Erf - Tror du på det övernaturliga?

Det gör jag, eller så har jag blivit så skrämd av "Poltergeister" som barn att jag får panik av myrkriget. 
Men det är inte förrän för några år sen som jag hörde talas om erf (eller evp som det hetter på engelska).
Erf är en förkortning för elektroniskt röstfenomen.
Ni kanske har sett filmen "white noice" på tv, eller bio?

Jag gjorde misstaget att gå och se filmen på bio, med syrran.
Hon hade förhandsbiljetter till en thriller film, hette det då man läste om den.HA!
Man sitter i en stor biograf, och så dyker det där otäcka ljudet upp tillsammans ed myrkriget(bruset). Jag skriker rakt ut, slänger mig på syrran, blundar och håller för öronen. Jag är livrädd för myrkrig! Har jag varit redan som barn. Smygtittade på poltergaister som liten, och sen dess har det suttit i. Hjärtat slår i 120 och jag känner paniken komma. Idag får jag bara obehaglighets känslor. Vågade inte stänga av tv:n, men jag vågade inte heller låta den vara på. Dilemma, eller hur? Men nu när man har barn måste man ju bita ihop och snälllt slänga av eller byta till en kanal där det faktiskt finns en bild. Men jag tittar bort och pratar med barnen. Allt för att slippa höra nåt jag inte vill höra, eller se. 

Men tillbaka till bion, denna timme som filmen faktiskt höll på med, var hemsk! Jag satt fastklamrad på syrran. Kommer du ihåg det Nine? :-) Tror allvarligt att jag höll på att skita på mig.

Nu undrar ni säkert vad Erf är?
Man kan ha på myrkrig och motta medelanden från andra sidan på detta sätt. Man kan se ansikten, höra röster prata till en. Samma sak fungerar det med radion. Sätt på en brusig kanal och lyssna.
Jag skulle aldrig våga. För sen är den att det finns hotfulla andar även där.
Tänk om det är dem man råkar få tag på?
Nej, tack den risken skule inte jag ta.
Eller som det stod i eftertexten på "white noice", att av 10 000(tror jag det var), så är 12 av hotfull natur.
Är det en ond ande tror jag faktiskt att de också kan göra en illa fysisk, eller röra saker.

Vad tror ni?
Tror ni ens på detta övernaturliga ting?
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Kicki

Jag är skitskraj för myrornas krig! Det har jag varit sen jag var liten. Nu byter jag fortare än kvickt kanal om det är myrornas krig på. Och jag älskar radioapparater som man slipper skruva på. Tänk om man skulle höra någon ropa på hjälp eller nåt! Fy faan, vad läskigt!

»»»»»»»» 2008-12-09 | 17:16:27 | http://karoos.blogg.se/
carola

emilia satt o lekte med fjärrisen o tryckte på nån kanal så att det blev myrornas krig....o hon vart helt fascinerad.. kröp fort fram till tv.n o bara tjoade....vände sig mot mig o skrek "TITTA"....skitglad... tycker inte heller om myrornas krig..börja tänka på poltergeist jag me, såg nästan någon som drog in emilia i tv:n...så jag bytte fort kanal... sjukt att en sån larvig (som man anser idag) film kan sätta såna spår i en..haha...



På radion kan man ju ibland höra flygplans-röster.... tyvärr tror jag inte på erf... tror att det bara är inbillning hos folk.. andar o så tror jag verkligen på, men inte detta med erf...

»»»»»»»» 2008-12-10 | 10:07:16 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus