Ammningshysteri! Vad är problemet?

Om man hänger mycket på familjeliv, fattar man vad jag pratar om. Dessa hormongalna mammor, som propagerar för amning. MAn blir ju galen ibland, för förståelsen från deras sida e ju lika med noll oftast.

När jag inte hade tillräckligt med mjölk och tvingades börja ge mjölkersättning till dottern. Vart det snack om att alla minsan kan amma. Det fanns inget som hette att mjölk kunde ta slut! Folk klankade ner på en. Jag brydde mig inte så mycket då, tog aldrig åt mig och blev ledsen. BLev bara arg på deras okänsliga sätt att skrika ut sina agresiva åsikter. För vissa som inte kunde amma, mådde dåligt och undrade vad det var för fel på dem. De började självklart gråta och ta åt sig. Men inte fick de medkänsla för det , nej!

Kommer fortfarande ihåg när dottern föddes,  när hon var 2 månader,  och endast flaskmattades. Ni ska veta vilka blickar man fick! Folk tittade snett oftast. Men jag brydde mig som sagt inte. Vad skule jag göra? Låta henne skrika sig hes som jag fick göra på bb,  då jag inte hade någon mjölk? Jag amamade sönder bröstvårtorna. Fick sår, och det gjorde djävulskt ont! Tillslut fattade en barnmorska att hon efter 1 dygns konstant skrik kanske var hungrig. Att jag inte hade mjölk. Så dessa 4 dagar vi stannade där, fick hon mjölk från en kopp. Troligen från en annan mamma.

Jag mådde aldrig dåligt, och dottern blev mätt - Det är väl huvudsaken?

Med sonen så vart jag lika paff där. Där ammade jag heltid tills han var 1, och vid 15 månader slutade jag helt.
Blickarna man fick när man satte sig ner och ammade på en bänk var inte heller nådiga. Värre än när man flaskmattade. Man var äcklig som blottade sig. Inte fan blottade jag mig! Jag hade en bh man drog åt sidan, så inget på sidan syntes, ett linne efter det som jag drog ner, och över det en annan tröja som jag drog upp. vad vissade jag liksom då? Lillkillen låg dessutom som en sugpropp och drack! Så inga nipple flash här inte! Men ändå tyckte folk att man var äcklig.  Förut äldre tanter och gubbar som gärna satte sig och pratade bredvid en när man sätt där och mattade lillen. De tyckte det var så vackert med ett ammande barn att det var naturligt. Alla sa de samma sak. Jag förstår inte vad det som är så hemskt med att amma, som alla tycks tro. Kunde bara hålla med. Ingen protesterar lika högljutt åt en nakenbild där man visar mer. Det är fan värre. vad gör det för nytta?

Jag ammar och ger näring om mat till ett barn? VAd hjälper det mänskiligheten med porr? Nada!

Vissa föreslog en filt över barnet. Han fäktades som en tok en gång då jag försökte och han vägrade äta till den var borta. det är nog den enda gång jag vissat mer än folk vill se. Men då lyssnad jag på alla andras råd, och då vart det mer än fel.
Sen att jag vågade amma i selen gåandes , var det ingen som märkte. Ingen såg ens sonen! Alla trodde det var e väska. ??? Jaja...folk e blinda ibland!
Vad är det som gör att man missar att det är ett barn i selen?


Detta midsommar 2006, sitter ute mitt  natten och fryser röven av mig! Fick låna pappas fleesejacka! :-) Praktisk, och lill-killen hade det dessuotom varmt och skönt därinne!



Tycker gott alla amningshysteriska mammor kan sluta!
Alla gör som de vill!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Ulrika

Blir det problem att kommentera i tävlingsinlägget igen..hör då av dig! Då kan jag försöka skriva kommentaren åt dig då jag är inloggad!

»»»»»»»» 2008-12-18 | 20:56:35 | http://uj76.blogspot.com
Rebecca

Hahaha jaaa det där känner jag igen allt för väl.. man e en riktigt dålig mamma om man inte ammar tills barnet e minst 3 år!

»»»»»»»» 2008-12-18 | 23:32:08 | http://beccastina.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus