Allt kommer imorgon

Hinner inte nu, eller orkar inte. Orkar inte sova 3 - 4 timmar varje natt. Så checkar in nu. Får se till att intensivskriva imorgon istället. Ett löfte...Då ska andra saker ordnas med, men skriva lite hinner jag.. :-)

nya skatter

Hittade nya böcker till min bokhylla idag.

220%

Det är precis det tempo jag kört på den senaste tiden och det börjar kännas. Trötheten, somnar till och från på bussen och vaknar med ryck drägglandes. Ja du läste rätt! Kommer hem, gäspar käkarna ur led, gör mat, diskar, läxorna......bla bla  bla. Idag skiterjag däremot i jobbsökandet. Orkar inte idag, kommer satsa på en dusch istället. Är mer viktigt så att mn luktar gott imorgon. :-P

Jag måste leva det mest fyrkantiga liv i världshistorien. Sen läser man att bara man omprioritetar sitt liv så hinner man träna eller skriva eller vad man nu skyller på att man inte hinner. Men skojar de med mig eller???
Jag hinner om jag går och sover 2 på natten,och går upp 6 sen för tt börja morgonritualen. 4 timmar kommer att förvandla mig till en apatisk xombie. Har ni sett en sådan förut? Nej tänkte väl det. Men det är precis vad jag kommer bli, jag behöver tanka batterierna för att orka med vardagen. Alla måsten.

Nej, satsar på en mening om dagen och 10 övningar. Spänna magmuskler och rumpa när jag lyfter tunga lådor. Får bli min gympa. :-) Hinner inte annat just nu. Hoppas bara jag landar bra när hjulet väl saktar ner.

Dagarna blir långa

Idag kanske jag sköt lite väl mycket på allt.
Efter att ha sovit fyra timmar varje natt den senaste tiden så tog det ut sin rätt idag. Yrsel och en enorm seghet. Bara att lägga sig i plant läge och vänta på bättre tider. Maten var i tid, men jobbsökandet kunde jag faktiskt ha gjort tidigare. Men antar att det blir som det blir när man först ska praktisera mellan 9 till 16, sen hämta barn, göra mat, diska, plocka undan det värsta på golvet mitt i veckorna, samt tvätta en gång i veckan, umgås en stund med barnen, läxhjälp....och plocka undan lite igen. Natta......sen söka jobb....dusha och sen dunsa i sängen.Vill inte ens tänka på stressen efter sommaren när bägge ska börja med en aktivitet.

Zzzz

Måndag som den ska vara, eller vad säger ni?! Det är det iaf för mig. Upp på morgonen, tröttare än trött.
Somna till på bussen medan man kommer närmare praktiken. Köra 100% på praktiken, sen springa till bussen och somna på bussen i flera omgångar. Vakna av att man dräglar varje gång. Nej, den sista biten brukar inte vara vardag. Men däremot hände det idag. Var helt mitt eget fel, det är så det blir när man går och sover kl halv tre och ska upp klockan halv sju.

Vad har mer hänt idag då?
Praktiserat, tränat i 30 minuter....några minuter cykel, lite situps, några höftlyft, några plankor och några bakvända sit ups. Skurat golven, badat ett barn.
Själv ska jag snart slänga mig i badet, efter att ha fått iväg lite viktiga mail. Imorgon är det tisdag och en dag närmare den dag jag inte vill ska komma.

Förändringar mot det bättre

Jag har länge insett att jag endast levt för att jag varit tvungen. Som en ekorre i ett hjul har jag malt på, för stressad för att ens stanna upp och reflektera över varför. Varför blev det såhär? Hur? OCH framförallt hur kan jag ändra På det?Orken har inte funnits. Några dagar efter att jag fyllt 30 ganska nyligen började jag tänka till lite mer. Jag hade börjat ogilla mitt liv som var tråkigt, kroppen började förfalla efter 4 år av att äta fel mat och inte träna. Jag hade inget arbete. Nåt var tvunget att göras.

Så kort och gott, började med att ta bort Godis mitt i veckorna som jag gick och smygåt medan barnen var ute. Första tiden höll jag på att klättra på.....ja allt som ens var möjligt att klättra på. Lördag kom då jag tilläts äta allt....tryckte i mig ALLT bokstavligen. Efter ett tag så lärde man sig. Antar att min kropp behövde långsam omställning till mindre socker. Nåväl gjort är gjort även om jag inte kan påstå Att det är lätt alla gånger. Men jag är ingen kusin vitamin som klättrar i gardinerna av abstinens längre. Säger jag som nu sitter och smäller i mig smarties haha. Nej, men belöning för att jag städat hela dagen, handlat och efter det här ska söka jobb behövs. Nästa var att äta nyttigare. Japp ni läste rätt. Att sluta småäta och äta mindre sött var bara toppen av isberget. Nu skulle det börja tänkas på VAD jag stoppade i mig. Vilket inte är så svårt egentligen. Jag vet vad som är bra och vad som är dåligt. Nu måste jag bara utföra det i praktiken. Dessutom gillar jag grönsaker, fisk och skaldjur. Jag kommer njuta av maten, kruxet var bara att hitta nyttig mat till bra pris. Mindre nyttig mat är billigare medan fisk och annan bra mat kostar mer. Men har lyckats ganska bra på den fronten. Man får jaga bra erbjudanden helt enkelt. Sen googla mat som även två kinkiga barn kan tänkas äta. Visst korv och bröd blir lunch ibland, men barnen ska inte behöva lida av mina idéer. Jag tar små steg som ni märker. När jag fått in den vanan så går jag vidare till nästa.

Det är där jag ska börja nu. Nämligen med träningen. Har tidigare gått ut för hårt med att lägga om kost, ta bort socker och tänkt träna 5 ggr i veckan. Allt skulle börjas med på en gång. Boom och man tröttnade efter en vecka. Så ska det inte bli nu. Veckan som kommer ska jag få in ett träningsmoment om dagen. Det kan vara 5 minuter på cykeln, 50 tåhävningar. Ja vadsomhelst egentligen. Men bara att jag lär kroppen att göra nåt varje dag. Något fysiskt. Veckan efter det ska mer planerad aktivitet in. Målet är ju att jag ska få tillbaka min livsstil som jag en gång hade och behålla den. Idag körde jag exempel 30 tåhävningar. Inte mycket, men för en soffpotatis sen 4 år tillbaka är det ett litet steg. Imorgon får jag se vad jag hittar på. :-) ska försöka bli bättre på att uppdatera så kanske ni får följa med i min förvandling.

Men det stannar inte där. Ska dessutom få in en process med att ta hand om min kropp. Peeling, flygvärdinna och sånt. Det tar trotts allt egentligen inte så lång tid, bara man delar upp det under veckans dagar. Så sakta kommer jag få tillbaka mina rutiner som försvann någonstans på vägen. Nog skrivet om det idag, nu ska jag fila fötterna innan jag ska skicka iväg åtminstone 2 ansökningar innan jag ska krama kudden. Imorgon ska man trotts allt upp kl 6:30. Vardagen ropar på en igen.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus