Chayanne - Madre tierra

Bästa låten just nu. Det riktigt rycker i hela kroppen. Danssugen? Inte alls. Cirkeln

Var och såg "Cirkeln" för inte så länge sen med barnen, de har sen ett tag sen kommit över åldern då de får se filmer med 11 års gräns med vuxet sällskap. Vilket jag inte gnäller över. Började bli lite tröttsamt med tecknat ut och in varje gång på bio, varje gång hemma.  Så "cirkeln" var ett välkommet förslag. Hade dessutom tur att få en balkongplats, där kommer vi garanterat sitta flera gånger.

 
 Om ni har möjlighet ta er till biograferna för att se den. Klart värt er tid och era pengar.

Love, Rosie

Kunde inte somna i veckan så slog på en film. Valet blev "Love, Rose". Ett kärleksdrama som utspelar sig i England. Vilken film! Den handlar om Alex och Rose som varit vänner sen de var fem. Hur deras liv formas av de val de gör i livet. Kärleken som kommer och går. Måste ses. Det är inget ytligt skit som vissas på bio konstant. Här är relationen mellan dem i fokus, verkligen i fokus.
 
 

Riktigt bra film

 
Satt igår och njöt av en kopp te när jag slog på tv:n. Till min glädje kom ett kärleksdrama/komedi. Inget vanligt pang pang som jag ogillar, som annars alltid kommer på tv. Har sett filmen tidigare och gillat den. Litesådär småsött/charmig utan att bli pinnsamm som vissa kärleksfilmer blir. Man vill bara gömma sig bakom skämskudden. Filmen höll fortfarande måttet efter ett år, när jag såg de för första gången. Var det någon annan som såg den? 
 
Ett perfekt slut på en perfekt kväll, barnen sov i sina sängar i sina egna rum. Jag hade lyckats varva ner utan att stressa upp mig på kvällen (=bra sömn), jag skulle arbeta följande morgon. Så såg fram emot det, men icke. Kroppen ville något annat. Vaknade när klockan ringde av att jag höll på att svettas ihjäl och jag var varm. Så bara att kontakta chefen sådär 04 och han fick leta efter någon annan för att komma in. Snacka om ångest över det hela. Vore jag bara frisk så skulle chefen slippa allt det där och någon stackars satte som annars skulle få sova fick snällt hoppa upp mitt i natten. Ikväll blir det lika apatiskt läge i soffan, men skillnaden är att 
jag vet att jag kommer vara hemma och slipper besvära chefen och annan anställd med mitt samtal. Fel att tänka så, men kan inte låta bli.


Skillnad på flingor och flingor

I vanliga fall brukar jag springa förbi flinghyllan på coop, då jag köper en månadsrason på lidl. Barnen har gillat lidl's märke och gör det fortfarande. Men idag sprang jag in på coop och för att köpa just flingor och laktosfri mjölk. Så snubblade jag över en sort de tidigare inte haft inne, Coops egna flingor Kuliga. Bara doften var underbar, annars brukar det inte lukta något eller kemikalier. Den fick toppbetyg av barnen. De goaste chockladflingorna de ätit. Luktade lite smått av nutella, vilket aldrig är fel. 
 
 
 
 
 

Vi har internet IGEN!

Har varit utan internet i några veckor, och visst har man överlevt. Har lyckats klara mig på det mobila man får när man tankar på mobilen, men i längden går det inte. Jag måste betala räkningar, barnen vill gärna se filmer på kvällarna innan de sover, musiken finns på spotify nuförtiden och det har vi fått avstå. Så det har varit väldigt tyst hemma  på musik den senaste tiden om man säger så. 

Men i veckan fick vi internet igen. Tog tid och ork till mig att äntligen beställa. Inget stort att göra, men med jobb, barnens läxor som i många fall kräver dagliga förhör och de övriga kvällsysslorna så har jag inte prioroterat att sitta i en telefonkö för att att beställa internet. Det jag inte hade räknat med var en startavgift. Frågade i telefonen var den första räkningen skulle hamna på, de glömde den lilla summan på 299 kronor. Det är pengar för en ensamstående, varenda krona spelar roll. Det är den nakna sanningen. Men samtidigt måste jag ha internet hemma. Man klarar sig inte utan.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus