Ut i snöstormen

Japp igår gjorde jag det idiotiska att faktiskt ta mig någonstans i detta snöoväder som råde igår.
Läste tidningen dagen innan som varnade, men de brukar ju alltid överdramatisera, så brydde mig inte så mycket.

Så vid 16 klädde vi oss varma och skulle snabbt till en affär i stan. Skulle egetnligen bara köpa lite billigt krimskrams på Boutique Eden, inne på S:t Eriksplan. Men så långt kom vi aldrig. Buss ett till stationen var i tid. Tåget in till stan avr lite sen. Men okej, men så fastande vi i Solna. Olycka i karlberg.

Jag är itne den som brukar tänka dessa tanker. Har sympati för medmännsikor och tänker positvt om de flesta.
MEN när de sa olycka, så brukar det oftast vara självmord. Tanken som slog mig var: "FAN! Säkert en idiot som hoppat framför tåget. Kan de inte göra det någonstans mer diskret, så att alla slipper lida för dera räkning."
Jag vet, inte vidare snällt tänkt. Men på detta område tänker jag faktiskt så.

Vid 17:15 kom vi till Solna i snigeltakt. Och längre kom vi inte. Fick ta bussen till Odenplan eller gå till Solna centrum och ta tunnebana till stan där. Då kände jag att vi tar bussen tilll centrum. Haha.....trodde jag. Folk tryckte sig in i bussarna, folk stod som sardiner. Bokstavligen! Det gick knappt att stänga dörrarna. Folk som stod kvar kommenterade t o m att det var livsfarligt då folk stod tryckta mot dörrarna.
Då bestämde jag mig för att gå. Big misstale again! Skulel nog varit bättre om vi vänt hem, kan jag säga. Om jag vetat vad som väntade mera. Så med 10 cm nysnö med is under började jag PUTA vagnen fram över gatan. För hjulen rullade knappt. 30 minuter senare kom jag svettig fram till centrum. Genom centrum, frågade mig fram, och ut i snön igen. Då affären som även turligt nog finns i Solna. Dock inte lika stor med lika stort utbud. Men bättre än inget. Kom in, de hade inte jumbo paket av tävttmedel utan endast litet paket av tvättmedlet Spar. och de suger. Tävtten blir ju grådassig. Istället blev det 2 prinsessa parfymer till barnen. Fansn ingen spiderman eller sånt till barn. Så han valde Askungen istället. Han ville ju också ha parfym om storsyrran hade det.





De har fler, men denna affären är liten som sagt. Den i stan har mer att välja på.

Blev även en stor sköljmedel för 25 kronor. Ingen så där fjuttig liten de har på ica.
Sen skulel jag titta på leksaker. De bruakr ha saker för max 50 kronor. Barbiedockor och sånt. Bilar. Men nu var det bara tjejsaker som fanns, så kändes inte rättvisst att endast köpa till MAry och Jonathan inget fick. Hn ville ha monster eller nåt sånt.  Så köpte canvastavlor för 10 kronor styck och två canvastavlor för 20 kronor styck och till detta oljefärg. Inget är ju direkt dyrt i denna affär.
Bara "parfymerna" kostade 49 styck. Men de var sååås tolta så. Fick egna.

Nu behöver de inte tiga till sig våra.



Blev även denna. Köpte en i Egypten när vi var där 2007, men den höll inte längre. Tyckte den var så fin.
Även barnen som kunde sitta där och stirra på denna rullande skärm i evigheter.
Men nu köpte jag en större, ser ut som en plasma tv i mindre format. Är väl 15 cm hög själva fiskarna. Sen tillkommer en ram runt.

Sen det som fick mig att fastna i en hylla. Michael Jackson tavlor.
De var sjukt bililga.



Den totala kostnaden för dessa tavlor?
70 kronor. Det tycker jag är ett bra pris.
Inte ofta man får något såå biligt.
Mary tyckte jag skulla ha den längst till vänster. Så den blev det.
Och för mig som älskar glitter så var den världans fin!

Fanns en tavla som var superfin. Eller tre till.
Men lite får man hejda sig. Var en från bad eran, med de där plutt läpparna, en mer artistisk.
Och sen en Thriller bild, men texten ovanför förstörde helhetsintrycket.
Men Bad era bilden vill jag ah än. Men det får bli näsat månad.
Vad tycker ni? Köpas eller inte? Kostar endast 70 kronor. Större också.




Sen skulle vi till Mcdonalds. Ungarna vart hungriga och jag med.
Blev tre barnmenyn. Är ju inte så stor i maten längre.
Äter fler gånger, men in mindre portioner.

Sen vid 19 började hemtraskandet.
Tog 45 minuter senare var vi vid station(tog fel utgång och var sen tvungen att komma ut genom rätt utgång, men det är ju en lanbyrint). Tåget som skulle gå 20:30, gick 28 minuter senare.  snigeltakt åkte vi fram. Trodde inte kommit någonstans, men tydligen  hade tåget åkt ända till helenelund iaf. Men det tog tid som sagt. Hopade av i Helelund då tåget slutade fungera. Väntade på nästa och vid 21:10 tror jag det var så kom tåget mog märsta. Äntligen hem. Sen gick det undan med tåget iaf. Men Sen kom vi till Väsby. Skulle ta bussen hem, men den gick inte så ofta. 21:54 skulle bussen gå. Så 30 minuters väntan på bussen. Barnen var trötta, menar hemresan tog LITE tid. Men de hoppade runt och var piggelina fastän de gnällde om att de ville hem och såva lite då och då.

Men jag vart faktiskt förvånad åt folks hjälpsamhet. I vanlig afall brukar de i sån ahär fall var väldigt sura!
Men jag fick hjälp med vagne hela dagen på och av bussen och tågen.
På hemresan så tänkte jag dra upp vagnen för egen hand. Men en snäll man hjälpte till med det.
När vi skulle av så hoppade en annan kille av vid samma station och han körde vagnen hela vägen hem till porten. Supeersnällt av han! Det ät tungt att dra fram vagnen utan ungar i också på oplogade gator.

Kom hem trött! Tittar mig i spegeln. Mascaran har runnit. Hjälp!! Har jag gått så hela vägen från solna. Ah! Kollade mig i spegeln inna jag gick från solna c, så snabbt av med sminket. I den vevan kommer mensen som på beställning. INte en binda hemma, bar att springa till statoil i kylan igen och köpa.
Men sen sov jag. Trött!!!! Ett äventyr minst sagt!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Hanna

Vilket jävla äventyr! =) Snällt av killen att hjälpa dig med vagnen. Men gud panik, hade mascaran runnit? ;-) Hehe, nä skoja bara. Mitt smink o hår var inte heller så snyggt när jag väl kom till jobbet. Det var bara till att fixa ny makeup o fixa håret lite snabbt.

Tänker oxå samma sak när folk hoppar framför tågen. Jävla puckon liksom! Dom får ju fan tänka lite mer dom sista tankarna innan dom dör. Men nä, dom ska göra det jävligt jobbigt för tusentals folk som ska åka kommunalt. Idioter!!!! Hitta ett annat sätt o dö på säger jag bara.

»»»»»»»» 2010-01-29 | 23:35:57

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus