testade jag skridskorna idag. Borde inte ha blivit förvånad då  hon växt ur dem, hon växer så att det knakar. Blev en runda till centrum där vi köpte nya skridskor, som tur va så är inte de så dyra. 350 kronor fattigare, så gick vi därifrån med rätt storlek. De gamla nästan oanvända ska säljas för en billig penning. Vad gjorde vi mer i centrum??

Jo höll på att glömma. Barnen hade fått sin försenade veckopeng. Och gick stolta med sina pengar i plånboken, skulle bestämt bära dem själva. Vi hinner till kiosken, köper tuggummi, och sen efter någon meter märker jag att Jonathans plånbok är borta. Frågar honom vad han gjort med den, och han tittar runt. Han hade hållit den i handen och tappat den. Så vänder om snabbt. VEt av erfarenhet att i våras så glömde mary en tidning inne i centrum och 2minuter senare när vi kom ditt så var den borta. :-/ Så på den 1 minut från att vi gick från kiosken till att vi kom tillbaka ditt så hade någon skitstövel tagit plånboken med 70 kronor i. Sonen vart jätteledsen. Så hoppas du oärliga person som snodde plånboken mår bra när du tagit ett barns pengar.Eller tog du bar hand om den, så skulle vi bli glada att återfå den.

Fan jag har t o m jagat en halvdöv gubbe, som tappade sin tusenlapp. Ja, ni läste rätt. Han tappade sin tusenlapp från plånboken, och jag jagade han när han susade fram inne i centrum bråttom att hinna lämna in sitt keno eller vilket spel det nu var. Herre gud höll på at få andnöd med min tunga ryggsäck jag hade på ryggen då. Men man ska göra rätt för sig. Så om någon läser detta, och hittat en röd plånbok med Ville Vikings tassavtryck på, med tre tjugolappar på och några mynt i, så skulle jag bli tacksam om den kunde återlämnas. Eller om ni vet att er unge kommer hem med en plånbok som inte är deras. Jag vet en kille som skulle bli glad då.

Det var allt som hände idag. Inte så mycket i min värld just nu. Mailat Stena att få kopia på kontrakt, mailat kommune om att det är rätt adress de ska skicka till, försökt nå tele2 angående simkortet.

Sen nattat två barn, varav den med halsont inte kunde sova. 1½ tog det att natta den tösen. :-/ Halsen bränner och det är varmt...så ligger nu och sover precis vid fönstret då hon höll på att avlida av värmen. Nu ska även jag göra dem sällskap. Så natti natti gott folk!

 
 

Kanske ett steg framåt?

Eller jag hoppas på att det iaf är så. En arbetsgivare har fått upp ögonen för mig, och hoppas att det intresset håller i sig. Idag skickade jag iväg ett löneanspråk, som de begärde. Nu vill jag komma vidare till nästa steg. Så håll nu tummar och tår och allt som går att hålla. ;-P

Shoppingrunda

Igår hade vi en shoppingrunda, jag och Jonathan medan dottern var i skolan. Först veckans mat, sen köpte vi en tidnign som de får göra en gång i månaden. Just ja jag köpte en tidnig till mig själv. Har länge tänkt köpa Elvis, men haralltid backat. Nu slog jag på stort och tog både den och en harlequin bok. Boken är inte påbörjad än, men det är Elivs och det gjorde under skratt. Satt i soffan och skrattade högt för mig själv medan barnen lekte med sina kompisar. Vad hände mer idag??? Minnet sviker en redan illa nog. Tröttare än trött. Har känt mig som en överkörd grävlig hela veckan, men inget mer händer. Ska jag bli sjuk, eller är det bara stessen som spökar??
Sen köpte jag en Playstation 1 med. Jag vet, inte det nyaste. Men jag har velat ha det ett bra tag. Hade det när det var nytt och gillade spelen. Gamla spel är ibland bättre, eller så säger jag bara så för att jag växte upp med dem?!
Får se om jag hinner spela nu i veckan som kommer eller inte.

Sen hände det väl inte så mycket. Duschade i duschsalen igen. Sista veckan som man kan göra det nu. Sen har man sitt egna badrum igen....vvilket är efterlängtat. Att få hålla sig i flera timmar ibland för att de plockat ur toaletten. Jag vet att jag kan springa till grannarna och låna, men då fastnar man ju där. Vilket jag inte haft tid med den senaste tiden. Illa nog. Ja hände inte så mycket roligare idag. En ganska lam dag där man gjorde en massa måsten.

Debbie Gibson - lost in your Eyes

 
En av 80-talets stora bästa låtar genom tiderna. Men kan inte komma ihåg att den någonsin blev känd i Sverige, eller vart den det? En kanske dum fråga från en som är född 83. Men måste ju finnas någon därute som kommer ihåg det?!?

Jag har fått en arbetscoach

Efter mycket om och men så beslutade jag mig för att ta en coach. Jag behöver ett arbete NU!
Sagt och gjort så lämnade jag in papper förra veckan och idag vart jag på första besöket hos coachen. Funkar inte det här för att få ett arbete, så vet jag inte vad som ska hjälpa. Känns som om man står och stampar på samma fläck och det har aldrig varit positivt som arbetssökande.

Men det gick bra. Vi gick igenom min nuvarande situation, vad jag vill ha ut av livet mm. Just ja, vad jag måste göra för att nå ditt.Mina punkter var tydliga.
 
  • Jag vill ha ett arbete så att jag kan bli självförsörjande.
  • jag vill inreda lägenheten. Måla om, köpa möbler som matchar MIN still.
  • Jag vill få en bra grund för mig och barnen.
  • Jag vill börja betala av skulder jag har.
  • Jag vill ut och resa med barnen.
  • Jag vill bli lycklig.
Genom ett jobb skulle jag vara kunna beta av jobbpunkten, inrednignspunkten sakta men säkert, och skuldbiten tillen början. Sen kommer resa och sådant när allt det är på det torra. Nu jävlar kör vi 120%  Jag SKA ha ett arbete!!!!
 

dagen Kaos

Vissa dagar borde man inte ens gå upp ur sängen, och denna var en sån dag. Det började redan på morgonen, vi vaknade med ett ryck och fick skynda oss till skolan. Sen trodde jag att jag hade tid hos arbetscoachen, så var snällt där kl 9 men ingen var där. En kvart tror jag att jag stod där, om inte mer inan jag gav upp och gick hem och pysslade lite, sökte jobb, mailade kommunen, mailade någon annan. Ja som dagarna i princip ser ut för mig fem dagar i veckan. Hämtade sonen, gick hem en stunf. Sen hämtade vi dottern på skolan, och blev uppfångade av logopeden i skolan. Dotterns logoped utanför skolan, hade ringt logopeden i skolan. De ska samarbeta för att nå bäst resultat med dottern. Och det ger jag bara tummen upp för.  Vet inte om jag skrev det igår, men vi vart till Logopeden i centrum och gjorde ett test. För att se hur hon har utvecklats. Sen hem och kaoset fortsatte. Ungarna bråkade och jag gjorde inte annat än sprang emellan dem. Sådana dagar vill man bara att de ska ta slut någongång. Och tillslut gjorde den det.


Vänta, vänta....hur gick det där ihop nu???Jag vet att alla pratar om det, men det struntar jag i. Kanske dessto viktigare att att ta upp. Pratar om Ikea, som tycks vara på allas läppar idag, och som det troligen kommer vara ett tag framöver. Att man expandera visst, men att man gör det på bekostnad på sin egen moral blir bara så fel. De ska värna om kvinnorna i tredje världen och främja utvecklingen. Men hur hjälper de kvinnor genom att ta bort dem från katalogen?? De vissar med den metoden att det är oki att kvinnans roll är förtryckt i Saudarabien. Jag säger som alla andra, våga stå upp för er erik och vissa var skåpet ska stå!

Logopeden igen

Efter en hel sommar då inga möten hos logopeden var inbokat, så var det dax att ta sig ditt igen. Och eftersom så pass lång tid hade gått sen första mötet så gjordes ett nytt test för att se vad som har hänt med utvecklingen. Vissa saker var bra, andra inte. En och ett satt ganska bra, men det kan också bero på att de tränar det mycket i skolan just nu. Meningar som: pojken jagade hunden, var fortfarande jobbiga.

Annars gjorde jag själv int så mycket förutom att följa med dottern ditt. Jag sökte jobb, småplockade lite hemma mm. Det gamla vanliga.

Så vart man utan mobil

Nej, den här gången har inte mobilen dött, än så länge iaf. Nej, den här gången var det simkortet som la ner.
För att göra en lång historia kort så skickade jag efter ett nytt simkort då jag märkte att sms började strula. Detta var två veckor sen. Idag beställde jag ett nytt simkort då kortet helt dog igår. Kan inte bli nåd, kan int nå någon. Facebook, gmail och skype som gäller illa nog. :-/ Hoppas jag slipper vänta alltför länge.

Violsnäckan

Facebook är inte bara en sida med bilder, postade filmklipp och folks liv postade på korta statusrader. Det är även lite fakta där. Beroende på vilka grupper och sidor man går med i. Jag sjäv är med i många citat och fakta sidor/grupper. Även företag/museum och liknande har jag valt att följa. En av dessa sidor postade bilden här nedanför.
 
 
Trodde först att bilden var photoshoppad om jag ska vara ärlig. Det första jag tänkte var att den såg ut som en Alien ur "Lilo and Stitch". Så googlade, och till min förvåning så finns den faktiskt på riktigt! Trodde inte att de fanns så vackra små kryp nere i vattnet. Men nu vet ni det. Violsnäckan finns i alla högsta grad och den flyter på ytan av vattnet. Det ni!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus