idag kan man iaf stå upp

Sov över hos mina föräldrar inatt. Vart vitare än vit.
Vaknade mitt i natten av att jag var dyblött, då har man skitit på sig. Bara upp o duscha och sen tillbaka i sängen igen och sova vidare.

Vi 6 tiden(tror jag den var iaf) på morgonen så hör jag morsan prata i telefon. Hon sjukanmäler sig och  kryper sen i säng igen. 2 timmar senare vaknar jag til och sätter i en film...känner mig fortfarande tung i kroppen. Barnen tittar medan jag kan vila en stund till.  Behövdes!

Men Mary börjar dessvärre tokskrika efter ett tag. "mecin, mecin" gormar hon hysteriskt, samtidigt som hela hon skakar.
Känner på Mary och hon ä VARM. Jag lyckas lugna ner henne, och lovar att hon får hostmedicin, och vatten, om hon lugnar ner sig och väntar på mig uppe i vardagsrummet. Hon nickar, och jag går med kutrygg nerför trapporna mot köket. Häller upp hostmedicin, llite vatten och sakta upp igen. Samt lite Juice. När hon har feber brukar hon få blodsockerfall, så juicen ska förhoppningsvis ta bort skakningarna. Mycket riktigt dröjer det inte länge innan hon slutar skaka, och är lugn en stund, innan hon somnar av ren utmattning. Sover i 2 timmar till och tillsammans med henne sover  jag så gott. Glömmer totalt bort Jonathan som faktiskt är frisk, men han sitter nere i köket med farsan.

Vaknar sen upp av något, kommer faktiskt inte ihåg vad. Kanske av lillsyrran som satt och pikade på en, kan det nog ha varit. Så går det när man är borta. :-)

Sen kör man på så gott man orkar. Tvättar toalettstolar, så att int någon frisk stackare blir smittad. Typ som Mary och Jonathan, lillsyrran Hanna och Farsan. Men klockan hinner inte bli mer än 2 ca så hör jag från övervåningen hur farsan spyr på nedervåningen. :-S Stackaren! Men trotts detta åker de iväg kl 15 mot båten. Hoppas att  de ska resa sig lika snabbt, som jag gjorde. Igår kunde jag som sagt nte ens gå. Och kort efter det blir Mary dålig i magen. Får se om kalaset blir av elller inte nu på söndag. Mary åt som sagt många pepparkakor igår, kan lika gärna vara det. Får avvakta och se.

Så nu sitter man här i vardagsrummet och samlar energi till att ringa akuten. Måste ha en tid ditt, då jag fortfarande blir yr om det blir för mycket  lunk i trapporna. OCh blir jag yr kommer domnigar och tappad känsel. Tydligen ett måste att söka läkarvård för. Så får snällt gå ditt imorrn. Syrran lovade att ställa upp om jag behövde hjälp med något. Känns ju skönt att veta att man kan ha en skjuts om man får en läkartid.

Och imed att syrran har kräkfobi så har jag tvättat toaletterna, så att hon kan gå utan att bli rädd för att bli smittad.
Hoppas det funkar.

Nu ska jag gå och göra lite kroketter samt fritera lite potatis. Kanske lite chili corn carne tilll det också.
En lite konstig mix jag vet, men man tar vad magen klara av. Samt vad son finns.



Skål på er alla sjukligar. Såhär fint grön var jag igår...tänkte att bilden passade ganska så bra då. :-)
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


carola

hej sjukling... stackars dig som e så dålig.. men ät inte sån mat som chili con carne..... o inte stekt mat... när du är magsjuk ska du äta kokt mat o dricka soppor (milda soppor)....



Krya på dig sötnosen!!!



puss o kram

»»»»»»»» 2008-12-06 | 00:23:58 | http://mynameislola.blogg.se/
carola

O en sak till... hur är det med din gubbe´? Är inte han frisk o kan hjälpa till hemma....han får ju ta ut VAB, som alla andra pappor gör för sina barn... sorry, för mina starka ord... men jag blir så j-a arg!!!

»»»»»»»» 2008-12-06 | 00:30:35 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus