lugnare än lungt

Idag har det inte hänt såå mycket.
A kom hem igår vid 23 efter att ha jobbat färdigt på restaurangen, och sen gjort pappersarbete på stället innan han drog hem. Här hemma går det knappast att få något gjort så länge barnen är vakna. Och de sover inte förrän kl 22. Jag hade bara bett han  köpa hem lite mjölk, och istället kom han hem med pepparkakor, bröd för en hel vecka, mjölk självklart och sen lite gottesaker. HAde försökt städa hela dagen, medan barnen gjorde sitt bästa i att stöka ner. Så från 12 - 22 hann jag soppa golvet ett antal gånger(dammsugaren har pajat och måste verkligen ta mig i kragen och gå o köpa en ny), skuta golvet, skrubba vaxduken(genomskinig) så att man slipper tvätta duken på ett långt tag. :-D
KLäderna jag planerat att viak hann jag aldrig. Orkade inte.

Tänk er saffranssemlor, lussebullar, och en bulle. Mums.
Satt uppe till 02 och pratade. Vi har inte hunnit prata på veckor. Har bara varit hej, hur var det på jobbet? Sen har han rasat i säng. Inte så mycket att gå på som du hör. Men igår satt vi och skvallrade lite. Snackade skit om folk och framtidsplaner. Samt att jag  hjälpte han "översätta" ett brev från skatteverket med en massa lagar i, och advokatsnack. Var till restaurangen. Var knappt så att jag själv förstod vad det stod.
Han har bott här 6 år nu, och pratar svenska flyttande, men att läsa har han precis lärt sig genom att tvingas ta hand om alla papper själv. Men det juridiska papprena får man hjälpa till lite med. Så att allt blir rätt.
Mitt i allt, säger han. "Hur länge ska du äta på semlan egentligen? Du ha suttit med den i en halvtimme nu. Skule jag äta sådär långsamt skulle jag inte heller gå upp i vikt"
Kunde inte annat än le. För upp i vikt går jag verkligen inte.

Så jag var lagom trött imorse när lill killen vaknade 9 och vill äta frukost. A var lyckligviss på samma spår.
Så där satt 3 morgontrötta människor och försökte få i oss något. A tryckte dessutom i sig en lussebulle. Hur han fick i den, fattade jag inte. FIck knappt i mig teet, så pigg var jag...NOT!
Fråga självklart också lite grötigt hur han kan äta precis när han vaknat. Vad var svaret?
"Jag är hungrig" får han ut mellan tuggorna. Jo, var ju ett ganska så självklart svart. Hahaha

Sen började dagen efter att han gått. Vi badade. OCh björnen(läs jag) var tvungen att raka mig då jag inte gjort det på 2 veckor! Illa illa. Men e man så sjuk att man knappt orkar gå ut genom dörren, så är  det inte så mycket att göra.

Tillslut vid 16 kom vi ut då jag tjattat på ungarna i 2timmar att städa rummet. Fort tilll centrum, och sen hem igen. Tur att man bor nära. :-)

Sen har jag sutti vid msn och chattat me vänner jag känner via nätet sen år tillbaka.  Alltid lika roligt att prata med dem!
Det var min händelsefulla dag,  Rolig eller hur?
Haha...nej, men imorgon ska vi ut tänkte jag iaf o leka. Då skiter jag i städningen för en dag. Sen kan jag börja moppa på tisdag igen.

Imorrn är det måndag igen...och det kommer kännas konstigt för imorse när jag vaknade var jag tvungen att fråga A.
"Visst e det söndag idag?" Han tittade lite konstigt på mig måste jag säga. :-D Haha



Och såhär glad kan man vara på morgonen. :-) Fråga mig fan inte hur han lyckas.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus