Idag sak vi till mormor och morfar, äta och titta på dansbandskampen

JApp, vi ska hälsa på morsan och farsan. Invadrera deras hem för en dag, :-)
Äta got och njut av lite sällskap. Brukar vara våran lördagstradition.
Idag åkte vi dessutom till Barnens hus igen, bytte Jonathans leksak till en annan. Tyckte inte riktigt om spindeln och ormen man fick som tillbehör. Fesig morsa. Haha. Blev en pirat grej som extra till hans bilmatta och 2 böcker.


 

Så nu är den utbytt och jag är en nöjd mamma. :-) Nu slipper syrran och morsan, få en hjärtattack då de har fobi för dessa.


Morsan kom och hämtade mig, med barnen. Så ut kom vi med en svart soppåse med alla köpta julklappar i. Menar, hur gömmer man annars en avlång blmatta??

Var vi färdiga efter det? Nopp, då begav vi oss till Ica intill 
BIG MISSTAKE!
Där inne var det tättare än tät. Plus att barnen hade varsin barn kundvagn. En farlig kombination med andra ord.

 


 

De körde nästan på samma gubbe 10 gånger, och då kanske jag ska poängtera att han slängde arga blickar redan första gången. Men lika förbannat dök de upp överallt i afären. Ökade på takten för att komma ikapp dem, men de kom från sidan och framför en hela tiden. Nästan som att tigga om att bli påkörda. Sen i kassan så vart folk stressade där med och irriterade av att barnen gnällde och hördes. Men jag hade kul åt allt stressat folk. Herre gud, det är jul snart, var glada och slappna av!

KOm hem trötta av allt stressat folk som ställde sig i klungor mitt i gångar.
Vad blev det inte till mat om att fläskfile, mammas potatisgratäng, bearnesås(hur stavar man det?). Och till det en sallad med fetaost. Mums!

Sitter just nu och tittar på dansbandskampen, heja Scotts! :-)
Vilka är era favoriter?



 

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Jossan

Låter som en underbar dag på ica ;) och det känns så väl igen för så brukar det vara när man försöker handla med mina 2 små huliganer oxå...

»»»»»»»» 2008-12-20 | 22:44:29 | http://kaosochharmoni.blogspot.com
Bodil

Sv: Jag jobbar faktiskt på Ica. Kul (?) att höra att det inte bara är kunderna på Ica i Sunne som drabbats av hysterisk julstress.



Dansbandskampen har jag också ägnat kvällen åt, och grämt mig åt att Scotts "bara" blev tvåa...

»»»»»»»» 2008-12-20 | 23:23:51 | http://telefonsladd.blogspot.com
mikaela

men gud! vart tusan höll föräldrarna hus? Så gör man ju inte. stackars man.

»»»»»»»» 2008-12-20 | 23:34:57 | http://gwendolenthegood.blogspot.com/
Hanna

Guuuuud vilken tur att du gick o bytte den där spindeln. Den skulle inte jag vilja va i samma rum ens en gång. Hatar spindlar!!! Huga. Fast den är i plast o leksak men nej tack. :-)

Buhuuuu att inte scotts vann. Jävla lars kristerz!!!!!! Äckligare människor får man leta efter! Vuxna karlar som klär sig som pajasar, ser ut som stryk, inte kan sjunga, inte har nån utstrålning, fjantar sig etc! Jag kan fortsätta i evighet. Fy fan säger jag bara!!!!! Märks det att jag inte tycker om dom? :-) Behövde avreagera mig lite efter att dom vann. Men scotts däremot......oj, oj, oj säger jag bara. O Henrik är ju en riktig pudding o sjunger som en gud. Me like! :-) Men dom kommer ändå få mer framgång än fjantarna kommer få. Så jag kan vara lugn. :-) Jag kommer få njuta av henrik i flera sammanhang. :-)

Tror det var premiär för mig att skriva en åsikt här på din blogg. Wohooooo.

Kram kram till dig syster yster

»»»»»»»» 2008-12-21 | 13:11:51

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus