Dagen före julafton - folk avsaknan på empati

Hur blev vår dag, dagen innan julafton då?

Vi  begav oss till centrum som planerat. KÖpa te, så att Amgad hade de här hemma när vi åkte iväg. Även chockad köptes. Tog med 1 till föräldrarna. Två lämnades hemma iaf Amgad ville ha, och om man bjöd över brorsan och kusinerna skulel de hanågot att snaska på. Så iväg mot Ica först. Därien var det tjockt, kan jag säga!
Väldigt tjockt! JAg köpte min te, och sprang sen ut ur affären lättad av komma därifrån!

Men jag behövde pengar!  Utanför hade de en liten föräljning nänligen, och där tog de bara kontanter. Jobigt för en kort människa. Gillar inte alls att hålal i riktigt pengar. Men varför göra det när man kan betala så smidigt med kort?
Köpte 3 aladin för 100 kr som de hade utanför.

Börjar sen söka mig inåt i centrum, där alla butiker är. För er som bor här, vet att matäfferna Coop och Ica ligger på utsidan av centrum. Resten av affärerna ligger inne. Jag som trodde det ar tjockt inne i Ica tidigare och kaosartat, möttes av en värres syn när jag gick in genom snurrdörrarna! Folk stressade, verkade irriterade, bar MÅNGA påsar och spreang från butik till butik och tycktes jaga tiden.
Mary och JOnathan tyckte självklart detta var roligt! Allt folk, allt spring i butiker.

För väl inne i centrum kom jag på att jag behöver ny brun utan sol kräm. Mot Hm, och rafsar åt mig det, väljer ut en ny mascara då jag kommer på att den också är slut snart, och sen en bodylotin till barnen då de fjällar om benen.
Sen smög jag upp till Cleas Ohlsson för at t köpa lucia kronan de hade 50% rabat på. Blev även underlägg.
Kostade ju bara 2:50 styck, och det är inte så mycket att bråka om anser jag.

Sen skulle jag vidare. Ha! Då ännu en "korsning" inne i centrum, folk från 4 håll passerar det "korsningen" och idiotiskt nog hade 5 pers ställs sig i en ring mitt där och folk kom knappt förbi! VAd tänke man med? Jag väntar snällt bakom, harklar lite, men de tittar bara på en fattar ine vad jag vill. Så efter att ha väntat någon minut snällt på att få komma fram tröttnar jag. Hoppar upp på handräcket(som det krävs för att styra vagen när den är överbelastad) och svänger sedan. Nu blockerar jag + denna ring på 5 människor hela korsningen, Ingen kommer någonstans. INte ens då flyttar klungan på sig. Men ändå är det mig folk faktiskt blänger på. Why?  Nåväl svänger ut och kör fram. Folk vägrar flytta på sig, är väl rädda för att förlora sin plats för att komma 2 sekunder senare till affären än beräknat. Då jag kör rakt fram. Är folk rädda om sina tår, får de hoppa undan, en rätt enkel mattematik. Har tröttnat på folk rejält nu. Folk har slagit in påsar i vagen där sonen för övrigt sitter, och han har fått några påsar på sig, men ändå tycks de titta snett på mig som inte lyckades svänga undan dem när de ångade fram tom tåg på en räls. Jag har hoppat på räcket vd varje sick sackande för att kunna svnga, men folk låtsas att inte se det och vägrar flytat på sig. Tror dom att jag gör det för nöjes skull?

Insåg helt plötsligt att det var middagstid och begav mig till snabbmatsställe 2 i centrum. Kebeb stället. Barnen ville självklart till Amgads jobb och äta, men kön var LÅÅÅNGT och jag tänkte inte ställa mig där och få grattismat när de hade det överfullt på restaurangen av betalande kunder. Så begav oss tillkebabstället istället. Men där var det inte lättare att ta sig fram. Men in kom vi tillsut genom att trycka oss in bokstavligen in till borden. Altenativt skulle vi ha stått vid disken och väntat på att någon vänlig själ skulle flytta på sig friviligt när man snällt frågade dem, men de gjorde de ju inte. Och man vill ju knappast blockera hela vägen. FOlk bakom mig ville in, folk mot mig ville ut, de betalnde vägrade flytta på sig och utan att de flyttade på sig stod allt stilla tack vare vår vagn! Dilemma eller hur?

Folk vart irriterade på mig för att jag stod i vägen ,irriterade på mig för att jag tog plats, irriterade på mig för att jag tryckt mig förbi med våld för at net stå i vägen med vagnen. VAd fan är det med folk?
Äta fick vi göra! Även om folk bildade öer och ingen visst evem som var först och folk vart irriterade på det konstiag kösystemet, när det egengligen finns en kö. Den där kassan är, och där menyerna finsn att läsa. Ändå envisade folk med att stå på sidan av kassan och beställa. Jag tog en kebabtallrik, och barnen en korv med moss tallrik. Frågade dem om de var säkra, och ja de skulle ha korv. Tills maten kom till bordet! Då vägrade de äta och skulle ha min mat!
Men icke, de ville ha korv med moss, då skulle de äta korv med mos!



 


HAr precis ätit och på väg hem


 

Nåväl,  märkbart irriterad på att ha sick sackat med en 55  kilo genom hela centrum, och en allmänt svårrstyrd vagn när den blir överbelastad, i 3 timmar med värkande axlar och armar gck jag hemmåt. Jag orkade inte längre. Jag var trött på allt folk! Svor tyst inom mig. Ungarna skrek trötta. Kunde dagne bli värre JAg ville hem och sen hem till morsan och farsan och bara slipap allt stressat folk.
Eftermaten springer barnen runt och sjunger lite på en inbucknad där inga folk går. Sjunger och skrattar. Ännu igen blänger folk. Uppskattade tydligen inte "bä bä vita lamm". *suckar* Men nu känner jag bara glädje över folks irriterade miner. Ju mer ilska de känner över att barnen syns, dessto större ler jag över att de plågas, som de plågat mig hela dagen. MOget jag vet. Men jag hade tappat tålamodet för länge sen, och då är jag inte nådig.

KOmmer ditt vid 19, och bastar med barnen. Jag färgar håret.
Utväxten ska bort innan julen! Svart igen! Me like! :-)
Försökte hjälpa till med att pynta upp alla tomtar, men syran avr som en general och hade sin bestämda platser på ALLT! HAde det varit där året innan, skulle det vara på samma plats följande år!
Så gav upp det faktumet att hjälpa till tillslut.

KOmmer väl i säng vid 12 elelr 01. Minsn inte riktigt. MEn trött var man iaf! :-)
Lovar mig själv att ALDRIG gå ut den 23 NÅGONSIN IGEN! Då låser jag in mig i lägenheten!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus