Buzzar om Decubal

 Jag är sen en lång tid tillbaka en av alla dessa Buzzador ambassadörer, vilket jag kanske inte tidigare nämt. Men så är det iaf. Nu på senaste tiden har det börjat droppa in lite fler erbjudande om att testa nya produkter. Vilket alltid är kul! Nu har jag haft turen att få testa tre produkter ur Decubals sortiment; deras handkräm, handkräm och läppbalsam. Detta har givettvis delats ut till bekanta också. Det finns gott om torrbollar i den här bekantskapskretsen. ;-)

Produkten är speciellt framtaget för vårt torra nordiska klimat som sliter lite extra på huden. Den kapslar in fukten och håller kvar den där. Det som gör det ännu bättre att det är parfymfritt och därför kan de med lite känsligare hud använda den också. Läppbalsamet kan också med fördel användas på andra torra delar på kroppen, såsom nagelbanden som har en tedens att fnassa sig jämt och ständigt av all vatten de kommer i kontakt med.

Om jag märkt någon skillnad? Självklart har man gjort det. Händerna har blivit mjukare, och läpparna med. Man slipper släppa omkring på den otympliga gula burken med vaselin som har en tedens att smälta i väskan och sen blir omöjlig att öppna(opraktisk till tusen). Den här finns i sin tub och gör sitt jobb. Jag struntar i glans och färg i läppbalsam. Balsam ska vårda. Vackrare kan jag bli av ett separat läppglans.

Så har gått runt len som en bebisrumpa om man bortser från fötterna. Riktigt bra produkter, till ett vettigt pris.
Vart riktigt sugen att testa deras badolja. Ska bara ta mig till apoteket och köpa mig en flaska. De kostar ändå bara runt 100 lappen för en normalsize flaska.

Resume av tiden som varit

Var ju ett tag sen jag skrev som sagt, och idag var det ju tänkt att jag skulle skriva en resume av tiden som varit. So here i am.

Simskola

Mary började den 28:e Mars i simskola, som anordades genom skolan. Två gånger i veckan, fram till nu på torsdag.
Hon har stortrivits, och förra veckan simmade de på 1,30 meters vatten utan flytthjälp. Har lovat Mary att hon ska få vissa sen vad hon går för, så nu väntar vi in fint väder och att att kvartersbadet ska öppna. På torsdag ska de få diplom på skolan.

Börjat promenera

Jag har inte tränat i någon form sen 2½ år tillbaka. Legat på latsidan och ätit och tagit det lungt. Men nu e det slut på det. Ska gå tre gånger i veckan minst och inte äta efter 22, och endast äta gott på fredagar och lördagar. Allt har ju satt sig på magen, och de ska bli bättretids nog. Förväntar mig ingen pong bam förvandling för sååå hårt tränar jag inte. Men inom ett år ska jag iaf se en skillnad. Får börja med mjölkfritt igen, magen har svällt upp till gravid mage igen tack vare mjölkdrickande och vanligt smör.  Det ska vara laktosfritt.  No less. T o m andra börjar märka det trotts slappare tröjor. No good! Så börjar med att få lite plattare mage till sommaren, nästa sommar ska den var mer tränad. Om två ska magrutorna vara tillbaka. :-) Vettiga mål?
Meningen är att jag ska träna nu fram till maj motion, i Juni börjar jag med cykel, yoga och hemmaträning också.

Skansen

Desutom har vi hunnit med skansen. Blev jag och barnen, med mina föräldrar. Björnarna hade precis vaknat till efter vinterns långa sömn. Märktes på dem om man säger så. De var helt galna!


 

Vädret var toppen! Solen sken, det var lagom varmt, blåste inget och djuren var framme och vissade sig. Enda negativa var Jonathans motvilja till att gå. Han skrek och gick tillbaka samma väg som vi kom. Allt för att inte röra sig framåt. Ett tag stod han och kramade en stolpe för att jag inte skulle lyfta han därifrån. Vi skulle då leta efter någonstans att äta, men han var inte så på att gå ditt själv. Tillslut fick jag bära han ditt. Men han piggnade till vid torget där alla karuseller fanns.


 

 

Barnen tuffade lite tåg, flög barnflygplan efter lite ätande. De ville inte ens gå därifrån, men vi vuxna vart trötta och det sista var kvar. Alla djur inne på akvariet eller vad det nu hetter. The best for last!

 

 

Så kan det gå om man har sex. Ja, jag är allvarlig. Hahaha. Stackaren skulle till att kliva av när hon började röra sig mot matskålen. En djurskötare fick komma och vända stackaren rätt.

 

 

Vem kunde tro att djuren gillade att sola, men här satt de alla och solade och njöt. Ser ni de små gullisarna? Undrar om de hunnit bli stora redan eller inte?? Lär knappast bli något mer besök på skansen, brukar bli ett om året. Nu vart det ett tidigt besök för en gångs skull.

 

 

På hemvägen fick jag denna otroligt mysiga milkshake! Vilket relaterade i tre personer som satt hemma och skett rännskita sen. Deras lösning på det hela? Fick en ny! Jag var så trött, och orkade inte bråka emot då, men den var precis lika dålig. Fick slänga allt. vartni sugna???

 

Lek & Bus

Hann bli två gånger f r o m mars och fram till nu. Två kalas som firades där, och barnen njöt lika mycket alla gånger. Ville inte hem någon av gångerna. Men det viktiga är att de har kul, ibland räcker inte tre timmar helt enkelt. Inte för mina små iaf, vi badade från 13 till 19 en gång. Det säger en hel del. Då var det ett äventyrsbad.

 

Denna bild är inte tagen från första tillfället. Utan är taget vid första tillfället då det var överfullt av barn, nu sist var det turligt nog lugnare. Kan ha berott på det finare vädret.

 

Utvecklingsamtal


Båda barnen har hunnit med utvecklingsamtal på dagis/skola. Jonathan skötte sig bra och hade blivit mer framåt, han syntes och hördes nu. Men det är inte så konstigt. På hans förra dagis fick barnen inte sprinag inomhus, eller skrika inne heller. Här får de det, och de som hörd mest...ja..ni hajar. Jag gillar inte iden. Men ett år kvar. Sommaren 2012 är sista gången han kommer gå där, sen flyttar han till föreskoleklassen, på samma skola som MAry redan går i nu.

Mary sa de samma sak. Hon var för tyst i grupp och var efter i bokstavsläran, men beror på all sjukfrånvaro. Så är inte så konstigt. Ska jobba på bokstavslära hemma, och även räkna. Så inget som kan åtgärdas. De ville även att hon skulle gå om ett år, men det vore förödade för henne. Hon är reda osäker i grupp. En ny grupp, skulle göra att hon satt tyst i sex månader igen. Som tur var så har man som förälder sista ordet. Hon ska gå kvar, och en ny uppföljelse ska följa efter ett år. För som läraren sa så pratar hon MYCKET när de pratar ensama.


Sjukdomar


Ja, dem har vi också haft vår beskärda del av, lite för mycket nu sen ett år tillbaka. Det är sjukt hur man bokstavligen kan bli överfallen av dem. Så här mycket sjukdomar har vi inte haft få flera år. Magsjukor förkylningar, inflesnor, svamp, bihålleinfektioner mm mm. Håller tummarna att man slipper det i fortsättningen.


Ny cykel


Mary fick äntligen sin efterlängade cykel, och tjuttet som kom från henne fick mig att sprinag ut. Trodde hon ramlat, då det ekade över hela gården. Åkte ett varv runt huset och hon bad mig släppa. Hon kunde hålla balansen!!! Duktig tjej! Hon har ine haft en cykel på 2 år, och sätter sig på cykeln som om inget hänt! Nu ska vi bara lära henne bromsa och ta backar. Det vågar hon inte riktigt än med cykeln.


Ska ta och uppdatera imorgon

Är på tiden, men orken har varit minimal. Så imorgon kommer en resume av vad som hänt de här veckorna. Om jag kan minnas. Hahaha

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus