sjuk IGEN!!! Höll på o svimma nu...

HUr mycket kan man vara sjuk???

I Augusti började jag mitt jobb som face-to face intervjuare. 1 vecka senare kom däckar jag.

BLev förkyld. Efter 1 vecka tappade jag rösten i 1 vecka. Sjukskrev mig efter 1 vecka på ett nytt jobb.

KOm tillbak....febern hade gått ner till låga 37.5(har 35 i normal kroppstemp). Åt alvedon på dagarna när jag jobbade. Kämpade på i 1 vecka innan jag inte pallade längre. Febertopparna på nättern tog slut på mig. LÅg o svettades lakanen dyblötta varje natt. Kändes som om man kissat ner hela sängen varje morgon.

Så hemma 1 vecka till då man e helt slutkörd. HAr svårt o andas, samt ryggvärk, och febern på natten. Söndagen fick jag 39 graders feber(och nätten ännu högre) dagtid. Yrsel, spyyde slem, hostade som en tok, ryggen värkte. Kunde bara gå 10 meter innan jag vart andfåd. Detta var vecka 3. Orkade knappt stå upp, eller ens sitta. Ville bara ligga ner och blunda..men t o m det var jobbigt! NÄr jag lämnade barn på dagis tog den 20 minuter ist för 7. Jag kom fram och fick vila en stund. Gick med stöd av vagnen.

Måndagen på vecka 4...med 4 veckors feber. Ringer jag till läkaren. Får en tid självklart. Läkaren skäller ut mig för att jag gick så länge med feber. Erkände att jag ine ha nåt förtroende för läkare, så därför väntade jag med att gå.
Dubbelsidig lunginflammation. LÄkaren ville lägga in mig på sjukhus då jag vart så dålig! Men jag vägrade! Och lovade att ringa ambuland om jag vart sämre. Tog emot medecin och nu 3 månader senare e jag nästan bra i lungorna(tar ju sin tid att läka).

Jag lätt som om jag hade astma, och andades VÄLDIGT tungt!
Såg ut som omjag nästan föll av stolen när jag satt.

MEn jag är däckad i influensa nu!
Eller precis återställd. Trodde jag.
Idag gick vi från föräldrarna vi 13 tiden, mot centrum o köpa lampor. Sen hem o hämta inbjudningskort till marys kalas nu på söndag. Sen mot dagis 10 minuter bort. Skulle hem o vila sen. Supertrött!
Nej, då ringer A, gå till väsbyhem o skriv kontrakt på parkering. Släppade mig ditt, utmattad. Skrev kontrakt, sen mot centru o lämna det till A. Men barnen ville äta. Jag drack cola, medan barnen åt. Osen från mat  gjorde det hela inte bättre heller. Det stack i ansiktet som smånålar och i händerna. Tillslut tappade jag känseln. Sprang o spydde slem o cola 2 ggr på 30 minuter.  Under tiden satt en vän o pratade med mig som jag mötte där.
Ringde mamma och kom kom o hämtade en. Ut ur bilen och spyr om en tok.
Så e nu hos dem, likblek, skakig, febrig, dålig mage, hostan och illamåendet.

Sjukvårdsrådgivningen vill ha mig in akut med ambulans. Men jag ska slänga mig på telefonen imorrn. Till akuten under bokad tid. Där finns ju röntgen om de behver sånt. hellre bokad tid!

Var ska jag lämna barnen om jag åker in?
Nej hoppas imorn på farsan att han kan köra o vakta barnen där medan jag går in.

Håll tummarna fr att jag blir frisk snart o att jag kan få hjälp!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Sarah

Nämen oj, hoppas du mår bättre snart!!

Lagom kul att börja nytt jobb och sen bli sjuk, det händer mig varje gång.

»»»»»»»» 2008-12-05 | 11:48:00 | http://gundel.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus