Plötsligt slog det till

Förra torsdagen gick jag och la mig frisk som en kärna. Lite trött kanske, men det var allt. Vaknade på fredagen med halsen som ömmade och toknös. Men rullade ur sängen iaf och tog mig till jobbet. Tog två timmar och jag mådde riktigt dåligt. När jag stängde ner gallret hade jag feber och näsan rann. Så blev hemma fram till imorgon. 
Imorgon ska jag tillbaka till jobbet fortfarande med hosta. Men kan ju inte vara hemme tills hostan släpper. Då skulle jag vara hemme lääänge med min astma. Blir en mjukstart, två arbetsdagar den här veckan.  

Förra helgen var man anti-social.Förra helgen var min lediga helg och då tycker man ju att man borde vara social, eller åtminstone komma ut en kort stund. Men inte jag inte. Jag spenderade min helg då framför datorn, skrivande på min plott. För er som inte vet vad det är; man planerar sin bok/manus kapitel för kapitel. Skriver fakta om karaktärerna mm. Var i historien ska ett kapitel sluta? Var ska kapitlet börja för att en röd tråd ska gå igenom hela historien? Vad är relevant för historien? För det historien framåt? 

Som om inte det vore nog, gjorde jag mer i sann Nano anda. Gjorde dessutom research. Vart inte klar, men kom bra långt. 

Jämför man det mot nu i helgen så är det jobb som gäller. 

Någon som testat?

 
Ibland får man riktigt pratglada kunder. Man pratar om allt mellan himmel och jord. Den här gången var det tax free och deras priser på skönhetesprodukter, förr VS nu. Fick då tipset om att testa hudvårdsmärket Exuviance. Kör själv med Kanebo Sensai, också ett lite dyrare märke. Någon som testat den?

Dockan flyttad


Jag blir inte sådär skitskraj när saker händer. Men ska inte förneka att jag blir rädd, för det blir jag.  
Efter att ha arbetat i helgen och sov borta så kom jag hem efter att barnen körts till skolan. Vad hittade jag då när jag skulle se över att allt stod kvar? Min farmors gamla docka stod på golvet i dotterns rum. Den har alltid stått på bokhyllan i tv-rummet. 

Jared Leto utkläddNär jag först såg Jared Letos Rafiki dräkt med texten "they had no Idea" , förstod jag att han hade något för sig. Mycket riktigt! Han hade gått till comic con utklädd, och dessutom tagit en bild med en utklädd Joker. Han saknar inte humor iaf. 😂
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus