Jag överlevde tvättstugan...även om jag höll på att explodera

Ja, jag vart j-vligt arg när jgag väl kom ditt 15:05.
Alltså 5 minuter efter att tiden började.
Vad ser jag inte då om någon som faktiskt håller på att lassa in tvätt i 2 utav 3 av mina maskiner!
Inte igen! Sist fick jag vänta 1½ timme.
Men då hade jag råkat boka 2 maskiner som inte fanns. My misstake, så jag fick snällt vänta.

Det stod en lapp om det, men jag missade det, och fick därför vänta.
Rätt ska ändå vara rätt, eller hur?

Nu stod en kvinna som sist också var där i tvättstugan när förra bråket upptsod.
Då sa denna kvinna att hade man bokat masikner som inte fanns fick man snällt vänta tills de som bokat rätt maskin var färdig. Vilket är rätt. Så stod hon där idag. KOm ditt stressad.
VAd säge inte den kvinnan då?
Man ska dela med sig då det inte finns maskiner för alla.
Jag blir så paff att ajg inte får fram ett ord, men jagg hålelr på att explodera av ilska.
Vet att när jag är sååå arg på någon kommer jag börja skrika och kalla dem feta, och göra allt för att få dem att gråta.
Gråter de inte, blirjag inte lugn. Då håller jag hellre klaffen. Tänker inte få enhöggravis kvinna att börja gråta.
Så biter ihop och frågar ilsket vilka masknersom är lediga då. Men har min mördande blick, eller "alf-blicken" som syrrorna kallar den också. Jag ser allt svart, och nådde den som går emot en efter det, får själv stå för följderna.
Nog lätt de mig vara efter det. :-)

En kvinna som inte ens tagit mina maskiner, bad om ursäkt och tvättade färdigt sina kläder på 30 minuter och drog sen därifrån, i samma veva drog den självutnämda bestämmaren också därifrån. Mannen som tagit mina maskiner, drog också därifrån efter det. Försökte läsa lappar på kläderna i 10 minuter innan han gav upp och lätt bli att torktumla sina kläder. Bäst för honom!
Men det sjuka var inte det, det sjuka var att när jag skrek till han att låta bli mina maskiner, så tittade han på mig och ryckte på axlarna om för att säga att han nte förstod vad jag sa och såg totalt superförvirrad ut. Och då kan jag säga att jag övervokabulerar när jag är arg, rejält. Så inget snack om att de inte hör vad jag säger. Sen när han gick öppnade han minsann käften. "Du kan ta maskinerna nu" , med brytning, men karn fattade ju svenska,även om han försökte spela det motsatta innan. Kunde bara stå och gapa efter han. Sen kom ilskan IGEN! Han hade spelat oförstående, för att få tvätta och för att jag inte skulle bråka med han. Det är idioter som gör att man faktiskt misstror de som faktiskt inte kan svenska på riktigt. Eller vad säger ni??

Efter det vart jag ensam. BArnen som härjat i tvättstugan, stått och slått i dörren, tryckt på dörröppnadre konstant och sprungit rutn med tvättvagnarna, lugnade nu ner sig. Kände väl av att jag började lugna ner mig.
Jag orkade inte bry mig im vad barnen gjorde faktiskt. De kunde lika gärna ha stått och vrålskrikit och jag hade inte brytt mig. Jag hade ju hörlurar med musik i öronen. Haha.
Det jagade väl iväg den där mannen kan man ju hoppas. Två jobbiga ungar. :-D
Sen när alla gått så satte de sig ner en stund innan de började skrattande springa runt i tvättstugan.
Sen satte jag på musik högt i mobilen och dansade fram i dansstugan. :-)
Vart färdiga 18:05, och 15 minuter senare kom pappa och hämtade oss.

Just ja, glömde nästan att berätta en sak till om idiotmannen, när han gick ut ur tvättstugan så är det två dörrar man ska ut genom. Dörr på väg ut från tvättstugan leder in till en 1 gånger 1 meter stort "rum" där bokningsdatorn finns. Där var barnen och lekte sen en liten stund innnan. HAn trycker på knappen för att öppna dörren,  "akta barn, jag sak ut", Sen hörde jag inget mer utan la i hörlurarna tyvärr. Dröjer inte längre än 1 minut förrän jag tittar till barnen och Jonathan gråter.

Då har mannen ångat rätt in på sonen, och smält påsen in i honom, så att han ramlat bakåt hårt och slagit i bakhuvudet får jag berättat för mig av dottern. Fan vilken karl! Att bara putta omkul en unge sådär. Jonathan är väldigt kort för sin ålder. Ligger på -1 på kurvan. HAr storlek 86 i kläder, som snart 3-åring! Och 1 åringar har den storleken. 
Ser jag den mannen en gång till i tvättstugan kommer han få höra! Men den risken är minimal, då det är ett miljonprgrams område, som delar på tvättstugan. Man puttar helt enkelt inte in mina barn i en vägg!
Okej, att jag skrek åt honom och gav han arga blickar, men man ger sig inte på barn för det!

Då kanske jag ska säga att dottern är duktig att berätta vad främlingar gjort för fel. Även att skvallra på andra är hon ett proffs på. :-D

Det var min helvetesdag i tvättstugan!
Men när jag kom till föräldrarna vart jag glad igen.
Allt glömt för stunden. :-)
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Carisma95

Jag har också blivit skogstokig!



Hände mig en gång när jag bodde i lägenhet. Jag dubbelkollade så jag verkligen hade bokat tiden. Sen slet jag upp maskinerna och la den blöta tvätten i personens tvättkorg.



Snällt? Nej för modligen inte... ;-)

»»»»»»»» 2008-12-31 | 07:56:31 | http://vastragotaland.blogspot.com
Sandra

Ville bara önska gott nytt år! :)

»»»»»»»» 2008-12-31 | 12:32:57 | http://skumling.blogg.se/
mikaela

usch vilken dålig stil!

»»»»»»»» 2008-12-31 | 15:15:26 | http://gwendolenthegood.blogspot.com/
Lindisen

du har fått en award i min blogg =)

»»»»»»»» 2009-01-01 | 12:31:50 | http://www.lindisen81.blogspot.com
Peter

Tvåbarns morsa eller tvåbarnsmorsa?

»»»»»»»» 2009-05-18 | 07:58:02

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus