Du är värd det bästa

 
Jag är inget störrefan av Ernst och hans inredningsprogram då allt vit och gulligt inte tilltalar mig. Men citat ovan är fan underbart! Alla är vi värda guld!
 

Jag behövde inte vila

Hur vet man att man är på bättringsväg?
Jo när man inte behöver vila längre, eller sova någon timme om dagen. Där var det länge sen jag var.
Jobbat mycket och kommit hem och hållit mig vaken, gjort mat, varit delaktig i vardagen och sen sovit i tid.
Fan jag har fått ett normalt liv igen.

Kom på det i veckan som var. Vi var som jag skrev tidigare och campade i en villavagn. Hade det riktigt mysigt. Trotts att vi inte hade något schema, så planerade vi ändå in saker att göra. Som att traska till centrumet 30 minuter bort, bada, spela mini golf mm. Och när kvällen kom så var jag trött ja, men så där normalt trött som man ska vara.
 
På tal om att komma tillbaka. Vem vann i mingolf för första gången någonsin i sitt liv i veckan dessutom?
Moi! Den här gången slapp jag förnederelsen att förlora mot en sjuåring. Vart sugen på att slå på golfbollar på en riktig golfbana, pratat med min syster om att göra det i några år nu. Men har inte riktigt fått fingret ur röven än. Kanske dags att ta tag i det snart. :-)

Halva sommaren har gått...

Och det är bara att inse, den har inte varit någon höjdare. Det har regnat, regnat och återigen regnat. Men trotts det så har vi hunnit med att göra lite skojigt i sommar när vädret väl tillåtit det. Vi har spelat minigolf, plockat jordgubbar på självplock, badat i svinkalt vatten, badat på kvartersbadet, badat i badhuset och äntligen efter flera år kom vi iväg till halmsjön och "Jumbo Stay". Senast förra veckan var vi på Nicksta camping och bara hade det bra. Shoppade lite billigt på dollar store, strosade runt i Nynäshamn och hade det gott.

 

Men man ska inte gnälla, det kan trotts allt regna spindlar eller slemmiga grodor istället. :-P

Bi i håret

Från geting i örat på tv till bi i håret i verkligeheten. Vilket av dem som var värst?
Biet självklart! Trodde jag skulle svimma där på plats. Skrek som en tok. De säger att en mamma är den modigaste som finns och den starkaste. Men just där och då kände jag mig inte vidare stark, eller modig.
Fick hjälv turligt nog att få ut biet ur håret. Vad jag lärt mig av det hela? ÅK aldrig tillbaka till den där platsen igen NÅGONSIN så länge bina är vakna!

Vacker plats med en magnifik utsikt över flygplanen, men det var fan inte värt den där stunden av ren och skär panik. Vad jag hade gjort utan en annan vuxen i närheten? Troligen gråtit som ett barn.

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus