Sjukstugan

Hela Januari och Februari har jag och barnen varit sjuka i olika sjukdomar. Magsjuka, influensa, förkylningar, mask, bihålleinflammation, förkyld igen....ja ni hajar.. Nu har vi däckat IGEN. Det är rekord för hela min livstid. HUR är det ens möjligt att vara sjuk så mycket??

Bara att följa läkarens order antar jag. Ta det lugnt, och vänta ut det. Virus rår inget på. :-/
Ögonen värker, huvudet med, magen, feber, hosta och näsan som rinner.  Nu tycker jag gott att det kan bli vår, är trött på alal virus/baciller som frodas i kylan.

What a day

Fredagar för mig innebär att städa undan. Tvätta som en tok, torka ytor, plocka undan kläder som barnen slängt runt i veckan, dammasuga och skura golv och byta sängkläder om man orkar efter det sen. Men hann ändå inte skura, kanske för att jag drog benen efter mgi idag och två sjuka barn hemma från skolan som ständigt bråkade. Fredagsmys vad e det? :-) Somna i soffan är vad det är. Nej, jag försöker satsa 100% på lördagar istället. Blir för stessigt annars. På fredagar antagligen somnar jag i soffan, eller nattar ungarna och sitter uppe för länge och skriver. Nästa vecka börjar jag ta tag i det på allvar. Redigering 1 på g. Man ska göra det man mår bra av, tog mig bara några år att lära mig det. Men nu försöker jag få in det jag vill ha in för att bli JAG igen. Den som motionerade, den som skrev dagligen och den som mediterade och körde Yoga. Var tappade jag bort mig själv??

Men bit för bit plockas upp. Snart är jag jag igen till 100%. Så ett råd till er där ute. Offra ALDRIG ALDRIG er själv för att göra någon annan nöjd. Det är du själv som är förloraren på det i slutändan. Och även när du får barn sen, glöm int bort dig själv. Jag vet, det är lätt gjort. Man ska vara hemmafru, kompis, dotter/syster, mamma och flickvän. Men man ärsig själv också. Gör åtminstone det du tycker om en gång i veckan.


Back in the game

Har varit off från bloggen nu ett tag. Inte orkat ta tag i bloggen, av personliga skäl. Men nu ska jag ta tag i det igen. Jag tycker om att skriva här, jag mår bra av det. Det e kul. Så imorgon kör vi. Jag har passerat 30 år, och nya tag. Imorgon kör vi nya inlägg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus