Visste inte ens att barn kunde få det

Men man lär sig något varje dag. Förra veckan vart vi till läkaren med dottern. Hon hade fått en kula stor som en vinddruva på axeln. Läkaren konstaterade en muskelknut. Så nu har vi masserat in axlarna med någon spray för att lösa upp knuten. Läkaren, rekommenderade alvedon. Men vi körde på sprayen istället. Det har hjälpt lite, och hoppas att det hjälper helt. Synd att en sju-åring ska behöva gå och ha ont.


Så var det dags igen....

Hade hoppats på att hinna få ett deltidsjobb fram till dess, men så har inte fallit blivit. Så sätter mitt hopp till somarjobben som börjar droppa in nu. Saken är den att har man ett arbete, så är det alltid lättare att få ett arbete efter det. Det är ett välkänt faktum. Så lyckas jag få ett sommarjobb, så kanske och HOPPAS jag att jag får ett riktigt arbete. Ett arbete att gå till måndag till fredag. VIlken dröm. Ja, jag har blivit positiv på arbetsfronten igen, kanske för att jag fått en handläggare som faktiskt verkar veta att man finns. Förut väntade jag 1 år innan, jag fick ringa och tigga om en tid (första mötet), de hade glömt bort en. Tack för den ams! andra mötet likadant.
Men som sagt, nu har jag en ny handläggare.

Så hoppas på ett riktigt jobb 2012. Även om man är mamma, ska man väl få ett jobb tycker man.


hostar IGEN

Man kan ju tycka att ett första långdraget varv borde räcka. Men nej, är inne på varv två nu. Först blev barnens pappa sjuk, och Jonathan blev smittad, sen jag, sen Mary. Mary vart frisk precis och jag har börjat hosta igen.
Imorse hängde bihållorna på också. Hoppas den här ger med sig snabbt och att ingen annan blir sjuk nu igen.
Räcker redan för dottern som förra veckan hade en blodböld i munnen (borta nu), maskelusker sen i somras och sen i onsdags en muskelknut. Hon behöver inte bli sjuk igen. Jonathan har precis börjat äta riktigt bra.pch som de flesta barn så äter han dåligt när han är sjuk, och det behöver han inte heller.

Så håll nu tummar och tår på att viruset håller sig borta.

Kom äntligen på en lösning

Har velat skärma av datahörnan från tv rummet bra länge nu. Har försökt med att skärma av med bokhyllor, men det bir för mörkt (inga fönster i den hörnan), så kom jag på det. En vajer/skena i taket och därifrån en genomskinnlig vit gardin! Inte hela vägen, men halva iaf. Och byta skrivbord (blocket dårå) till svart så att det passar resten av inredningen. Vi börjar med det nu. Vill trivas när jag sitter där. Inte bli stressad för att jag känner att rummet inte är en helhet. Ja, jag blir stressad av det tro det eller ej. Så börjar med de stegen i tv rummet. Sen tar vi byta bokhyllor vid ett annat skedde. Det kostar ändå en anning mer.
Men tänkte något i denna stil, för er som inte kan tänka i bilder. Vad tycks?

Renesmee

För oss Twilight fantaster är roll listan lite av det där extra. Man undra vem som ska spela han eller hon? Och såna saker. Så nu har det kommut ut vem som ska spela Renesmee, Edward och Bellas dotter.

Den lyckligt lottade är Mackenzie Foy.

 

T o m rätt ögonfärg. Edward hade innan han blev vampyr gröna ögon.


Nyårslöften

För första gången på.....ja någonsin så har jag avgett nyårslöften. Om än för mig själv so far. Tills nu, nu vet alla om det som läser denhär bloggen. Så skärpning Linda!!! Hahaha Det blir lite av en piska att nå målen.
För jag angav inte bara 1 löfte, utan hela 3 stycken!

1. Jag ska få bättre flås och förvandla sladdret till muskler. Därav anmält mig till ett nytt gym somöppnas här i vår kommun som för övrigt fyllde 60 år nyligen. :-)
2. December 2012 ska jag  ha ett manus färdigt för att kunna skicka in för att slaktas eller tryckas. ;-P
3. Renovera badrummet/balkongen.

Ang nummer tre, nej jag tänker inte tänka stort. Jag tänker göra smågrejer. Fram till sommarhalvåret ska balkongen fixas, och efter sommaren tar jag tag i badrummet. Det som ska fixas i balkongen är trallen(oljas), köpa ett set cafe bord istället för vårt enorma bord som tar upp hela balkongen. Köpa färglad lyktor till balkongen (tänk oriental), en fejk gräsmatta där bordet ska vara. Och några fler murgrönor för att slutföra det jag påbörjade förra året. Billig renovering med andra ord. Max 900 kommer det gå på. Detta fördelat fram till augusti.

Badrummet får ännu mindre renovering. klinkers ska få klisterlappar på och bli svarta, svart toalettsits och trallgolv.
Småsaker, som gör stor skillnad.Hair Mascara från Isadora

Såg rekalm för den i tidningen idag. Kan kanske vara något roligt att ha när man hittar på nåt skoj. Men frågan är hur länge den sitter i. Vill inte ha nåt som sitter där i flera dagar. Utan det ska gå bort med första badet/duschen.
Nåt att ha, eller inte???? Mer info finns på DENNA hemsida.


Hänt i December

Då jag är så förbaskat dålig på att uppdatera vad som händer i mitt liv, så brukar det av gammal vana bli lite av dessa inlägg. En resume av allt i sin korthet. Eller ibland blir de inte så korta trotts allt. Men det trycks ihop iaf.

9 December
Fyllde min prinsessa, 7 år. 7 år, ännu en milstolpe i hennes liv. Jag menar, när man är sju brukar man tänka första klass. Nu går ju dottern redan i första klass och sånt. Men ändå. Detta firades med att bjuda in grannbarnen till ett mini kalas här hemma. Lite musik, något gott att äta och sånt.

10 December
Systerdottern hade kalas, och detta firades med att gå ditt på lite fika och sjunga för födelsedagsbarnet.

11 December
Det var dotterns tur att ha kalas. Detta firades hemma, då budgeten inte var på tiptop. Så från klockan två på eftermiddagen till midnatt firades dottern. Då ingen kunde komma samtidigt så fick det bli så i år. Dottern vart lite småsur av den anledningen. Men ibland blir det så. Men nöjd med presenterna vart hon iaf. och att de faktiskt kunde komma. Somnade trött den kvällen.

13:e December
I år hade inte dottern något framträdande i skolan. I hennes skola är det sex åringarna som står för sjungandet varje år. Ett firande som dottern sjöng tokförkyld förra året. Hon kämpade tappert, och kom hem och sov det första  hon gjorde. Dagen efter kom febern som ett paket på posten. Sonen firade på dagis, där min pappa var och tittade. Så att han inte skulle känna sig bortglömd. ♥

Så i år begav dottern och jag oss till sonens dagis klockan 15 för lite pysslande. Julpyssel. Han vart superglad, och pysslade glatt och satt med ett leende. kom fortfarande ihåg förra året då pysslet var satt på en annan dag. Alla barn hade sina föräldrar där, utom just en pojke. En pojke av 35 barn. Fröknarna satt med han, de lekte med han. Men han såg så ledsen ut där han satt i hörnet ensam och fikade med fröknarna. Nej, den sortens lidande vill man inte behöva utsätta sitt barn för. 

Sen klockan 17 var det dax för luciafirandet. Herre gud, säger jag bara. Ett enda ord kan beskriva firandet: KAOS! Barnen ska stå framme på en trall och sjunga. Vi sätter oss ner 5 meter ifrån. Så att barnen får lite andrum. Större barn kommer och ställer sig framför dottern. Jag pikar dem på axeln och säger att dottern inte ser nåt. De verkar inte bry sig. Tränger mig före, de tränger sig förre. Notera så att jag hade tänkt sitta ner i leran med jeans på mig, och dottern i knätt. Så de skulle se iaf. Men de var dittskickade av sina föräldrar att ta bilder på sina småsyskon. Sen när en låt var avklarad så gick de hem! Stå på sidan om ni ska hem mitt i framträdandet! Allt detta för att dottern skulle se bra. Hon ville ju se sin lillebror sjunga.

Det slutade med att vi stod 1 meter från luciatåget. Folk sprang framför och bytte kameror med vänner fler meter bort, ropade tiill vännen/familjen 10 meter bort att deras barn är sött. MITT UNDER SÅNGEN!!!! Håll käft och titta på istället! NJUT!!! De ropar på sina barn, att de ska titta in i kameran när de sjunger. LÅT BARNET SJUNGA! De står och skriekr nåt till den andra långt borta, den skrattar och skriekr tillbaka ett svar. Det var antagligen inte så viktigt att det inte kunde vänta. Vill ni prata om barnets uppträdande, gör det EFTER framträdandet, eller stå BREDVID varandra! Lättare än så kan det inte vara. Nej, är tacksam att jag slipper det nästa år. Då börjar han i skolan. och det brukar firas under mer ordnade former.

21 December
Barnen gick sista dagen på dagis/skola. Sen började deras jullov. Ett 3 veckor långt jullov. Ett lov som brukar sluta med att barnen de sista dagarna bråkar väldigt mycket. Vi valde att fira lovet med att göra just inget. Dottern brukar var så trött efter skolan av att lära sig så mycket nytt. Så hon förtjänade att slippa tänka på inget. Sova ut och bara njuta. Sonen var glad han med att slippa gå till dagis tidigt på morgonen.

23 - 25 December
Tillbringades hemma hos föräldrarna. Den 23 kom vid ditt, för att slippa stressen på morgonen efter med att komma i tid till Kalle. Så vi bastade på kvällen den 23:e och den den 24 var det äntligen julafton. Barnen kläde granen med sin morfar. Sen fixade vi oss. Klockan 13 skulle nämligen dagen börja. För klockan 14 skulle tomten komma var det planerat. Sen följdes det av vanligt firande. Eftersom hela skaran som firade där sov över så blev det att man åkte hem efter middagen den 25:e. Barnen var nöjda, även om man fick höra av dottern att honinet fick någon barbie bil, eller sonen inte fått en nintendo DS. Der det ut som omjag skiter pengar möjligtviss?? Nej, precis.  Men de var nöjda med det de hade iaf.

31 December
Hade jag tänkte fira i all lugnhet. Vara hemma, medan barnen drog till kyrkan med sin pappa. Men nej, barnen ville ha med en, så ficksnältl fixa till mig. Sitta och lyssna på mässan till ett språk jag inte förstår. Sen hem och uggla efter att ha sett på fyrverkeri. Blev king kong på tv och sen sov vi. En ganska lugn dag, men mer social än det var tänkt. Hade planerat att sitta och skriva på manuset i lugn och ro. Men nej.....


Sömnens betydelse

Hittade en artikel om sömnets betydelse för oss människor. Alla vet, eller har säkert märkt att uteblir sömnen, eller om man sovit för lite så funkar man inte riktigt som man ska. Man kan bli slö, tål inte motgångar riktigt lika lätt, viktuppgång är bara några av det som märks på en både kortsiktigt och långsiktigt.

Men vad inet många vet är att om man sover för lite kan minnen och fakta gå förlorad. Hjärnan är lite som en dator. man lär sig nya saker under dagarna i skolan. Man Sover, och då bearbetar hjärnan allt man varit med om, allt man lärt sig och delar in dem i fack. Men uteblir sömnen eller man sover för lite, kan denna info gå förlorad för alltid. Detta är specielt viktigt för barnen som ständigt lär sig nya saker. De lär sig läsa i skolan och när de sover så sorteras kunskaperna in och bränns fast i hjärnbalken. För lite sömn, för att inlärningen går sämre. Man kämpar med andra ord i motvind. Det är dumt och onödigt,  när det egentlgen skulle ha gått så mycket enklare.

Nu säger jag inte att sömn är lösningen på alla världens problem, för trotts det så finns det diagnoser som försvårar inlärandet och då behöver hjärnan andra hjälpmedel än just sömn.

vardagspusslet

Idag börjar vardagen, och med det sätter det vanliga livet igång igen. Så idag har jag lite att göra idag.

1. Diska
2. Torka kylskåpet invändigt och utanpå.
3. Torka lådorna där vi har te och sånt fri från nåt ladd som lagt sig som en hinna på handtaget.
4. Dammsuga
5. Fixa cv:et.
6. Slänga skräp.
7. Boka tvättstuga.

När dessa måsten är avslutade, så hoppas jag hinna följande.

8. Blogga
9. Redigera en text.

Borde hinna med detta medan barnen e på skola/dagis. Säger vi. Cv:et är det enda som kan sätta käpp i hjulet, så jag har ganska så många luckor i mitt liv. Långresor och barn. Men sak hinnas med. Det är som att måla, utan att egentligen göra grovgöras först. Cv:et är lite av grovgörat.I give up

Efter att två småfisar vägrat sova, liger och kiklar varandra, sparkar runt lite, börjar brottas osv i två timmar så somnar de äntligen. Jag somvar supertrött a la drar sig framåt med fötterna i släptåg. Gick när de väl somnat in i en andra fasen. För er som inte hört talas om den, eller ens vet vad det är så är det när tröttheten överfår i någonslags undanhömd energi. Ja, det är den jag går på nu. Ögonen är torrare än Sahara öknen, kroppen tung. Men ändå kan man bara inte somna just för att man tvingats ta av reservbatterierna. Frustrerande? Ja! Jävligt frustrerande.

Men eftersom man ändå sitter här som värsta nattdjuret kan man ändå passa på att göra lite nytta. Eller göra dennytta man kan göra, utan att väcka hela hushållet. Så dammsuga är uteslutet, likaså diska. Så blir att blogga. Kan passa på att blogga för några dagar framåt medan klockan sakta tickar framåt. Så har man det gjjort, ch kan sen koncentrera sig på att leta bland en massa bloggdesigns som delas ut på nätet. Måste ha en ny design. Jag är sååå nöjd med den andra bloggens design att jag kan sätta mig vid datorn, skriva in bloggens adress i adressfältet och bara le och sucka förnöjt. Så nöjd är jag med den andra. Men den här.......Jag ser headern, jag ler. Jag ser reste, jag suckar frustrerat. Det passar helt enkelt inte ihop. Men hittade en igår som är perfekt. Tror jag. Måste testa mig fram och se hur det ser ut live. Men det tar vi om några dagar. Vill ha en mörkare gothic bakgrund med den ljusa headern. Tills ja får det, så kommer jag vara sjukt onöjd.

Gothic meats india. Lite så......

Vänta vad tänkte de där???

Alla vet ju att bankomatkort och liknande kan avmagnetiseras av kontakt med mobiltelefoner och mikron. Inget okänt problem. Men trotts detta så säljs det produkter som bidrar till detta. Byggert de på folks okunskap, eller är de faktiskt själva inte pålästa?? Man undrar ju ibland. Även om jag personligen tror att de säljer det folk efterfrågar. Det viktigast de flesta vill ha med sig när de ska till affären en snabbis är mobile, kontokortet och id-kortet.

Säljar meningen?

"Stoppa dina viktigaste kort direkt i mobilskalet. Du skyddar sin mobil och har samtidigt med dig de kort du behöver."


Val av ord

Vad folk än tycks tro så är val av ord viktigt. Detta gäller både barn och vuxna. Beroende på hur man uttrycker sig så kan man såra, eller vara rak, men vissa respekt.

Ett exempel som tidningen familjemagasinet tar upp är följande:
"Titta pappa vad jag har ritat!"
Svarar du "Vad fint""?
Eller "tack! Vad glad jag blir! Du är fantastisk!"

Presentation eller person?

Man kan tycka vid en första tanke att det är samma sak. Men så är det faktiskt inte. Man ska inte få beröm för det man gör. Finns fler exempel på detta. har själv fått följande exempel uppräknade för mig:

- Barnen räknar ut en uträkning fel på ett matte tal. Genom att säga att det är fel endast, så betonar du för barnet att hon/han (nej, jag kör inte med hen som tycks vara en ny fluga) misslyckats och är dålig. Be istället barnet att räkna igen och se om det är rätt eller fel. Eller ordet fel har helt enkelt en negativ klang som sätter sig fast i deras hjärna och det är allt de ser. Som omd et var skrivet i form av en enorm neonskyllt, som tokblinkade.

- Alla föräldrar har dessa tjaffs. Alla barn vill tillfredställa sina föräldrar, göra dem glada. Detta på gott och ont om en förälder väljer att missbruka detta. Men det ska vi inte ta upp nu. Nej, här i vårt hushåll har vi ett stort problem på morgonen, eller hade med dottern. Hon vägrade klä på sig på morgonen, skulle inte borsta tänderna och skulle inte till skolan. För en tjej i första klass är detta ett problem. Hatar barn redan skolan i första klass, så lär det väl knappast bli till det bättre. Innan blev man frustrerad, det blev bråk och vi kom sent till skolan. Ingen hållbar situation. Istället fick vi tipset att använda andra ord, som inte klingade så negativt. "Jag vill att du hoppar i kläderna nu, då blir mamma glad." Ett barn vill som sagt göra sin förälder glad, och endast genom att byta ord så flöt helt plötsligt vardagen på så mycket enklare. Det gjorde stor skillnad. Tandtrollen funkar för att motivera dem att borsta tänderna. Så där behöver vi ingen ändring. Men det är något att tänka på.


FamiljeMagasinet kom äntligen

Efter flera veckors väntan, svårigheter att få fram en begäran om att få tidningen hemskickad via nätet och posten som slarvat bort pappret. Så använde jag tillslut den mest pålitliga kontakt metoden, nämligen mail. Och i veckan kom äntligen tidningen till vår dörr. Men vem har sagt att det ska vara enkelt att få till en prem?

För er som inte vet vilken slags tidning det är, så får alla föräldrar som har barn inom skolverksamheten den hemskickad. Eller man får första numret hemskickat, sen måste man begära att få den hemskickad. Även det utan några begär om pengar, vilket är ytterst ovanligt i vårt samhälle. Men det är en bra tidningen, men inrikning bara på just ämnen som berör skolbarn.

Disney on ice igår

Oki, nu kommer recensionen av föreställningen vi var på igår. Disney on ice - Prinsseses and Princes.
Vi var ett sällskap på 7 personer som åkte in, till föreställningen som började kl 14:30.
Ungarna hade tjattat i flera dagar. Eller iaf dottern, sonen var inställd dagen innan på att inte åka. Men när dagen väl närmade sig så var han med på det. Hade planerat att gå upp vid 10 ca och sen bada ungarna, äta, sen fixa lite. Men vaknade kl 11, väckte ungarna och det vart stress. Kl 12 skulle vi nämligen vara utanför dörren. Tur att jaglagt fram kläder dagen innan, annars skulle jag ha fått stressa ihjäl mig ännu mer. Sen sulkyvagen, för annars skulle vi aldrig komma fram till centrum. Vi hade nämligen ett ärande där innan, sen mot tåget. Men väl vid tågstationvar vi tidiga. Kors i taket, bruar vi aldrig vara, men kan ju bero på att vi gick istället för att ta bussen. Bussarna har nämligen en tedens att klaffa PRECIS med tågen. Så tänkte inte chansa, och missa tåget för att bussen var sen.

Kl 12:45 hoppade vi på tåget, som tog oss till Sthlm. Och det var väldigt många ensama föräldrar med döttrar på det tåget. Var inte så svårt att veta var de skulle. Kom fram, gjorde vi. Intog våra platser och väntade in showen. Vi var lite tidiga, så att vi skulle slippa stressa. Funkade rätt bra.  :-) Hann köa för att komma in, köa till en bankomat, hann köa till läskkön, syskonen hann köa till leksaksstånden. Men showen började tillslut och barnen satt som små ljus. Frågade barnen och Dottern tyckte Rapunzel var böst, även om den var för kort. Jonathan tyckte Törnrosa var bäst, då draken var cool. :-D dag fick jag höra av dottern: "Men odjuret var inte med, inte Belles prins heller." Så det var fler än jag som reflekterade över detta. Och dottern förstår att det är samma person, bara hennes språkstöning som gör sig påmind där. Men de tyktes inte reflektera över det faktum att Alladin och Jasmin var asiater. Men en småsak. Alla framträdanden var lika magiska som jag minns det. Roliga, charmiga, bra gjort. Kan inte annat än ge högsta betyg.

Men en sak gnällde de över. Showen var för kort.

Här är anledningen til att jag inte tog mer kort än den här igår. Det bilr helt enkelt inte några bra kort.
Satt och njöt av showen istället. Som ni ser hade vi bra platser. Rad två. Nedtill var de bästa parkett platserna.


Låt cencuren är nördig

Jag har det senaste året märkt att några låtar blivit censurerade när de spelas på radio. Det senaste i det skottet är Maskinens låt "Krossa alla fönster".

Introt till originalet lyder:

Det är skillnad på ha en kuk å va en kuk
Och jag är beredd och gå i döden för din rätt
Och döda mig om jag inte har rättMen på radio versionen så är det borttaget. Töntigt, då folk iaf kommer hitta orginalet, och det är den de sjunger på i slutändan. Det gör ingen skillnad. Lyssna själva och bedöm. Videon är den ocencurerade videon.
Men censurerad låt version. Låten nedan är orginalet. Den bästa av dem alla.

 

Detta är inte den enda låt som fått mig att reagera. Cee Lo Greens låt "fuck you", blev "forget you" när den spelades på radio.  Enrique Iglesias låt "Tonight im fucking you", blev "tonight im loving you". Herre gud alltså....
Låter bara töntigt alla dessa snällare texter.

 


Personligt rekord

Eller ja nästan iaf. I förgår hade jag hela 70 besökare,  fem ifrån det personliga rekordet. Detta trotts att jag inte skrev något elakt, eller upprörande. Allt jag skev om var att jag hade lite att göra. Intresse klubben noterar...haha.
Men välkomna vilka ni än var.

Och på tal om besökare. Vet vi vilket det mest sökta ordet är för att hamna på min blogg är? Grunch, efterföljt av pojkrum och sen bilmatta. Bilmatta??? Nåja....äger inte ens en bil eller körkort för den delen heller.
Nej inte filmen, utan en slags still. Typ emo viktoriansk still. Kolla på min andra blogg, så förstår ni lite åt vilket håll det lutar. Jag gillar den stilen. Sexigt rå och mörk på nåt sätt.Disney on ice

Nedräkningen har varit lång, men idag så åkte vi äntligen iväg till det efterlängtade "disney on ice". Jag, barnen och syskonen med barn. Riktigt bra....men skriver mer om det imorgon. Har varit en riktigt LÅÅÅNNNGGGG dag idag. Från 12 till 20 var vi i rörelse tack vare denna föreställning. Så tills imorgon. Sov så gott! Och god jul till er kopter ute i världen som firar julafton idag. ♥


Lite att göra idag

Vissa dagar tycks det som om man blir överfallen av saker att göra, men för en gång skull så är skulden helt och hållet mitt. Inte nog med att jag faktiskt skjutit upp på en massa måsten, så kom nya saker in som måste göras nu i veckan. Så totalt, sak jag hinna motionsccykla i en 15 minuter (kör en mjukstart), duscha. ÄTa frukost, boka tvättstuga, slänga massa skräp, fota 4 grejer och lägga upp på en bytessajt, dammsuga, skicka fyra mail till fyra olika ställen. Sen på detta ska jag hinan blogga också. :-/ Ja, och vara social. Snacka om att ta vatten över huvudet. Så valet och kvalet står mellan att sova 3 timmar, sen upp och kämpa på efter tre timmars sömn. Eller hålla sig vaken. Lutar mot tre timmars sömn, annars kommer jag inte funka. Vid fyra kommer john blund vilja komma en anning försenad och då kan man ju inte sova. Ungana är vakna och ska äta snart. Så god natt, eller kanske god morgon??


Google analytics är bra grejer!

Jag har äntligen skaffat ett verktyg som mätter statistiken, från vart trafiken kommer, vilka ord som söks på för att hitta min blogg mm. har tänkt göra det BRA länge nu, men latamasken kom över mig, bara tanken på att sitta och bråka med kodningen igen var avskräckande nog. Men det var bara att kopiera en kod till fyra sidor i en mall. Enklare kunde det inte vara. Så nu är ännu en punkt på att förbättre bloggen avklarad. Utåt sett kommer det inte synas, men jag har mer koll. Skriv en elak kommentar och jag kommer kunna spåra upp er som värsta gestapo polisen. MOhahaha

Har inte många läsare, eller den här har fler läsare än min andra blogg. Som jag för övrigt knappt gör reklam för. Knappt delar med mig av länkmässigt. De jag litar på får läsa den och när jag känner mig trygg nog kommer jag börja sprida den mer. Men den dagen, den punkten......

Som ni kanske förstått så skrive jag precis vad jag tänker och känner. Det är som min dagbok, fast den är en anning mer offentlig. Jag skriver inte om grannarna, även om de kan driva en till vansinne ibland. Nej, men här SKriver jag om allt det andra. Jag kan skriva om grannar som snor saker från oss, som några okända ungar faktiskt gjorde i somras. I december hittade jag fotbollen, i nove,ber såg jag en grannpojke leka med sonens svär somförsvann från VÅR balkong under våren som var. Två svärd saknas än så länge och en piratkrok. Så nu har vi allt inlåst då vissa barn inte kan skilja på mitt och ditt tyvärr. Jag skriver om allt, men min familj låter jag vara. De kan nämnas att de hängde på, sen får de hållas utanför det hela. Inga namn nämns, då alla faktiskt INTE vill vara med på en offentlig blogg. So on and so on.....Vanlig vet och etiket helt enkelt. Precis som att man inte går och delar ut andras telefonnummer. Precis lika självklart.

Men som sagt, bättre översikt. Man ser hur länge folk stannar, vad de läser. Skaffa det du också, om du inte redan har det. Riktigt kul, för oss nyfikna själar som spricker av nyfikenhet om de inte får veta vvad och vilka som smyger runt. :-)

Så en punkt till avklarad i att förbättra bloggen.

I know, i know....

Ännu ett långt uppehåll, men vart mycket innan julen och nu har barnen jullov. Då tar jag lov med.  :-)
Bara är i nuet utan några krav. Riktigt skönt faktiskt. Jag som annars har stora behov av att antagligen läsa eller skriva har inte gjort något av dem. Men ska man relaxa så ska man. Om man bortser från mina svordomar över datorn så har det varit bra. Menbloggen drivs inte i syfte att få in pengar, så ingen press attskriva varje dag. Men trotts det har några trogna kika in varje dag. Haha...sorry för att ni möts av just inget under tiden. Men ska bli bättre på det. Sk mjukstarta med ett inlägg varje dag. Hinna ikapp lite länkar jag sparat och vad som hänt.

Sen börjar jag med schemat igen där jag slutade sist. Rejält efter, men jag hänger på det igen pch det är väl ändå det viktigaste?!  Så välkommen tillbaka. Ikväll kommer nästa inlägg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus