Sovmorgon, Julklappsjakt och Storhandla

Japp, imed att barnbidraget kom idag ska jag och barnen ut och handla julklappar. Kommer de att tro att jultomten kommer meddem? Hehe
Nej, men brukar säga att tomten kommer och hämtar paketen på natten. Har  funkat än så länge.  :-)
Sen kommer ju tomten på julafton också! Så de får ju se hur han plockar upp alla paket.ur säcken, så helt fel är det inte. :-) Det förklara ju dessutom varför vissa klappar ligger under granen. :-D

Fick sovmmorgon idag. Så nu ska vi alal hoppa in i badet, äta fruskost. Sen mot barnens hus och shoppa klappar! Kan hoppas att Jonathan somnar, för hur kan man annars betala en bilmatta diskrett. :-)
Nåja , det löser sig sen när vi kommer ditt! :-D
Sen ska vi till affären! Ica herre vi come! Ska storhandla för en veckor!
Tänkte planera min matlista, igår. Men hann inte så långt, så får göra det idag istället och shoppa den maten senare i veckan.

Skriver hur det gick  sen ikväll! KAnske gick helt åt helvete! :-D Med en kille som testar grämser är det ju inte hel omöjligt! :-) Då kan allt hända! Men jag vet iaf vad jags ska köpa om det inte blir plan'ndring. Dessvärre kom jag på nuatt jag kommer komma till ica mitt under matshopping tid, och när barnbidraget har komit brukar dte vara hemskt att handal! Har lyckats undvika det fram till nu det här halvåret. VArför ska man ens ge sig ut och höra stressade föräldrar, trötta skrikande barn, stressade andra änniskor och rullator folk trängas i en affär? What a nightmare.

Återkomemr som sagt om mitt avnetyr idag.....om jag inte "dog" på vägen hem då. :-)
Mycket möjligt! Kanske blev galen på allt folk. :-D
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Nina

Hoppas det gick bra ; )

»»»»»»»» 2008-12-20 | 10:14:37 | http://petitfashion.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus