Min dag än så länge

Dagen började med att jag drog mig upp ur sängen vi 7. Jonathan var vaken. Redan igår var han röd i ögonen och sa att han hade ont. Valde ändå at avvakta. Nu vaknade jag inte pga detta. Utan att han var helt nedkissad.
Sängen var inte så farligt blött, en liten pöl bara, medan hela ahan verkligen var blött. Snörat rutn i en volt medan han kissat eller väldigt åtsugande kläder?

Tog av alla kläder och sen började min dag. Fiksa till min nya kalufs och smink.
Vart impulsivt till frisören nämligen igår. Klippte lite kortare och en sned lugg. Så har en lite rockigare frisyr nu. :-)
Men lugg som stucker i ögonen då luggen går som kortast precis där ögonen är och som längst vid kindbenen. Lätt flumigt värre eller hur? :-)

Sen började jag ringa runt.
Först till dagis, frågde om han fått nåt i ögonen ute eller fått ett slag i ögat, men nej. Sen vårdguiden som sa att jag skulle avvakta, men att det kunde vara en ögoninfektion, och inte en början till ögoninflammation som jag trodde. RIngde vårdcentralen som ansåg att jag skulle skölja hans ögon först i 2 - 3 dagar. Hjälpte inte det skulle jag återkomma, eller åka in til S:t eriks ögonklinik om det var akut.
Så ringde skolan och medelade att jag kanske var tvungen att ta med sonen denna korta timme som hela lektionen tar. Är mer en genomgång av hur allt funkar. Men nu kunde jag vara hemma tyckte hon då det bara vart repetition iaf från gårdagen. Och jag hade dessutom gjort läxan som vi hade fått till idag. Den skickades in via webben, och min studieplan om hur jag vil ha kurserna upplagda gick dessutom igenom. Så jag kunde stanna hemma med gott samvete.

Så hopppade vi i kläderna, åt frukost, borstade tänderna och jagade barnen för att kamma deras hår. En daglig rutin jag inte alls är så förtjust i, av någon anledning. Haha
Sen ut genom dörren. Lämnade MAry på dagis. Sa hejdå inna jag gick in på Marys dagisoch skulle hämta ett papper.
Hennes kompisar som jag inte sett skymten av innan, och som jag bett henne leta upp  kom och springande mot henne så fort jag lämnade henne ensam på gården.
De bokstavliegn drog henne in mitt bland alla lek. 5 minuter senare vart jag iväg ovh då satt Mary och skrek och tjoade på gården som alla andra  barn. JOnathan satt och tjattade för sig själv att han inte skulle vara på dagis för att han hade ont i ögat. För att påminna sig själv eller vad? Haha
Mot bussen. Glöm att jag tänkte gå till centrum på 20 minuter i det här ruggigt kalla vädret! Väntade i 15 minuter innan en buss äntligen dök upp. Höll på att frysa ihjäl. I centrum sprang jag först till synsam och fiksade glasögonen. Pinnen skruvades fast på glassögonen, och 20 minuter senare var vi på väg därifrån. Mot nya mål. Apoteket. Skulle köpa nåt att skölja ur ögonen med, blev en med en kopp man tryckte mot ögat och han fick blinka i, och en salva mot infektion om han ha det. Tror ni det blir lätt att lägga i den salvan sen eller?
Köpte även munskölj, flourtabletter och tandttråd på en sån där pinne. Sen mot restaurangen.
För på väg mot apoteket blev vi stoppade av Amgad och han lovade en hamburgare till Jonathan. Så vi tog stegen ditt.
Åt lunch. Han tog sin vanliga nalle meal, med  hamburgare,pommes,leksak och en cola. Nåja, colan bytte jag lätt mot en äppeljuice. Jag tog en chilli co carne med gräddfil, nachos och lök. Givetviss ris till och en sprite att dricka. Mumsigt gott!

Sen mot ica, köpte mirakeltrassor, slaksak så att masn lipper ta upp alal matrester ur vasken ed händerna, diskvantar och toapapper. Just ja en penna och block till skolan oxå om jag inte skulle sitta vid datorn just då jag sitter och gör läxorna. Sen gick jag faktiskt hem. Ska hämta MAry klockan 15 från dagis, så snart är det dags att hämta henne. Lär vara svårt att få henne därifrån som vanligt.

Skulel gärna sätta in e bild, men lyckas inte lägga in en bild konstigt nog.

På kvällenska jag läsa lite ytterligare på intro kursen. Men de blir efter mateen när man har lite bränsle i sig
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Anonym

kan jag göra..kika i kategorin design info, där står d hur du går till väga..

»»»»»»»» 2009-01-15 | 15:31:15 | http://jessicathatsme.blogg.se/
Carro

Skulle inte du bojkotta Ica...hihihihi. Stackars lilla Jonathan!! Hoppas det blir bättre snart. Vi håller på och kämpar med att få barnen att sova i egna sängar hela natten zzzzzzzzz. INTE LÄTT!! Har flyttat in Martins säng i Linnéas rum och hoppas på att det går bättre. Han vill inte vara ensam och är rädd...

Jag vill se hur du ser ut nu när du klippt dig :)



Puss o kram från en nyfiken syster

»»»»»»»» 2009-01-15 | 20:54:10

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus