Barnuppfostran = narcistiskt

"Jaha, men hur glada är de över att tvingas växa upp med dig då? Var får dig att tro att någon frivilligt vill tillbringa 15-20 år av sitt liv styrd av dig och dina nycker? Finns det någon vuxen människa som skulle acceptera sådana villkor? Skulle du acceptera att JAG kom in och bestämde över dig from nu till 2025? Skulle knappast tro det.

Tragiskt för dig att du haft svårt att hitta en mening i livet men det är sadistiskt och narcissistiskt att tvinga sig på någon annan, som inte ens kan försvara sig, av den anledningen."

Denna kommentar finns att läsa under "man blir tydligen inte lyckilgare av barn".

VAd ska man säg???
Förutom att det är en väldigt bitter människa!

Vad jag dock reagerar på är att denna person som självklart är ANONYM IGEN (anonym + taskiga kmmentarer = feg jävel), är att denna person är emot allt vad uppfostran hetter.
För tydligen är det narsicstiskt att säga åt ett barn vad som är fel och rätt. Detta fins att läsa mellan raderna. 
Tydligen förspråkar denna person fri uppfostran där ban får slå andra utan att bli tillsagd, eller slänga mat på golvet utan att bli tillagd. Hur skulle en värld se ut om alal lätt sin barn göra som de själava ville. Eller ska man gå på psykologins linje, följa sina drifter som ett barn har fram till 5 års ålder. Vill de tex kasta sten på andra så är det tydligen okej enligt denna ovan. Men för de flesta är det fel. MEn de flesta tror inte heller på fri uppfostran.
 
Jag anser nämligen att ett text kan säga mer än det som står nedskrivet. Nämligen mellan raderna. Är jag ensam om detta?
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


mikaela

det är helsjukt! hur ska man kunna veta vad som är rätt och fel om man inte lär sig det?



Det var en kvinna som hade en unge med fri uppfostran i en matkö. ungen var förskräcklig,så mannen hällde ett paket mjölk på mammans hår och när hon blev arg så sa mannen att han blivit uppväxt med fri uppfostran :D

Tycker det var så smart!

»»»»»»»» 2009-04-28 | 00:58:40 | http://gwendolenthegood.blogspot.com/
carola

haha....vilken bra kommentar från mikaela.



Skulle vilja veta vem det är som står för fri uppfostran. barn behöver veta vad som är rätt o fel! sjuka människor det finns! tror det är någon som bara vill väcka uppmärksamhet o starta debatter, som skriver något sånt.

Precis som någon skrev hos mig förut, att hon tyckte det var äckligt o pervo med de som lät sina barn använda napp, när de var 6 mån gamla. däremot stod hon för att man skulle amma sina barn tills de fyllde 4-5 år... hmm...dubbelmoral eller vad. men tror bara hon ville väcka uppmärksamhet, pga hon mår dåligt för något o vill ha folks blickar på sig.

»»»»»»»» 2009-04-28 | 20:42:56 | http://mynameislola.blogg.se/
Denna Sanna Kvinna

Ja jisses, förmodligen någon du känner mer eller mindre som själv har ett förbannat olyckligt liv och försöker dra ner så många som möjligt!



Ett tips ge inte elaka och negativa kommentarer respons det är exakt vad dem vill ha.

»»»»»»»» 2009-04-28 | 22:31:11 | http://sofieb.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus