Framsteg

Kommer inte ihåg om jag skrivit om det eller inte, men badrummet renoveras nu iaf. Då mättaren gav utslag på fuktskador, så revs hela badrummet ner. Tog bara sådär 2 år för dem att få tummen ur röven till det. Men bättre sent än aldrig. Idag senast så vart badrummet helt ljusgrått från topp till tå. Rören till avloppet bytt då det var håll i dem som i sin tur läckte ut. Det förklara doften som omgav badrummet varje gång grannen spolade. Men nu är det historia. Vi har dessutom ett ljudisolerat badrum nu, hade vi inte innan.

Vad det innebär, förutom en massa springande i lägenheten av hantverkare? En överentusistisk son som stör stackaren som fixar badrummet med ett ändlöst prat och följer han som en skugga överallt, bankande och damm överallt. Jo just ja, ibland vissa dagar har man varit utan toalett hela dagar. Som idag, och inatt får vi klara oss utan toalett. Lär vi får göra imorgon med då kakel ska läggas. Tur man har snälla grannar som låter en springa där och låna toaletten, annars skulle det ha varit jobbigt.

Ja bortsett från detta springande, som jag för övrigt inte störd så mycket av så rullar skolan på för barnen. Sonen har nu börjat förskoleklass där allt rullar på, dottern har börjat andra klass. Hon har även fått börja på hemspråk och ordlära för att öva upp sina språkkunskaper ännu mer. Två logopeder är bättre än en. Och hon behöver verkligen all hjälp hon kan få.

Idag vaknade tösen med en näsa sominte ville funka. Snoret varken kom ut eller in. Det sitter där och gjorde att nattningen blev till en två timmar lång proces. La mer kuddar under henne för att det kanske skulle underlätta, men nej. Tillslut somnade hon av ren utmattning. Och jag sitter här och nattbloggar.
 
Hann medan de försökte somna, kolla på två program iaf. Skammen som är en kritisk gransknign av förlossningen. De som spruckit ända till skithållet och inte fått hjälp. Trotts att programledaren varnade innan och sa att man skulle se bort om man var känslig (vilket jag inte är), så vart bilden en chock. Heller gud, att en läkaren ens kunnat miss en sån sak. Det är inte möjligt! Fitthållet/musen/slidan, kalla det vad ni vill. Men den ska INTE sitta ihop tillsammans med skithållet efter en förlossning. Och jag som alltid sagt att KS förlossningspersonal var underbara. Tydligen finns det idioter till barnmorskor ute i landet som inte ska arbeta med det yrke de har.

Nästa program vart den om Ingemar Bergman, och vilken påverkan han haft på andra människor inom gilmbranchen. Har snubblat över den två gånger nu, och tycker den är lika bra varje gång. Men skriver mer om det på fredag.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus